Dressesonly
Advertorial Mode en interieur

De SALE is begonnen bij Dressesonly

De zon mag dan even afwezig zijn, maar de SALE bij Dressesonly is in volle gang! Fijne zomerjurkjes, zwierige rokken en comfortabele tops shop je nu allemaal met 20% korting.

20% korting op heel veel merken

De zomersale is begonnen bij de grootste jurkenwebshop van Nederland! Mooie items van onder andere Esqualo, Geisha, Smashed Lemon en Tramontana shop je nu voor een fijne prijs. Bij bestellingen boven de € 50 zijn de verzendkosten gratis, maar het is ook mogelijk om op afspraak jouw bestelling op te halen bij het kantoor aan de Vorkweg 3 in Alphen aan den Rijn. Mocht je een vakantie in het verschiet hebben, weet je zeker dat je jouw zomeritems op tijd in huis hebt!

Meer info of benieuwd naar het SALE aanbod van Dressesonly? Kijk dan op www.dressesonly.nl/sale.


Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 18:30

Auto belandt in de sloot na botsing

Op de N11 nabij Zwammerdam heeft zaterdag aan het einde van de middag een ongeval plaatsgevonden. Een auto is daarbij in de sloot beland.

Advertorial Wonen en bouwen gisteren 15:56

Eerste sleutel voor huis Housing First in Alphen aan den Rijn

Iedereen verdient een kans en soms is er meer dan één kans nodig. Als je geen netwerk hebt om op terug te vallen of als het allemaal niet lukt omdat je niet in het 'juiste' hokje past, dan is het zo lastig om terug te komen van een tegenslag. En die tegenslag kan ons echt allemaal overkomen. Woonforte is daarom blij dat ze hier een bijdrage aan kunnen leveren.

Dronefotografie gisteren 14:31

Alphen vanuit de lucht: de Treinweg was voorheen een spoor

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Deze week de Treinweg, waar voorheen de spoorlijn Uithoorn-Alphen aan den Rijn lag.