Advertorial Winkels

De warmte en sfeer van een gashaard

Ben je op zoek naar een haard voor in je huis? Nuovo Antico biedt inzethaarden, inbouw gashaarden, vrijstaande gaskachels, gashaarden en hangende gashaarden. Met een gashaard creëer je sfeer en gezelligheid in je huis!  

Nuovo Antico is een haardexpert en is gevestigd in Alphen aan den Rijn. Ze bieden hun klanten een complete service, van ontwerp tot (in)bouw. Hierbij geven ze persoonlijk advies en maken ze de wens van de klant waar. Naast haarden ontwerpen kunnen ze ook helpen met uw vloeren en badkamer.

De specialisten in de winkel adviseren jou graag over welk soort haard het beste bij jou past. Welk type haard past bij jouw woonstijl, jouw woonwensen, maar ook bij jouw huis? Ze luisteren graag naar de wensen van hun klanten.

Bang dat u binnenkort van het gas af moet?
Ook daar heeft Nuovo Antico de juiste oplossing en toepassing voor. Wist je dat je ook een gashaard kan gebruiken zonder een gasaansluiting? Veel gashaarden zijn namelijk ook geschikt voor propaangas. Het gas wordt dan via geschakelde gasflessen naar de gashaard geleid. Zo kan je ook zonder aardgas genieten van de warmte en sfeer van een gashaard. Een groot deel van het assortiment gashaarden van Nuovo Antico is ook voor propaangas verkrijgbaar. Maar ook op een later moment kan de gashaard geschikt worden gemaakt voor propaangas. Nuovo Antico vertelt je graag welke haarden hiervoor geschikt zijn en hoe zo'n oplossing eruit kan zien.

Dankzij een slim systeem van een haard met propaangas kan je een lange tijd van de haard blijven genieten. Het systeem bestaat uit 2x2 geschakelde propaanflessen die aan elkaar zijn gekoppeld. Als de ene groep gasflessen leeg is, pakt het systeem automatisch de andere groep. Hierdoor heb je er weinig zorg aan en hoef je maar een keer in de zoveel tijd de flessen te vervangen.

Voor adviezen kun je langskomen in de winkel in Alphen aan den Rijn of een afspraak maken via deze link https://bit.ly/2Wvt5tv.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Gezondheid en welzijn vandaag 09:49

Werken als wijkverpleegkundige bij ActiVite

Sophie en Floor werken als wijkverpleegkundige bij ActiVite. Samen met hun collega’s zetten ze zich elke dag weer in voor de beste zorg. Wat adviseren zij als iemand als wijkverpleegkundige wil werken?

Calamiteiten gisteren 17:16

Gevluchte bestuurder blijkt 27-jarige man uit Boskoop

In de nacht van vrijdag 17 op zaterdag 18 januari reed een bestuurder van een personenauto tegen een boom aan, waarna de bestuurder op de vlucht sloeg. Uit onderzoek van de politie blijkt dat de eigenaar van de auto een 27-jarige man uit Boskoop is.

Rechtszaak gisteren 16:32

Verdachte in verkrachtingszaak blijft voorlopig vastzitten

Op 30 september 2019 verkrachtte een 26-jarige verdachte een vrouw in Kerk en Zanen. Volgens de verdachte ging het niet om een verkrachting, de vrouw zou zelf van harde seks houden. Het Openbaar Ministerie (OM) en de Haagse rechtbank geloofden het verhaal van de verdachte niet.

Blog Opinie gisteren 15:53

Geen tegenstand voor slordig spelend ARC

ARC moest zaterdag in principe een makkie hebben aan het bezoekende Achilles’29. De opponent uit Groesbeek met louter onuitspreekbare namen pakte dit seizoen immers slechts een punt. Ondanks het feit dat de thuisclub slordig en in een veel te laag tempo speelde, werd het ook een simpele overwinning.

Overige gisteren 15:17

Muse: een nieuw gedicht van de Alphense stadsdichter

Afgelopen weekend vond het Open Podium Alphen (OPA) plaats bij Soos aan den Rijn. De avond stond in het teken van Poetry meets Blues. De Alphense stadsdichter Lisa Veldkamp heeft hierover een gedicht gemaakt.