De Toverballenboom geopend na nachtelijke brand

In de nacht van zondag op maandag woedde er brand op het dak van kinderdagverblijf De Toverballenboom in Alphen aan den Rijn. Een woordvoerster van Junis Kinderopvang, waar de locatie deel van uit maakt, laat weten dat De Toverballenboom maandag gewoon geopend is.

"De schade heeft zich gelukkig beperkt tot de wasruimte boven, een ruimte waar de kinderen niet komen", meldt de woordvoerster. Daarom is besloten om maandag, de eerste dag van de herfstvakantie, de deuren gewoon te openen.

De brand werd vannacht ontdekt door fietsende voorbijgangers. "Onze facilitaire afdeling onderzoekt de oorzaak van de brand", aldus Junis.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Cultuur vandaag 12:06

Officiële opening STA-ART

Na 2,5 jaar op het adres De Aarhof 15 aanwezig te zijn geweest, is Galerie STA-ART vanaf 25 oktober te vinden in het voormalige winkelpand van Halfords, Aarhof 41. Op zaterdag 26 oktober om 15:00 uur wordt de nieuwe locatie feestelijk in gebruik genomen.

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 10:37

Gooi uw dak in de strijd tegen de stikstofcrisis

De uitspraak eind mei van de Raad van State over de stikstofaanpak van de Nederlandse overheid heeft veel teweeggebracht. Vergunningsaanvragen liepen vast, bouwprojecten kwamen stil te liggen. Intussen beraadt de regering zich op een nieuwe benadering. Maar ook bedrijven, VvE’s en scholen kunnen een steentje bijdragen – via hun platte dak!