SERA / Alphens

De redactie van Alphens.nl is op zoek naar versterking

Vind je het leuk om te schrijven, ben jij thuis in social media en is multitasken voor jou geen probleem? Kom dan de redactie van Alphens.nl versterken!

Alphens.nl is hét internetplatform voor Alphen aan den Rijn én heeft de grootste lokale online community. Wij brengen al het nieuws in en om Alphen aan den Rijn en dat betekent dat elke dag anders is. Het ene moment ben je bezig met online content voor klanten, het andere moment zet je alles opzij om zo snel mogelijk een nieuwsbericht online te zetten over een grote brand of een ongeval om Alphenaren hierover te informeren. Daarnaast hebben we veel klanten die bij ons adverteren en houden we ons bezig met projecten als de Alphens Restaurantweek en ons jaarlijkse magazine. 

Wat ga je doen?

Als online redacteur / schrijver draag je bij aan alle content op Alphens.nl. Naast dat je zorgt dat alle evenementen in de agenda staan, je de nieuwste vacatures voor klanten in onze online vacaturebank plaatst en andere uitingen op de juiste plek en tijd online zet, zorg je ook dat Alphens.nl wordt voorzien van het laatste nieuws. Deels krijg je dit aangeleverd, deels zul je zelf de journalistieke (digitale) speurneus op moeten zetten. Ook zorg je dat websites van onze klanten up-to-date blijven en van de nieuwste content worden voorzien.

Wat verwachten wij?

Jij kent Alphen aan den Rijn op je duimpje. Je hebt een neusje voor het laatste nieuws, waardoor je nooit een mogelijk nieuwtje mist tussen de talloze posts en comments op social media. Ook weet je hoe je de website aantrekkelijk moet houden voor bezoekers en kun je onderscheid maken tussen het schrijven van een objectief nieuwsbericht of een wervende tekst voor klanten.

Daarnaast voorzie je alle social media kanalen van Alphens.nl van diverse content, vind je het leuk om aan projecten als de Alphens Restaurantweek te werken en zorg je voor community management/moderatie van onze eigen Facebookpagina’s en meerdere lokale Facebookgroepen. 

De volledige vacature vind je hier. Heb je interesse? Solliciteer dan direct. We kijken er naar uit je te ontmoeten!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.