De Thermen2

De Thermen2 versoepelt verder: iedereen mag weer recreatief komen zwemmen

Zwemlessen, banenzwemmen, recreatief zwemmen voor kinderen, Aquarobics, Seniorfit en Peuterzwemmen mocht allemaal al weer. Maar vanaf vandaag, woensdag 1 juli, mag De Thermen2 nog verder versoepelen. De spetterspeeltuin is weer geopend en iedereen mag weer recreatief komen zwemmen.

Vanaf zaterdag 4 juli komt de spetterspeeltuin weer terug en mag iedereen weer recreatief komen zwemmen bij De Hoorn. Ook mogen de douches en toiletten weer gebruikt worden. De kleedkabines mogen alleen bij de zwemlessen niet gebruikt worden. Het is verplicht om een tijdslot te reserveren. Kom niet eerder dan 5 minuten voor de start van jouw slot. Voor zowel de spetterspeeltuin als het recreatief zwemmen dien je te reserveren voor kind en ouder apart. Een overzicht van alle maatregelen die in de Alphense zwembaden gelden, kun je hier vinden.

Openingstijden

Spetterspeeltuin - De Hoorn
Elke zondag van 09:00 tot 10:45 uur en 11:00 tot 12:45 uur
(0-8 jaar + volwassen)
Reserveer hier

Recreatief zwemmen voor alle leeftijden - De Hoorn
Elke zaterdag en zondag van 13:00 tot 16:00 uur
Reserveer hier

Banen zwemmen - AquaRijn en De Hoorn
Maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 13:00 uur
Zondag van 10:00 tot 12:00 uur (alleen in De Hoorn)
Dinsdag van 19:30 uur tot 21:30 uur (alleen in De Hoorn)
Reserveer hier

Peuterzwemmen - De Hoorn
Dinsdag en donderdag van 9:15 tot 10:15 uur
Reserveer hier

Seniorfit - De Hoorn
Dinsdag en donderdag van 10:30 tot 11:30 uur
Reserveer hier


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek gisteren 18:42

Alphens Restaurantweek: Bowling Alphen - een culinaire strike

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Bowling Alphen.

Advertorial Winkels gisteren 14:46

Bieronline: een webshop met speciaalbieren

De afgelopen maanden hebben John en Maarten van Bier Online het steeds vaker gehad over het starten van een webshop met speciaalbieren. ‘’Tijdens de coronapandemie hebben wij besloten het risico te nemen en deze webshop te realiseren. Dit kon mede dankzij onze kennis, aangezien wij naast Bier Online allebei een fulltimebaan in de ICT hebben.’’

Overige gisteren 09:31

Ontsnapte pinguïn uit Avifauna gevonden

Eerder deze week is er een pinguïn ontsnapt uit vogelpark Avifauna. Na eerder gesignaleerd te zijn bij Nieuwveen werd het beestje gisteren eindelijk gevonden in Bodegraven.

Alphens Restaurantweek 8 aug. 2020 17:35

Alphens Restaurantweek: Osteria La Piazza - waan je in ‘la dolce vita’

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 Augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Osteria La piazza!