Dressesonly
Advertorial Mode en interieur

De SALE is begonnen bij Dressesonly!

Last minute nog op zoek naar een cadeau om je vriendin mee te verrassen, of gewoon voor jezelf omdat je het verdient in deze tijd? Bij Dressesonly is de SALE begonnen en ontvang je op heel veel merken 25% korting.

25% korting op heel veel merken

De wintersale is begonnen bij de grootste jurkenwebshop van Nederland! Mooie items van onder andere Tramontana, &Co Woman, Juffrouw Jansen en Geisha shop je nu voor een leuke prijs. Je bestelling wordt altijd gratis verstuurd, maar het is ook mogelijk om op afspraak jouw bestelling aan de deur af te halen. Zo heb je jouw cadeau nog voor de kerst in huis. 

Meld je alvast aan voor Shoppingday in februari!

Door de huidige maatregelen is het helaas niet mogelijk om een afspraak te maken om te komen passen. Dressesonly hoopt dat ze in 2021 weer snel hun deuren van de showroom mogen openen en jullie kunnen inspireren met de nieuwste collectie!

Op 27 februari staat er weer een Shoppingday gepland, laten we hopen dat deze door kan gaan. Wil je alvast verzekerd zijn van een plekje? Meld je dan van tevoren aan via de mail en geef door met hoeveel mensen je komt en hoe laat je wil komen.

Meer info of benieuwd naar het SALE aanbod van Dressesonly? Kijk dan op www.dressesonly.nl/sale.


Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 18:30

Auto belandt in de sloot na botsing

Op de N11 nabij Zwammerdam heeft zaterdag aan het einde van de middag een ongeval plaatsgevonden. Een auto is daarbij in de sloot beland.

Advertorial Wonen en bouwen gisteren 15:56

Eerste sleutel voor huis Housing First in Alphen aan den Rijn

Iedereen verdient een kans en soms is er meer dan één kans nodig. Als je geen netwerk hebt om op terug te vallen of als het allemaal niet lukt omdat je niet in het 'juiste' hokje past, dan is het zo lastig om terug te komen van een tegenslag. En die tegenslag kan ons echt allemaal overkomen. Woonforte is daarom blij dat ze hier een bijdrage aan kunnen leveren.

Dronefotografie gisteren 14:31

Alphen vanuit de lucht: de Treinweg was voorheen een spoor

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Deze week de Treinweg, waar voorheen de spoorlijn Uithoorn-Alphen aan den Rijn lag.