Ingezonden
Advertorial Sport

De week van ontmoeten en verbinden bij Buurten &Zo

Vrijdag 30 september tot en met vrijdag 7 oktober staat in het teken van de week van ontmoeten en verbinden. Een prachtig initiatief om mensen samen te brengen en in het sociale netwerk te stimuleren!

Dat vinden ze ook bij Buurten &Zo, de centrale ontmoetingsplek in het Alphense centrum. Daarom doet het buurtrestaurant daar graag aan mee! Op 6 oktober kun je vanaf 17:00 uur bij het restaurant komen om gezellig te eten. Voor maar € 5 (excl. drankjes) krijg je een heerlijke, uitgebreide en verse maaltijd geserveerd door enthousiaste vrijwilligers!

Wil je komen eten? Geef je op via 06 20 44 25 78 of per mail via info@buurtenenzo.nl. Buurten &Zo hoopt je te zien!

Buurten &Zo is een buurtrestaurant, waar iedereen welkom is voor een hapje en een drankje, het lezen van de krant of om met elkaar een spelletje te doen. Gezondheid verhogen, mensen verbinden en duurzaamheid staan hoog in het vaandel.


Meer nieuws

Oud Alphen vandaag 16:54

Oud Alphen: De Raadhuisstraat

De Raadhuisstraat, de straat waar het kantoor van Alphens.nl nu staat, is genoemd naar het oude raadhuis van de voormalige gemeente Aarlanderveen. Na eeuwenlang vergaderd te hebben in herbergen als de Vergulde Wagen kreeg de toenmalige gemeente Aarlanderveen in de 19e eeuw een eigen raadhuis.

Advertorial Theater vandaag 15:41

Ronald Goedemondt komt naar Castellum

Goed nieuws: Ronald Goedemondt speelt momenteel zijn achtste avondvullende cabaretprogramma. Overal is hij tot en met december 2022 uitverkocht. Castellum heeft het echter voor elkaar gekregen dat hij op zondag 19 maart 2023 zijn voorstelling ‘Met knielende knikjes’ speelt voor het Alphense publiek. De kaartverkoop start op 13 december om 13:00 uur.

Politiek plein vandaag 14:29

Inbreng ChristenUnie in debat over begroting

Op 3 november 2022 werd in de gemeenteraad de begroting voor 2023 besproken en het beleid dat hiermee gevoerd zal gaan worden. Dit beleid is samengevat in het uitvoeringsprogramma 'Zichtbaar en dichtbij' van de coalitiepartijen. Aan dit debat leverde de ChristenUnie-fractie een inhoudsvolle bijdrage.

Feestdagen vandaag 13:12

Laat je vuurwerkafval ophalen op 2 januari 2023

Van het aftelen tot 00:00 uur en vuurwerk afsteken naar vuurwerkafval waar je niet zo veel mee kan. Voor het opruimen van dit vuurwerkafval wordt door de gemeente Alphen aan den Rijn een oplossing bedacht.

Limesjaar 2022 vandaag 11:58

ROMEINEN Rantsoenen

Het Romeinse leger zorgt normaal gesproken goed voor haar manschappen. Maar dat is niet altijd even gemakkelijk. De commandant moet voor voldoende rantsoenen zorgen en dat is zelfs in vredestijd een behoorlijke klus.

Advertorial Horeca vandaag 10:37

Dit jaar een unieke kerst bij restaurant Bon Bini

Restaurant Bon Bini in de Hooftstraat in Alphen aan den Rijn komt dit jaar met een uniek concept. Op eerste kerstdag 2022 kun jij bij Bon Bini, in samenwerking met de chef, zelf jouw kerstdiner samenstellen.