Josh Walet
Advertorial Alphens Magazine 2022

De superbrokken van Brokkensuper

Van 3 verschillende merken zijn ze er, de superbrokken van Brokkensuper, allemaal afkomstig uit Italië. En allemaal zijn ze supergoed, supergezond en supersmakelijk, als je de klanten van de Brokkensuper mag geloven.

De winkel en zijn eigenaar

En dat mag je, want “als ze eenmaal binnenkomen, blijven ze komen”, zegt Albert Captein, eigenaar van deze unieke speciaalzaak, die hij in zijn eentje runt. De handel in hoogwaardige dierenvoeding uit Italië kwam toevallig op zijn pad. Hij begon klein in 2015. De merken waren nog onbekend in Nederland.

Klanttevredenheid en reclame zorgden voor een zodanige groei dat hij 5 jaar geleden kon verhuizen naar zijn huidige, modern ingerichte en zeer overzichtelijke zaak, waar zakken brokken in hoge stellingen liggen opgestapeld. Links voor de kat, rechts voor de hond. Op ooghoogte nog wat kauwstaven, speeltjes, ontwormings- en ontvlooiingsmiddelen, en dat is het dan.

“Ik ben voor de voeding, daar ga ik voor”, zegt hij stellig. Door daarop te focussen heeft hij zoveel kennis en ervaring opgedaan dat hij zijn doorlopende stroom van klanten precies kan geven wat die nodig hebben. Niet alleen aan producten, maar ook aan adviezen. “Want voor het beste voedingsadvies moet je hier zijn!”

De brokken

In de brokken zit alles wat honden en katten nodig hebben, en niets wat ze niet nodig hebben. De 3 Italiaanse merken, Natural Trainer, Forza10 en Naturina, bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Er zijn bakjes met natte voeding, maar vooral droge brokken: met een extra hoog vleesgehalte of met speciaal toegevoegde ingrediënten die helpen tegen allergieën, spijsverteringsproblemen, nier- en blaasaandoeningen, huidkwalen, overgewicht en zelfs oorontsteking. En ze komen ook nog eens in verschillende groottes. Het assortiment laat een goede prijs-kwaliteitverhouding zien. Bovendien kunnen dierenartskosten veelal worden uitgespaard.

Nieuwe producten

Als dieren niet tegen vlees of vis kunnen, is er sinds kort ook voeding op basis van ei. Daarmee krijgen ze toch het nodige dierlijke eiwit binnen. Ook nieuw - alhoewel geen voedingsmiddel - zijn de 100% natuurlijke kattenbakkorrels, gemaakt van maïshaksel. “Zuinig, schoon, licht in gewicht en niet duur. Met een zak van 3 kilogram doe je een dikke maand!”

Supergoede service

Brokkensuper levert ook uitmuntende service. De winkel is tot 19:00 uur open, parkeren kan voor de deur, de 12 kilo zakken worden voor je in de achterbak gelegd, goede raad wordt gratis verstrekt, en iedereen die voor het eerst komt krijgt een proeverijtje mee naar huis.

Woon je niet in Alphen, dan kun je bestellen via de webwinkel. Woon je er wel, dan blijf je komen!

Voor meer informatie of bestellen: www.brokkensuper.nl

Dit artikel is eerder verschenen in de elfde editie (december 2022) van het Alphens.nl Magazine. Heb je het magazine niet ontvangen? Je kunt een exemplaar ophalen op ons kantoor aan de Raadhuisstraat 211.


Meer nieuws

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 11:49

Rijschool Toppie zoekt gedreven rij-instructeurs voor hun team

Rijschool Toppie, een rijschool in Alphen aan den Rijn, is op zoek naar enthousiaste rij-instructeurs om hun team te versterken. Het behalen van een rijbewijs is een belangrijke mijlpaal in het leven van velen, en Rijschool Toppie streeft ernaar om dit moment voor hun leerlingen onvergetelijk te maken door hoogwaardige begeleiding te bieden.

Feestdagen vandaag 10:01

Bekijk hier alle activiteiten voor Koningsdag 2024!

Dit weekend viert heel Nederland de verjaardag van de koning, en ook in Alphen aan den Rijn belooft het een feestelijke dag te worden! Benieuwd naar wat jij kunt doen zaterdag? Lees snel verder!

Advertorial Evenementen vandaag 09:07

Word vriend van het Bevrijdingsfestival

Het is bijna zover. Op 5 mei vieren we onze vrijheid met het gratis Bevrijdingsfestival in het centrum van Alphen. Vind jij het belangrijk om elk jaar stil te blijven staan bij onze vrijheid? En houd je ook van een feestje? Word dan Vriend van het Bevrijdingsfestival en doneer eenmalig een bedrag naar keuze.

Advertorial Sport gisteren 17:43

D.O.S. viert groot succes met Clubkampioenschap

Op zondag 21 april kwamen de schijnwerpers te staan op de turntalenten van Gymnastiekvereniging D.O.S. Alphen aan den Rijn tijdens het Clubkampioenschap voor recreatieve turners en turnsters. Met een deelname van 155 enthousiaste leden, waarvan velen voor het eerst deelnamen aan een wedstrijd, was het een sportieve en gezellige dag.

Politiek gisteren 16:22

Gemeentelijke erepenning voor Museumpark Archeon

Tijdens een feestelijke Limesbijeenkomst is woensdag 24 april de gemeentelijke erepenning door burgemeester Liesbeth Spies uitgereikt aan Museumpark Archeon. Het museum krijgt de penning voor verdiensten voor gemeente Alphen aan den Rijn op het gebied van educatie, cultuurbehoud, toerisme, sociale betrokkenheid en werkgelegenheid.