Advertorial Gemeente

De Week van het Werk – Alphen werkt dichtbij

Daar sta je weer. In de file. Of op het perron, te wachten op een trein met vertraging. ’s Avonds ben je weer laat thuis. Hoeveel fijner zou je je dag beginnen én eindigen als je in tien minuutjes fluitend naar je werk kon fietsen?

De meeste Alphenaren houden al snel één tot twee uur per dag over als ze binnen in plaats van buiten de gemeente zouden werken. Dat is tijd die je kan besteden aan jezelf, je gezin en je sociale leven. Dat gunnen we iedereen. Het thema voor de Week van het Werk is dit jaar daarom: Alphen werkt dichtbij. Dit jaar vindt de Week van het Werk plaats van 29 oktober tot en met 3 november 2018.

Gun jezelf lokaal werk
De Week van het Werk wordt georganiseerd door ondernemers, onderwijs en overheid van Alphen aan den Rijn.  Dit jaar hebben we het thema ‘Alphen werkt dichtbij’ gekozen, omdat zij graag zouden zien dat zo veel mogelijk Alphenaren een baan in onze mooie groene gemeente krijgen. Door dichter bij huis te werken heb je minder reistijd en houd je meer tijd over om leuke dingen te doen met je partner, vrienden of familie. Ook scheelt het je de stress van in de file staan of lang onderweg zijn in het openbaar vervoer. Zo sta je lekkerder op én kom je fijner thuis. Tegelijkertijd versterk je het lokale bedrijfsleven en bespaar je energie door minder te reizen. Goed voor iedereen dus. 

Kom jij ook?
Voor wie is de Week van het Werk? Niet alleen voor jongeren en starters op de arbeidsmarkt, maar voor iedereen die zich wil oriënteren op een (andere) baan. Tijdens de Week van het Werk leer je waar de kansen voor werken in Alphen aan den Rijn liggen.

Voor iedereen is er een interessant programma te volgen, zoals onder andere: een opening met interessante sprekers, de Beurs van het Werk met interessante banen, werkgevers en workshops, een beroepenvoorlichting voor scholieren in en om Alphen aan den Rijn en bedrijfsbezoeken.

Kijk voor meer informatie op www.deweekvanhetwerk.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Gezondheid en welzijn gisteren 17:13

In 15 minuten een stralende huid

Beauty Boutique Josien biedt een 3-in-1 superfacial met OxyGeneo aan. Deze gezichtsbehandeling verzacht de lijntjes in je gezicht, verbetert de huidstructuur en vermindert rimpels. Hierdoor krijg je in slechts 15 minuten een stralende huid!

Gemeente gisteren 16:37

Regio Deal bodemdaling officieel van start

Op donderdag 21 november is de Regio Deal bodemdaling Groene Hart officieel van start gegaan. Dat gebeurde tijdens het Nationaal Congres Bodemdaling in Fort Voordorp in Groenekan.

Blog Opinie gisteren 15:59

Voetbal in het komende weekeinde

ARC gaat zaterdag op bezoek bij Rijsoord, net als de Racing een promovendus. De club haalde pas 8 punten en dat zijn er 6 minder dan ARC. Thuis won Rijsoord 2 keer en verloor 2 keer. Eenmaal werd gelijk gespeeld.

Evenementen gisteren 15:45

Win 2 x 2 tickets voor Helemaal Top Kerstival

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 december vindt het Helemaal Top Kerstival plaats in Zwammerdam. Het thema van de 8e editie van de kerstshow van Helemaal Top is ‘Christmas Orange’. Houd jij wel van een feestje? Wij mogen 2 x 2 tickets weggeven voor vrijdagavond 13 december!

Gemeente gisteren 15:08

Drukbezochte bijeenkomst Rijden op Waterstof

75 ondernemers, inwoners en andere geïnteresseerden kwamen op dinsdag 19 november samen in Alphen aan den Rijn om zich te laten inspireren over rijden op waterstof.