Josh Walet
Advertorial Alphens Magazine 2022

De superbrokken van Brokkensuper

Van 3 verschillende merken zijn ze er, de superbrokken van Brokkensuper, allemaal afkomstig uit Italië. En allemaal zijn ze supergoed, supergezond en supersmakelijk, als je de klanten van de Brokkensuper mag geloven.

De winkel en zijn eigenaar

En dat mag je, want “als ze eenmaal binnenkomen, blijven ze komen”, zegt Albert Captein, eigenaar van deze unieke speciaalzaak, die hij in zijn eentje runt. De handel in hoogwaardige dierenvoeding uit Italië kwam toevallig op zijn pad. Hij begon klein in 2015. De merken waren nog onbekend in Nederland.

Klanttevredenheid en reclame zorgden voor een zodanige groei dat hij 5 jaar geleden kon verhuizen naar zijn huidige, modern ingerichte en zeer overzichtelijke zaak, waar zakken brokken in hoge stellingen liggen opgestapeld. Links voor de kat, rechts voor de hond. Op ooghoogte nog wat kauwstaven, speeltjes, ontwormings- en ontvlooiingsmiddelen, en dat is het dan.

“Ik ben voor de voeding, daar ga ik voor”, zegt hij stellig. Door daarop te focussen heeft hij zoveel kennis en ervaring opgedaan dat hij zijn doorlopende stroom van klanten precies kan geven wat die nodig hebben. Niet alleen aan producten, maar ook aan adviezen. “Want voor het beste voedingsadvies moet je hier zijn!”

De brokken

In de brokken zit alles wat honden en katten nodig hebben, en niets wat ze niet nodig hebben. De 3 Italiaanse merken, Natural Trainer, Forza10 en Naturina, bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Er zijn bakjes met natte voeding, maar vooral droge brokken: met een extra hoog vleesgehalte of met speciaal toegevoegde ingrediënten die helpen tegen allergieën, spijsverteringsproblemen, nier- en blaasaandoeningen, huidkwalen, overgewicht en zelfs oorontsteking. En ze komen ook nog eens in verschillende groottes. Het assortiment laat een goede prijs-kwaliteitverhouding zien. Bovendien kunnen dierenartskosten veelal worden uitgespaard.

Nieuwe producten

Als dieren niet tegen vlees of vis kunnen, is er sinds kort ook voeding op basis van ei. Daarmee krijgen ze toch het nodige dierlijke eiwit binnen. Ook nieuw - alhoewel geen voedingsmiddel - zijn de 100% natuurlijke kattenbakkorrels, gemaakt van maïshaksel. “Zuinig, schoon, licht in gewicht en niet duur. Met een zak van 3 kilogram doe je een dikke maand!”

Supergoede service

Brokkensuper levert ook uitmuntende service. De winkel is tot 19:00 uur open, parkeren kan voor de deur, de 12 kilo zakken worden voor je in de achterbak gelegd, goede raad wordt gratis verstrekt, en iedereen die voor het eerst komt krijgt een proeverijtje mee naar huis.

Woon je niet in Alphen, dan kun je bestellen via de webwinkel. Woon je er wel, dan blijf je komen!

Voor meer informatie of bestellen: www.brokkensuper.nl

Dit artikel is eerder verschenen in de elfde editie (december 2022) van het Alphens.nl Magazine. Heb je het magazine niet ontvangen? Je kunt een exemplaar ophalen op ons kantoor aan de Raadhuisstraat 211.


Meer nieuws

Werken gisteren 11:45

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 39

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Advertorial Voorkeuren van bezoeker gisteren 09:11

Dansen: "Quality time" voor twee!

Dansen is plezier voor twee was jarenlang de slogan van de Nederlandse dansscholen. Het was in een tijd dat werkelijk iedereen wekelijks danslessen bezocht bij zo'n 500 dansscholen in het hele land, het was in een tijd dat de discomuziek letterlijk uit de radio schalde en dat je op vrijdagmiddag de Top-40 volgde voor de belangrijkste verschuivingen in de hitparade. Platen (vinyl) in singles en lp's gingen grif over de toonbank want je wilde die muziek ook echt graag in huis hebben.

Blog Opinie 29 sep. 2023 20:34

MINERVA Ongehinderd

Volgende week is er een evenement in het Alphense Stadshart. Op het Thorbeckeplein is een hindernisbaan ingericht met obstakels om het mensen die slecht zien, in rolstoelen zitten of met rollators lopen moeilijk te maken. Iedereen mag de uitdaging aangaan op donderdagmiddag 5 oktober.