Josh Walet
Advertorial Overige

De service van Carwash Easy and Go

Dat service bij Carwash Easy and Go hoog in het vaandel staat, is onder veel Alphenaren bekend. Wat kun je van de carwash verwachten?

Easy & Go

Eigenaar Frans van den Heuvel: ‘’Uiteindelijk telt hoe schoon de auto is het meest voor de klant, dat is dan ook ons uitgangspunt. Ook moet het makkelijk en snel zijn.’’ En de naam zegt het eigenlijk al: Easy and Go. ‘’Zo is het in de praktijk ook. Je zet je auto op de banden van de kettingbaan en je wordt hier zo snel mogelijk doorheen begeleid.’’

De kettingbaan is 55 meter aan wasplezier, en daarmee de langste baan van Alphen aan den Rijn. Daarnaast is de baan overdekt, ruim en snel. Zo kunnen er al 120 auto’s per uur doorheen.

Matwassers, stofzuigers en luchtjes

Dat is niet alles wat de carwash te bieden heeft. ‘’Er zijn voorzieningen zoals matwassers, stofzuigers en luchtjes’’, vertelt van den Heuvel. Deze kan men zelf gebruiken in de ruimte naast de baan.

Ook bieden ze nog een extra service voor mensen die niet zelf door de wasstraat heen durven te gaan. ‘’Soms durven bijvoorbeeld oudere mensen niet door de tunnel heen, dan doen wij het voor ze en krijgen ze van ons een bakkie.’’

Met een glimlach

De extra service wordt door werknemer Calvin Hoogstraten nog eens bevestigd: ‘’We verwelkomen alle klanten met een glimlach. Dan spuiten we de velgen schoon, borstelen we de achterkant en begeleiden we de auto de baan op. Pas als de klant tevreden is, zijn wij dat ook.’’

Carwash Easy and Go is centraal gelegen langs de N11, naast de McDonalds. Het adres is Gouwelandenlaan 20 in Alphen aan den Rijn.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen vandaag 20:22

KNVB: competities amateurvoetbal niet hervat

De KNVB heeft op dinsdag 31 maart besloten om de de competities van het amateurvoetbal dit seizoen niet meer te hervatten. Dit betekent geen eindstanden, geen kampioenen, geen promovendi en geen degradanten. 

Algemeen vandaag 19:11

Huidige coronamaatregelen verlengd t/m 28 april

Tijdens de persconferentie die Mark Rutte op dinsdagavond 31 maart heeft gegeven, is bekendgemaakt dat de huidige maatregelen worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. Dit betekent dat scholen, horecagelegenheden, kapsalons, sportclubs en alle andere locaties die nu al gesloten zijn, tot die tijd gesloten moeten blijven. 

Politiek vandaag 18:30

Omwonenden hebben bezwaar tegen komst chemische fabriek

Omwonenden van industrieterrein Heijmanswetering zijn een petitie begonnen om de vestiging van een chemische fabriek tegen te houden op het voormalige terrein van Bos Beton. Het gaat om een fabriek die kunststof afval omzet naar een bruikbare brandstof.

Advertorial Horeca vandaag 17:37

WOODSTONE THUIS – De beste pizza’s bij jou thuis bezorgd!

In deze rare tijden is niets zoals we gewend zijn. We zijn meer thuis en brengen minder tijd door met vrienden. Gelukkig kan je het thuis ook gezellig maken, en nu is dat nog makkelijker. Je kan je favoriete WOODSTONE pizza's en pasta's namelijk nu ook thuis laten bezorgen!