SERA / Alphens

De redactie van Alphens.nl is op zoek naar versterking

Vind je het leuk om te schrijven, ben jij thuis in social media en is multitasken voor jou geen probleem? Kom dan de redactie van Alphens.nl versterken!

Alphens.nl is hét internetplatform voor Alphen aan den Rijn én heeft de grootste lokale online community. Wij brengen al het nieuws in en om Alphen aan den Rijn en dat betekent dat elke dag anders is. Het ene moment ben je bezig met online content voor klanten, het andere moment zet je alles opzij om zo snel mogelijk een nieuwsbericht online te zetten over een grote brand of een ongeval om Alphenaren hierover te informeren. Daarnaast hebben we veel klanten die bij ons adverteren en houden we ons bezig met projecten als de Alphens Restaurantweek en ons jaarlijkse magazine. 

Wat ga je doen?

Als online redacteur / schrijver draag je bij aan alle content op Alphens.nl. Naast dat je zorgt dat alle evenementen in de agenda staan, je de nieuwste vacatures voor klanten in onze online vacaturebank plaatst en andere uitingen op de juiste plek en tijd online zet, zorg je ook dat Alphens.nl wordt voorzien van het laatste nieuws. Deels krijg je dit aangeleverd, deels zul je zelf de journalistieke (digitale) speurneus op moeten zetten. Ook zorg je dat websites van onze klanten up-to-date blijven en van de nieuwste content worden voorzien.

Wat verwachten wij?

Jij kent Alphen aan den Rijn op je duimpje. Je hebt een neusje voor het laatste nieuws, waardoor je nooit een mogelijk nieuwtje mist tussen de talloze posts en comments op social media. Ook weet je hoe je de website aantrekkelijk moet houden voor bezoekers en kun je onderscheid maken tussen het schrijven van een objectief nieuwsbericht of een wervende tekst voor klanten.

Daarnaast voorzie je alle social media kanalen van Alphens.nl van diverse content, vind je het leuk om aan projecten als de Alphens Restaurantweek te werken en zorg je voor community management/moderatie van onze eigen Facebookpagina’s en meerdere lokale Facebookgroepen. 

De volledige vacature vind je hier. Heb je interesse? Solliciteer dan direct. We kijken er naar uit je te ontmoeten!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Sport gisteren 17:43

D.O.S. viert groot succes met Clubkampioenschap

Op zondag 21 april kwamen de schijnwerpers te staan op de turntalenten van Gymnastiekvereniging D.O.S. Alphen aan den Rijn tijdens het Clubkampioenschap voor recreatieve turners en turnsters. Met een deelname van 155 enthousiaste leden, waarvan velen voor het eerst deelnamen aan een wedstrijd, was het een sportieve en gezellige dag.

Politiek gisteren 16:22

Gemeentelijke erepenning voor Museumpark Archeon

Tijdens een feestelijke Limesbijeenkomst is woensdag 24 april de gemeentelijke erepenning door burgemeester Liesbeth Spies uitgereikt aan Museumpark Archeon. Het museum krijgt de penning voor verdiensten voor gemeente Alphen aan den Rijn op het gebied van educatie, cultuurbehoud, toerisme, sociale betrokkenheid en werkgelegenheid.

Advertorial Theater gisteren 15:09

Het boek Rust en Vreugd van Hendrik Groen in het theater!

Iedereen kent ze wel, de succesvolle dagboeken van Hendrik Groen waarin hij het dagelijks leven in zijn verzorgingshuis beschrijft. De schrijver heeft in een van zijn meest recente werken, Rust en Vreugd, zijn verzorgingshuis verruilt voor een volkstuin, waarvan de voorstelling binnenkort in Castellum te zien is!

Politiek gisteren 13:51

Subsidie voor 2000 jaar geschiedenis en 10 jaar eenheid

Gemeente Alphen aan den Rijn viert dit jaar dat tien jaar geleden uit drie gemeenten één gemeente is ontstaan. In de hele gemeente worden kleinschalige feestjes gevierd. Organisatoren kunnen hiervoor subsidie aanvragen. In de pot zit in totaal € 75.000,- voor inwonersactiviteiten.

Politiek gisteren 12:17

Plan voor sportcomplex De Bijlen nog niet klaar

De Rijnstreekhal wordt opnieuw voor een half miljoen euro opgeknapt. De hal is dan voor de komende vijf jaar geschikt voor gebruik. De reden is dat het plan voor een nieuw sportcomplex in De Bijlen nog niet klaar is. Dit plan kan pas worden afgemaakt na de komende bezuinigingsronde door de Alphense gemeenteraad.

Politiek gisteren 10:46

Subsidie voor isolatie goedkope koopwoningen

Eigenaar-bewoners van goedkope slecht geïsoleerde koopwoningen in gemeente Alphen aan den Rijn kunnen subsidie aanvragen voor het isoleren van hun woning. Het gaat om vloerisolatie, dubbel glas en dakisolatie. Het maximale subsidiebedrag is € 1.460,- per woning.