SERA / Alphens

De redactie van Alphens.nl is op zoek naar versterking

Vind je het leuk om te schrijven, ben jij thuis in social media en is multitasken voor jou geen probleem? Kom dan de redactie van Alphens.nl versterken!

Alphens.nl is hét internetplatform voor Alphen aan den Rijn én heeft de grootste lokale online community. Wij brengen al het nieuws in en om Alphen aan den Rijn en dat betekent dat elke dag anders is. Het ene moment ben je bezig met online content voor klanten, het andere moment zet je alles opzij om zo snel mogelijk een nieuwsbericht online te zetten over een grote brand of een ongeval om Alphenaren hierover te informeren. Daarnaast hebben we veel klanten die bij ons adverteren en houden we ons bezig met projecten als de Alphens Restaurantweek en ons jaarlijkse magazine. 

Wat ga je doen?

Als online redacteur / schrijver draag je bij aan alle content op Alphens.nl. Naast dat je zorgt dat alle evenementen in de agenda staan, je de nieuwste vacatures voor klanten in onze online vacaturebank plaatst en andere uitingen op de juiste plek en tijd online zet, zorg je ook dat Alphens.nl wordt voorzien van het laatste nieuws. Deels krijg je dit aangeleverd, deels zul je zelf de journalistieke (digitale) speurneus op moeten zetten. Ook zorg je dat websites van onze klanten up-to-date blijven en van de nieuwste content worden voorzien.

Wat verwachten wij?

Jij kent Alphen aan den Rijn op je duimpje. Je hebt een neusje voor het laatste nieuws, waardoor je nooit een mogelijk nieuwtje mist tussen de talloze posts en comments op social media. Ook weet je hoe je de website aantrekkelijk moet houden voor bezoekers en kun je onderscheid maken tussen het schrijven van een objectief nieuwsbericht of een wervende tekst voor klanten.

Daarnaast voorzie je alle social media kanalen van Alphens.nl van diverse content, vind je het leuk om aan projecten als de Alphens Restaurantweek te werken en zorg je voor community management/moderatie van onze eigen Facebookpagina’s en meerdere lokale Facebookgroepen. 

De volledige vacature vind je hier. Heb je interesse? Solliciteer dan direct. We kijken er naar uit je te ontmoeten!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.

Onderwijs gisteren 18:26

Leerlingen Groene Hart Topmavo organiseren AVEA-markt

Morgen organiseren de leerlingen van klas 3tl voor de tweede keer de AVEA-markt. Tijdens deze markt kunnen de bezoekers meer dan 35 marktkraampjes bezoeken en bijvoorbeeld smoothies, t-shirts, armbandjes, koeken en nog veel meer andere producten kopen. Ook kan men flessenvoetballen, pullbar hangen, nagels laten lakken en wordt er muziek gemaakt.  

Advertorial Horeca-arrangementen gisteren 17:40

Nieuw bij De Beren: 3-Gangen Puzzel Diner

Sinds kort kun je bij De Beren Alphen aan den Rijn niet alleen terecht voor een heerlijk 3-gangen diner, maar los je ook puzzels op om jouw eten vrij te spelen!

Kinderen gisteren 16:31

De King's Arena gelanceerd door Alphen Vitaal voor Koningsspelen

In aanloop naar de Koningsspelen heeft Alphen Vitaal een baanbrekend nieuw initiatief onthuld: De King's Arena. Dit online platform is speciaal ontworpen voor basisschoolkinderen in onze gemeente, met als doel hen op een speelse manier voor te bereiden op de Koningsspelen en meer te leren over sport, beweging en een gezonde levensstijl.

Politiek gisteren 15:15

BIZ-gebieden ontvangen jaarlijks financieel voorschot

Zowel in het centrumgebied van Alphen-Stad als van Boskoop hebben de ondernemers een Bedrijven InvesteringsZone (BIZ) opgericht. Elk bedrijf legt een bedrag in en vanuit de ontstane fondsen worden gezamenlijke activiteiten georganiseerd. De gemeente Alphen aan den Rijn int de bedragen en keert deze uit aan de BIZ-organisaties.