Hendrick's Fest
Advertorial Evenementen

De Stones op Hendrick's Fest

Kosten noch moeite werden gespaard, maar de Rolling Stones hadden een dubbele boeking. Gelukkig heeft de organisatie van het Hendrick's Fest wél Exile binnen weten te slepen. Zonder enige twijfel de beste Rolling Stones Tribute band van Nederland met louter professionele muzikanten in de gelederen.

Exile richt zich voornamelijk op de rauwe energie en het ongepolijste repertoire van de Stones uit de late jaren '60 / begin jaren '70. In your face classic Rock & Roll met een meer dan gebruikelijke urgentie. Wellicht heb je deze heren al aan het werk gezien tijdens The Tribute, Battle of the Bands. Ook gitarist Spike van Direct kon zijn enthousiasme niet verbergen.

Zanger Mike Vos en gitarist Jeroen van As hebben al eerder met andere bandjes in Hendrick’s Pub en op Hendrick’s Fest gestaan. Andere bandleden hebben onder andere gespeeld met Herman Brood, Gruppo Sportivo en Normaal, bepaald geen koekenbakkers dus. Hoewel Exile pas bestaat sinds 2019 is de lijst met optredens in Nederland, België, Duitsland en de UK niet minder dan indrukwekkend te noemen. Nu mogen zij daar Hendrick's Fest 2023 ook aan toe voegen.

Exile speelt op de Sunday Pubday editie van Hendrick’s Fest, op zondag 27 augustus. Naast Exile spelen ook Pirates of the Lambs en het Joost Wander trio. Tickets zijn vanaf nu te koop, alleen online via www.hendricksfest.nl en kosten € 14,50 per persoon (exclusief € 0,50 administratiekosten)


Meer nieuws

Advertorial Verzorging vandaag 17:42

Sander deelt het geheim achter het succes met zijn website debaardman.nl

Vandaag hebben we het genoegen om te praten met een ware specialist op het gebied van baarden en gezichtsverzorging. Sander Beukelaar (inmiddels bekend als De Baardman) is geboren en getogen in ons eigen Alphen aan den Rijn en helpt niet alleen mannen met hun baarden in topconditie te houden, maar biedt ook een uniek inkijkje in de wereld van gezichtsverzorging. 

Advertorial Evenement vandaag 16:51

Kids- en cultuurprogramma voor Zomerspektakel aan het Meer is bekend!

Aan de kids wordt ook gedacht! Tijdens het Zomerspektakel aan het Meer op zondag 2 juni valt er traditiegetrouw weer genoeg te beleven voor zowel jonge als oudere kinderen. De hele dag kunnen kids van alle leeftijden zich gratis vermaken met springkussens, bungeetrampolines, de sweeper, het reuzenrad, gave optredens, glittertattoos en nog veel meer.

Overige vandaag 15:38

Alphens.nl geeft gastles over journalistiek op basisschool Het Vianova

Afgelopen dinsdag was het zover: het team van Alphens.nl gaf een gastles bij basisschool Het Vianova in het kader van hun project ‘Hoe het nieuws wordt gemaakt’. We waren ontzettend enthousiast om de leerlingen van vier groep 7-klassen mee te nemen in de boeiende wereld van de journalistiek en onze passie voor nieuws met hen te delen.

Overige vandaag 14:14

Heropening SamenHuis: Een nieuw begin na verbouwing 

Na een periode van verbouwing en vernieuwing is het met trots dat het bestuur en coördinatoren van SamenHuis aankondigen dat de deuren opnieuw worden geopend om gasten te verwelkomen. "We zijn verheugd om onze gasten weer te kunnen ontvangen in onze vernieuwde ruimtes", aldus het bestuur.

Advertorial Politiek plein vandaag 13:33

Politiek inloopspreekuur in Hazerswoude-Rijndijk

Maandagavond 3 juni houdt de fractie van GroenLinks van 19:30 tot 20:15 uur inloopspreekuur in Buurthuis De Som, aan de Joseph Haydenlaan 5 in Hazerswoude-Rijndijk. De gemeenteraadsleden zitten hier klaar voor al je vragen of aandachtspunten. Kom dus langs, ze horen graag wat jij belangrijk vindt!

Politie en handhaving vandaag 12:30

Kordate actie van 7-jarig meisje redt haar vader

Zondag 26 mei omstreeks 09:30 uur ontving de politie een melding van een onwelwording in een woning. Een 7-jarig meisje zag dat haar vader onwel werd en twijfelde geen moment. Ze belde direct haar moeder, die vervolgens de hulpdiensten inschakelde.