Advertorial Winkels

De warmte en sfeer van een gashaard

Ben je op zoek naar een haard voor in je huis? Nuovo Antico biedt inzethaarden, inbouw gashaarden, vrijstaande gaskachels, gashaarden en hangende gashaarden. Met een gashaard creëer je sfeer en gezelligheid in je huis!  

Nuovo Antico is een haardexpert en is gevestigd in Alphen aan den Rijn. Ze bieden hun klanten een complete service, van ontwerp tot (in)bouw. Hierbij geven ze persoonlijk advies en maken ze de wens van de klant waar. Naast haarden ontwerpen kunnen ze ook helpen met uw vloeren en badkamer.

De specialisten in de winkel adviseren jou graag over welk soort haard het beste bij jou past. Welk type haard past bij jouw woonstijl, jouw woonwensen, maar ook bij jouw huis? Ze luisteren graag naar de wensen van hun klanten.

Bang dat u binnenkort van het gas af moet?
Ook daar heeft Nuovo Antico de juiste oplossing en toepassing voor. Wist je dat je ook een gashaard kan gebruiken zonder een gasaansluiting? Veel gashaarden zijn namelijk ook geschikt voor propaangas. Het gas wordt dan via geschakelde gasflessen naar de gashaard geleid. Zo kan je ook zonder aardgas genieten van de warmte en sfeer van een gashaard. Een groot deel van het assortiment gashaarden van Nuovo Antico is ook voor propaangas verkrijgbaar. Maar ook op een later moment kan de gashaard geschikt worden gemaakt voor propaangas. Nuovo Antico vertelt je graag welke haarden hiervoor geschikt zijn en hoe zo'n oplossing eruit kan zien.

Dankzij een slim systeem van een haard met propaangas kan je een lange tijd van de haard blijven genieten. Het systeem bestaat uit 2x2 geschakelde propaanflessen die aan elkaar zijn gekoppeld. Als de ene groep gasflessen leeg is, pakt het systeem automatisch de andere groep. Hierdoor heb je er weinig zorg aan en hoef je maar een keer in de zoveel tijd de flessen te vervangen.

Voor adviezen kun je langskomen in de winkel in Alphen aan den Rijn of een afspraak maken via deze link https://bit.ly/2Wvt5tv.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca gisteren 15:24

Voordelig eten bij Bregje

Hoera! Proeflokaal Bregje heeft 25 vestigingen door heel Nederland. Om dat te vieren kun je in de maand september extra voordelig eten bij Proeflokaal Bregje.

Sport gisteren 14:07

Ex-profs tegen amateurs: ongelijke strijd

Vorig seizoen was het in de eerste klasse A een vreemde competitie. Wekelijks sprake van een nieuwe koploper. In de Hoofdklasse A lijkt het dit jaar een zelfde beeld te krijgen. Na drie wedstrijddagen is nog geen enkele club zonder puntenverlies.

Gemeente gisteren 12:16

De oorlog in beeld

Toen op 7 mei 1945 bekend werd dat een dag later een stoet van de Prinses Irenebrigade en geallieerden via de Rijndijk naar Den Haag te zien zou zijn, regelden de zusters van ’t Zwaantje, Rijndijk Oost, dat de kinderen van de Rijndijk, de Groenendijk en Koudekerk in optocht konden gaan kijken naar hun berijders. Op zich al een unieke samenwerking tussen het katholieke Hazerswoude en het protestantse Koudekerk.   

Evenementen 14 sep. 2019 12:28

Taptoe viert dertigste editie

Op zaterdagavond 14 september viert Taptoe Alphen de dertigste editie van het evenement. Verschillende muziekkorpsen uit de regio komen naar het Stadhuisplein om op te treden.

Advertorial Horeca 14 sep. 2019 10:51

Feestelijke avond bij De Zaak

Op dinsdag 17 september is het feest bij Grandcafé de Zaak. Op de vooravond van de jaarmarkt gaat het dak er 's avonds af!