SERA / Alphens

De redactie van Alphens.nl is op zoek naar versterking

Vind je het leuk om te schrijven, ben jij thuis in social media en is multitasken voor jou geen probleem? Kom dan de redactie van Alphens.nl versterken!

Alphens.nl is hét internetplatform voor Alphen aan den Rijn én heeft de grootste lokale online community. Wij brengen al het nieuws in en om Alphen aan den Rijn en dat betekent dat elke dag anders is. Het ene moment ben je bezig met online content voor klanten, het andere moment zet je alles opzij om zo snel mogelijk een nieuwsbericht online te zetten over een grote brand of een ongeval om Alphenaren hierover te informeren. Daarnaast hebben we veel klanten die bij ons adverteren en houden we ons bezig met projecten als de Alphens Restaurantweek en ons jaarlijkse magazine. 

Wat ga je doen?

Als online redacteur / schrijver draag je bij aan alle content op Alphens.nl. Naast dat je zorgt dat alle evenementen in de agenda staan, je de nieuwste vacatures voor klanten in onze online vacaturebank plaatst en andere uitingen op de juiste plek en tijd online zet, zorg je ook dat Alphens.nl wordt voorzien van het laatste nieuws. Deels krijg je dit aangeleverd, deels zul je zelf de journalistieke (digitale) speurneus op moeten zetten. Ook zorg je dat websites van onze klanten up-to-date blijven en van de nieuwste content worden voorzien.

Wat verwachten wij?

Jij kent Alphen aan den Rijn op je duimpje. Je hebt een neusje voor het laatste nieuws, waardoor je nooit een mogelijk nieuwtje mist tussen de talloze posts en comments op social media. Ook weet je hoe je de website aantrekkelijk moet houden voor bezoekers en kun je onderscheid maken tussen het schrijven van een objectief nieuwsbericht of een wervende tekst voor klanten.

Daarnaast voorzie je alle social media kanalen van Alphens.nl van diverse content, vind je het leuk om aan projecten als de Alphens Restaurantweek te werken en zorg je voor community management/moderatie van onze eigen Facebookpagina’s en meerdere lokale Facebookgroepen. 

De volledige vacature vind je hier. Heb je interesse? Solliciteer dan direct. We kijken er naar uit je te ontmoeten!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige gisteren 14:49

Kerstlichtje voor Alphenaren

Na de zeer geslaagde actie vorig jaar organiseert Tom in de Buurt dit jaar opnieuw weer een Kerstlichtje-nominatie. Welke Alphenaar verdient volgens jou een kerstlichtje?

Werken gisteren 13:04

Het nieuwe vacature aanbod van week 47

Op zoek naar baan? Of zoek je een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Wij hebben onze eigen vacaturepagina. Daar vind je vacatures in diverse soorten branches. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.

Sport gisteren 09:36

Mooie opbrengst Spinning Marathon Alphen

Begin deze maand werd de Spinning Marathon Alphen gehouden bij Jawi Fitness Club Nederland. En dat heeft een mooie opbrengst opgeleverd. 

Calamiteiten 27 nov. 2021 18:30

Auto belandt in de sloot na botsing

Op de N11 nabij Zwammerdam heeft zaterdag aan het einde van de middag een ongeval plaatsgevonden. Een auto is daarbij in de sloot beland.

Advertorial Wonen en bouwen 27 nov. 2021 15:56

Eerste sleutel voor huis Housing First in Alphen aan den Rijn

Iedereen verdient een kans en soms is er meer dan één kans nodig. Als je geen netwerk hebt om op terug te vallen of als het allemaal niet lukt omdat je niet in het 'juiste' hokje past, dan is het zo lastig om terug te komen van een tegenslag. En die tegenslag kan ons echt allemaal overkomen. Woonforte is daarom blij dat ze hier een bijdrage aan kunnen leveren.