Josh Walet
Advertorial Alphens Magazine 2022

De superbrokken van Brokkensuper

Van 3 verschillende merken zijn ze er, de superbrokken van Brokkensuper, allemaal afkomstig uit Italië. En allemaal zijn ze supergoed, supergezond en supersmakelijk, als je de klanten van de Brokkensuper mag geloven.

De winkel en zijn eigenaar

En dat mag je, want “als ze eenmaal binnenkomen, blijven ze komen”, zegt Albert Captein, eigenaar van deze unieke speciaalzaak, die hij in zijn eentje runt. De handel in hoogwaardige dierenvoeding uit Italië kwam toevallig op zijn pad. Hij begon klein in 2015. De merken waren nog onbekend in Nederland.

Klanttevredenheid en reclame zorgden voor een zodanige groei dat hij 5 jaar geleden kon verhuizen naar zijn huidige, modern ingerichte en zeer overzichtelijke zaak, waar zakken brokken in hoge stellingen liggen opgestapeld. Links voor de kat, rechts voor de hond. Op ooghoogte nog wat kauwstaven, speeltjes, ontwormings- en ontvlooiingsmiddelen, en dat is het dan.

“Ik ben voor de voeding, daar ga ik voor”, zegt hij stellig. Door daarop te focussen heeft hij zoveel kennis en ervaring opgedaan dat hij zijn doorlopende stroom van klanten precies kan geven wat die nodig hebben. Niet alleen aan producten, maar ook aan adviezen. “Want voor het beste voedingsadvies moet je hier zijn!”

De brokken

In de brokken zit alles wat honden en katten nodig hebben, en niets wat ze niet nodig hebben. De 3 Italiaanse merken, Natural Trainer, Forza10 en Naturina, bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Er zijn bakjes met natte voeding, maar vooral droge brokken: met een extra hoog vleesgehalte of met speciaal toegevoegde ingrediënten die helpen tegen allergieën, spijsverteringsproblemen, nier- en blaasaandoeningen, huidkwalen, overgewicht en zelfs oorontsteking. En ze komen ook nog eens in verschillende groottes. Het assortiment laat een goede prijs-kwaliteitverhouding zien. Bovendien kunnen dierenartskosten veelal worden uitgespaard.

Nieuwe producten

Als dieren niet tegen vlees of vis kunnen, is er sinds kort ook voeding op basis van ei. Daarmee krijgen ze toch het nodige dierlijke eiwit binnen. Ook nieuw - alhoewel geen voedingsmiddel - zijn de 100% natuurlijke kattenbakkorrels, gemaakt van maïshaksel. “Zuinig, schoon, licht in gewicht en niet duur. Met een zak van 3 kilogram doe je een dikke maand!”

Supergoede service

Brokkensuper levert ook uitmuntende service. De winkel is tot 19:00 uur open, parkeren kan voor de deur, de 12 kilo zakken worden voor je in de achterbak gelegd, goede raad wordt gratis verstrekt, en iedereen die voor het eerst komt krijgt een proeverijtje mee naar huis.

Woon je niet in Alphen, dan kun je bestellen via de webwinkel. Woon je er wel, dan blijf je komen!

Voor meer informatie of bestellen: www.brokkensuper.nl

Dit artikel is eerder verschenen in de elfde editie (december 2022) van het Alphens.nl Magazine. Heb je het magazine niet ontvangen? Je kunt een exemplaar ophalen op ons kantoor aan de Raadhuisstraat 211.


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 17:11

Feestelijke start bouw Watersportcentrum in Rijnhaven

Vandaag vond in de Rijnhaven een feestelijke bijeenkomst plaats ter viering van de start van de bouw van het toekomstbestendige watersportcentrum van Nova Watersport. Tijdens het evenement deelden eigenaren Floris en Rutger samen met Wethouder Gerard van As hun visie op de toekomst van het gebied en de rol van het nieuwe gebouw.

Evenement vandaag 16:59

Laatste kans! Beleef het EK Voetbal in Park Rijnstroom

Oranjefans, pak je kans! Morgen, op 21 juni, transformeert Park Rijnstroom in dé plek waar je moet zijn voor een onvergetelijke avond vol oranjegekte, live muziek en natuurlijk de spannende wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk, live te volgen op een reusachtig scherm.

Sport vandaag 15:37

Maxime Takken wint zilver op NK Tijdrijden

De 14-jarige Maxime Takken uit Alphen heeft gisteren een knappe prestatie geleverd door de zilveren medaille te winnen op het Nederlands Kampioenschap Tijdrijden in Steenbergen. Over een winderig parcours van 18,9 kilometer wist Maxime in de categorie Nieuweling-meisjes (U17) een gemiddelde snelheid van ruim 38 km/u te behalen, wat haar een tweede plaats opleverde.

Calamiteiten vandaag 15:05

Zwaarbewapende politie-eenheid rijdt verdachte klem op N207

Donderdag is de auto van een verdachte klemgereden door een gespecialiseerde, zwaarbewapende eenheid van de politie. De N207, de provinciale weg tussen Alphen aan den Rijn en Boskoop, werd speciaal voor de arrestatie in beide richtingen afgesloten.

Politiek vandaag 14:28

Bezwaren tegen komst AZC aan Genielaan Alphen aan den Rijn

De voorgenomen vestiging van een asielzoekerscentrum (AZC) aan de Genielaan in Alphen aan den Rijn stuit op bezwaren van omwonenden. Op woensdag 19 juni vond een belangrijke hoorzitting plaats, voorafgaand aan de aankomende beslissing over de omgevingsvergunning.

Evenement vandaag 13:02

Romeinse Dag in Alphen aan den Rijn volledig uitverkocht

De Romeinse Dag op vrijdag 28 juni in het Alphense stadshart is volledig uitverkocht. Op deze dag wordt Alphen-Stad omgetoverd tot een levendig Romeins dorp voor alle leeftijden, met een gevarieerd programma dat onder andere een speurtocht en Romeinse vaartochten omvat. Helaas zijn alle beschikbare tijdsloten voor de Romeinse vaartochten volgeboekt.