Josh Walet
Advertorial Alphens Magazine 2022

De superbrokken van Brokkensuper

Van 3 verschillende merken zijn ze er, de superbrokken van Brokkensuper, allemaal afkomstig uit Italië. En allemaal zijn ze supergoed, supergezond en supersmakelijk, als je de klanten van de Brokkensuper mag geloven.

De winkel en zijn eigenaar

En dat mag je, want “als ze eenmaal binnenkomen, blijven ze komen”, zegt Albert Captein, eigenaar van deze unieke speciaalzaak, die hij in zijn eentje runt. De handel in hoogwaardige dierenvoeding uit Italië kwam toevallig op zijn pad. Hij begon klein in 2015. De merken waren nog onbekend in Nederland.

Klanttevredenheid en reclame zorgden voor een zodanige groei dat hij 5 jaar geleden kon verhuizen naar zijn huidige, modern ingerichte en zeer overzichtelijke zaak, waar zakken brokken in hoge stellingen liggen opgestapeld. Links voor de kat, rechts voor de hond. Op ooghoogte nog wat kauwstaven, speeltjes, ontwormings- en ontvlooiingsmiddelen, en dat is het dan.

“Ik ben voor de voeding, daar ga ik voor”, zegt hij stellig. Door daarop te focussen heeft hij zoveel kennis en ervaring opgedaan dat hij zijn doorlopende stroom van klanten precies kan geven wat die nodig hebben. Niet alleen aan producten, maar ook aan adviezen. “Want voor het beste voedingsadvies moet je hier zijn!”

De brokken

In de brokken zit alles wat honden en katten nodig hebben, en niets wat ze niet nodig hebben. De 3 Italiaanse merken, Natural Trainer, Forza10 en Naturina, bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Er zijn bakjes met natte voeding, maar vooral droge brokken: met een extra hoog vleesgehalte of met speciaal toegevoegde ingrediënten die helpen tegen allergieën, spijsverteringsproblemen, nier- en blaasaandoeningen, huidkwalen, overgewicht en zelfs oorontsteking. En ze komen ook nog eens in verschillende groottes. Het assortiment laat een goede prijs-kwaliteitverhouding zien. Bovendien kunnen dierenartskosten veelal worden uitgespaard.

Nieuwe producten

Als dieren niet tegen vlees of vis kunnen, is er sinds kort ook voeding op basis van ei. Daarmee krijgen ze toch het nodige dierlijke eiwit binnen. Ook nieuw - alhoewel geen voedingsmiddel - zijn de 100% natuurlijke kattenbakkorrels, gemaakt van maïshaksel. “Zuinig, schoon, licht in gewicht en niet duur. Met een zak van 3 kilogram doe je een dikke maand!”

Supergoede service

Brokkensuper levert ook uitmuntende service. De winkel is tot 19:00 uur open, parkeren kan voor de deur, de 12 kilo zakken worden voor je in de achterbak gelegd, goede raad wordt gratis verstrekt, en iedereen die voor het eerst komt krijgt een proeverijtje mee naar huis.

Woon je niet in Alphen, dan kun je bestellen via de webwinkel. Woon je er wel, dan blijf je komen!

Voor meer informatie of bestellen: www.brokkensuper.nl

Dit artikel is eerder verschenen in de elfde editie (december 2022) van het Alphens.nl Magazine. Heb je het magazine niet ontvangen? Je kunt een exemplaar ophalen op ons kantoor aan de Raadhuisstraat 211.


Meer nieuws

Advertorial Horeca gisteren 17:09

Vier de liefde bij McDonald's Alphen aan den Rijn

Valentijnsdag. De dag van de liefde. Om die dag te vieren organiseert McDonald's op 14 februari diverse leuke acties. Wil jij weten wat je kan verwachten die dag? Lees dan snel verder.

Politie en handhaving gisteren 16:18

Sorteerbedrijf treft mogelijk explosief aan

Op vrijdagochtend 27 januari werd de politie naar een bedrijf, gespecialiseerd in het sorteren van metalen, aan de Tankval in Alphen aan den Rijn gestuurd. Medewerkers van het sorteerbedrijf hadden hier tijdens werkzaamheden mogelijk een explosief aangetroffen.

Werkzaamheden gisteren 15:24

Dit gaat er gebeuren tijdens de onderhoudswerkzaamheden aan Rijndijk-Oost

Op dinsdag 7 februari starten de werkzaamheden voor het onderhoud aan de Rijndijk-Oost. Tijdens de werkzaamheden zal het gedeelte tussen De Hoorn en het Oostvaartpad afgesloten zijn voor alle gemotoriseerd doorgaand verkeer. Maar wat voor werkzaamheden zullen er uitgevoerd worden?

Politie en handhaving gisteren 14:33

Politie gaat meer controleren op sluipverkeer bij de Oudshoornseweg

Dat je met de auto niet meer vanaf het begin van de Oudshoornseweg naar het eind kan wordt door sommige inwoners als vervelend ervaren. Je moet dan namelijk ‘helemaal omrijden’. Sommige weggebruikers kiezen daarom alsnog voor de korte route over de Oudshoornseweg, wat verboden is.

Advertorial Werken gisteren 13:39

Danny groeit bij Duijvelaar, van stagiair naar productmanager

Danny: “In 1995 deed ik mijn afstudeerproject van de Amsterdamse Scheepvaartschool bij Duijvelaar Pompen. Nu nog een baan; de behulpzame dames van de marketingafdeling van Duijvelaar hebben mij destijds geholpen met het schrijven van mijn sollicitatiebrief. Ik werd aangenomen en ik ben nu productmanager bij Duijvelaar. Maar ik ben daar ooit begónnen als servicemonteur.”

Politie en handhaving gisteren 12:46

Auto-inbraak Kerk en Zanen: dashboard van een BMW verwijderd

In de nacht van maandag 30 op dinsdag 31 januari heeft er een auto-inbraak plaatsgevonden in Kerk en Zanen. De daders gingen niet met lege handen naar huis. Zij hebben het dashboard van de BMW meegenomen.