De Stadsherberg

De Stadsherberg: goed eten in huiselijke sfeer

Van donderdag 24 maart t/m zondag 3 april organiseren wij de voorjaarseditie van de Alphens Restaurantweek. Elf dagen lang serveren restaurants de lekkerste meergangen menu’s. Laat je verrassen door de heerlijke gerechten van De Stadsherberg.

In het restaurant en op het terras van de Stadsherberg is iedereen welkom. Beiden zijn niet alleen de huiskamer van het hotel, maar ook van Alphen aan den Rijn. De gepassioneerde koks zetten jouw tafel vol met verse, mooie gerechten terwijl jij geniet van het gezelschap en het meergangendiner. Zo ook tijdens de Alphens Restaurantweek!

Verse, mooie gerechten

Jouw culinaire avondje uit begin je bij De Stadsherberg met twee soorten biologisch zuurdesem brood, geserveerd met pestomayonaise en gezouten boter. De amuse bestaat uit wit- en roodlof topjes met zwarte peper hangop. Als entree geniet je van velouté de Cresson, soep van waterkers met verse geitenkaas en geroosterde amandelschaafsel.

Daarna is het tijd voor het hoofdgerecht. Kies uit de kogelbiefstuk tranchee met bearnaisesaus a la maison of de zeebaars met hollandaisesaus en kervel. Uiteraard krijg je hier ook nog een bijgerecht bij geserveerd, twee maar liefst! Rozemarijn biologische krieltjes uit de oven en een groene gegrilde aspergesalade.

Hopelijk heb je daarna nog plek voor een dessert! Op het menu staat tarte tatin, een omgekeerde gekarameliseerde appeltaart met kaneel, vanille-ijs en laurier.

Alphens Restaurantweek

Van donderdag 24 maart t/m zondag 3 april leggen diverse restaurants uit Alphen en omgeving jou weer in de watten met een heerlijk meergangendiner. Geniet van de lekkerste gerechten bij één van de deelnemende restaurants. Je kunt kiezen uit verschillende prijsklassen, dus er zit altijd iets tussen dat bij jou past! Dineer bij jouw favoriete restaurant of kies juist eens voor wat anders. Het kan allemaal tijdens de Alphens Restaurantweek.

Loopt het water jou al in de mond? Reserveer dan snel op www.alphensrestaurantweek.nl. Hier kun je ook de menukaarten en andere deelnemers terugvinden.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 13:46

Hoog laag bedden bij Dutch Dream Slaapcomfort

Wist je dat Dutch Dream ook hoog laag bedden in hun assortiment hebben? Deze bedden zijn naast elektrisch verstelbaar ook in hoogte verstelbaar. Ideaal voor meer gemak en comfort, voor zorgbehoevende mensen of voor iemand met bijvoorbeeld ademhalings-, maag- of slokdarmklachten. 

Sport gisteren 12:53

Succes op NK meerkamp voor Alphense sporters

In het weekend van 4 en 5 februari was in Apeldoorn het Omnisport geopend voor het Nederlandse Kampioenschap meerkamp. Hier zijn verschillende Alphense sporters naar huis gegaan met een prijs.