Advertorial Sport

De spetters weer van start bij Wet 'n Wild

Vorige week zondag zijn 'de spetters' weer van start gegaan bij Wet 'n Wild. Kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen zich inschrijven bij de spetters.

Bij de spetters leer je de basis van het waterskiën. Heb je dat onder de knie, dan maak je daarna kennis met trickskiën. De naam zegt het al, bij deze vorm van waterskiën leer je ook trucjes. Kan je al waterskiën en ben je tussen 10 en 15 jaar? Meld je dan aan bij de Kids Wake Club! Hier leer je de basis van het wakeboarden. Ook als je al een beetje kan wakeboarden zit je hier op de juiste plek. Onze instructeurs zullen je helpen bij je eerste trucjes, een sprong-start van de steiger, een 180 slide en nog veel meer. Enthousiast? Schrijf je snel in voor een van de cursussen via info@wetnwild.nl of bel naar 0172 – 472412


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 21:08

Geen nieuwe sociale huurwoningen in centrum van Alphen-Stad

In de plannen voor nieuwbouwwoningen in het centrumgebied aan de Lage Zijde is geen plaats voor nog meer sociale huurwoningen. Van de vijfhonderd geplande woningen zijn er namelijk al tweehonderd gebouwd in de sociale huursector.

Advertorial Overige gisteren 19:31

Geld inzamelen voor KiKa

Op zaterdag 21 september wordt er een benefietavond gehouden in Bar Amsterdam om geld in te zamelen voor KiKa. Iedereen is van harte welkom om de avond bij te wonen!  

Politiek gisteren 16:06

Bouwactiviteiten Aarkadekwartier stand van zaken

De nieuwbouw op en bij het Aarplein en De Vest in het stadshart van Alphen aan den Rijn verloopt voorspoedig. Naar verwachting worden de woningen in fase 1 en 2 begin volgend jaar opgeleverd.

Sport gisteren 15:52

Open Alphens Zaalvoetbalkampioenschap

Het Scala College organiseert in samenwerking met Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek op woensdagmiddag 9 oktober het Open Alphens Zaalvoetbalkampioenschap.  

Advertorial Overige gisteren 15:07

Jaarmarkt bij Soos aan den Rijn

Natuurlijk doet Soos aan den Rijn iets leuks voor al hun bezoekers tijdens de Jaarmarkt op woensdag 18 september!