Alphens.nl
Advertorial Beauty en verzorging

De week van de kapper: vind de kapper die geknipt is voor jou

Een gezellig gesprek en persoonlijk advies: bij kappers is jouw haar in goede handen. We mogen trots én blij zijn met onze kappers. Daarom zet Alphens.nl tijdens de Alphense Week van de Kapper diverse Alphense kapsalons in het zonnetje!

We waarderen het misschien niet genoeg. Een afspraak bij de kapper is niet alleen een knipbeurt of een nieuw kleurtje. Kappers zorgen voor een leuk gesprek, advies op maat en laten jou weer stralen, en dat állemaal in een uurtje. Alphens.nl stelt je in het kader van de Alphense Week van de Kapper voor aan vijf kapperszaken in Alphen aan den Rijn. Wie weet vind jij zo de kapper die geknipt is voor jou!

Kapsalon Orange

Kapsalon Orange Dames & Heren is gevestigd te Alphen aan den Rijn. Een trendy zaak die  professionele kwaliteit levert voor een betaalbare prijs voor dames, heren én kinderen. Knippen, kleuren, verven, wenkbrauwen met touw, baardscheren: het kan allemaal.

Wil je een afspraak maken en heb je geen zin om te bellen of langs te komen? Geen probleem! Ga naar de site en maak online een afspraak. Geef aan bij wie je behandelt wil worden, kies een tijdstip en je bent klaar! Sneller en makkelijker kunnen ze het niet maken. “Kom gezellig langs, de koffie staat klaar!”

Schermafbeelding 2022-09-26 om 08.04.54.png

Fab Hair

Fab Hair is een kleinschalige salon in het centrum van Alphen waar je in een persoonlijke en relaxte sfeer geholpen wordt. Er zal elk moment één van de kapsters in de salon aanwezig zijn zodat je altijd een bekend gezicht ziet bij binnenkomst. Het persoonlijk aspect vinden ze erg belangrijk, daarom plannen ze altijd ruim de tijd in om je advies op maat te kunnen geven.

Droom jij van Fabulous hair? Dan ben je bij Fab Hair aan het juiste adres. “Wij kunnen niet wachten om jou dat mooie haar geven.”

Schermafbeelding 2022-09-26 om 08.04.32.png

Happy Hairstyle

Happy Hairstyle is een kapsalon gevestigd in de Hooftstraat met een mooi terras aan de Rijn. Het team bestaat uit vier ervaren kappers en kleurspecialisten. Klanten uit heel Nederland weten de kapsalon te vinden voor de balayage behandelingen, highlights en andere kleurbehandelingen. Het frisse team volgt de nieuwste trends en ontwikkelingen. Ook heren zijn van harte welkom.

Het team van Happy Hairstyle volgt regelmatig workshops in binnen- en buitenland, hierdoor hebben ze kennis over de laatste trends en staan ze met de nieuwste technieken voor je klaar. Ze geven aan elke klant een persoonlijk en gepast styling advies.

Schermafbeelding 2022-09-26 om 08.03.56.png

Cuts & Colours

Cuts & Colours is een ‘no-nonsense’ haarbeleving voor een aantrekkelijke en duidelijke prijs. Daarom houden ze het graag simpel: zes verschillende knip en kleurbehandelingen met betaalbare prijzen. Doordat ze zich optimaal focussen op knippen en kleuren van haar kunnen ze zich verder specialiseren. Zo laten ze jouw haar stralen.

Je vindt de kapsalon in winkelcentrum Baronie. Loop jij het liefste zonder afspraak binnen? Dat kan door je in te checken doormiddel van de ‘check your hair desk’. Wil je vooraf een afspraak maken? Geen enkel probleem. Maak online een afspraak en ze ontvangen jou graag in de salon.

Schermafbeelding 2022-09-26 om 08.05.43.png

B en R Hair & Make-up Expert

Stap uit de hectiek van het leven in een wereld van rust. Geniet van een heerlijke kop koffie in de relaxte sfeer bij B en R, een moment voor je zelf! De top stylisten en barbiers staan voor je klaar aan de Hooftstraat 72. Bij B en R komen hairstyling, barber, make-up en ultiem genieten perfect samen.

Een bezoek aan deze zaak staat garant voor een unieke ervaring. De service gaat verder dan alleen een knipbeurt. Geniet van een ontspannende hoofdhuidmassage of kies voor een uitgebreide wellness (haar)behandeling. Ook krijg je persoonlijk advies van professionals.

Schermafbeelding 2022-09-26 om 08.05.23.png

De Alphense Week van de Kapper vindt plaats van zaterdag 1 tot zaterdag 8 oktober.


Meer nieuws

Oud Alphen vandaag 16:54

Oud Alphen: De Raadhuisstraat

De Raadhuisstraat, de straat waar het kantoor van Alphens.nl nu staat, is genoemd naar het oude raadhuis van de voormalige gemeente Aarlanderveen. Na eeuwenlang vergaderd te hebben in herbergen als de Vergulde Wagen kreeg de toenmalige gemeente Aarlanderveen in de 19e eeuw een eigen raadhuis.

Advertorial Theater vandaag 15:41

Ronald Goedemondt komt naar Castellum

Goed nieuws: Ronald Goedemondt speelt momenteel zijn achtste avondvullende cabaretprogramma. Overal is hij tot en met december 2022 uitverkocht. Castellum heeft het echter voor elkaar gekregen dat hij op zondag 19 maart 2023 zijn voorstelling ‘Met knielende knikjes’ speelt voor het Alphense publiek. De kaartverkoop start op 13 december om 13:00 uur.

Politiek plein vandaag 14:29

Inbreng ChristenUnie in debat over begroting

Op 3 november 2022 werd in de gemeenteraad de begroting voor 2023 besproken en het beleid dat hiermee gevoerd zal gaan worden. Dit beleid is samengevat in het uitvoeringsprogramma 'Zichtbaar en dichtbij' van de coalitiepartijen. Aan dit debat leverde de ChristenUnie-fractie een inhoudsvolle bijdrage.

Feestdagen vandaag 13:12

Laat je vuurwerkafval ophalen op 2 januari 2023

Van het aftelen tot 00:00 uur en vuurwerk afsteken naar vuurwerkafval waar je niet zo veel mee kan. Voor het opruimen van dit vuurwerkafval wordt door de gemeente Alphen aan den Rijn een oplossing bedacht.

Limesjaar 2022 vandaag 11:58

ROMEINEN Rantsoenen

Het Romeinse leger zorgt normaal gesproken goed voor haar manschappen. Maar dat is niet altijd even gemakkelijk. De commandant moet voor voldoende rantsoenen zorgen en dat is zelfs in vredestijd een behoorlijke klus.

Advertorial Horeca vandaag 10:37

Dit jaar een unieke kerst bij restaurant Bon Bini

Restaurant Bon Bini in de Hooftstraat in Alphen aan den Rijn komt dit jaar met een uniek concept. Op eerste kerstdag 2022 kun jij bij Bon Bini, in samenwerking met de chef, zelf jouw kerstdiner samenstellen.