Ingezonden
Advertorial Sport

De week van ontmoeten en verbinden bij Buurten &Zo

Vrijdag 30 september tot en met vrijdag 7 oktober staat in het teken van de week van ontmoeten en verbinden. Een prachtig initiatief om mensen samen te brengen en in het sociale netwerk te stimuleren!

Dat vinden ze ook bij Buurten &Zo, de centrale ontmoetingsplek in het Alphense centrum. Daarom doet het buurtrestaurant daar graag aan mee! Op 6 oktober kun je vanaf 17:00 uur bij het restaurant komen om gezellig te eten. Voor maar € 5 (excl. drankjes) krijg je een heerlijke, uitgebreide en verse maaltijd geserveerd door enthousiaste vrijwilligers!

Wil je komen eten? Geef je op via 06 20 44 25 78 of per mail via info@buurtenenzo.nl. Buurten &Zo hoopt je te zien!

Buurten &Zo is een buurtrestaurant, waar iedereen welkom is voor een hapje en een drankje, het lezen van de krant of om met elkaar een spelletje te doen. Gezondheid verhogen, mensen verbinden en duurzaamheid staan hoog in het vaandel.


Meer nieuws

Werken gisteren 16:59

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 38

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Advertorial Film gisteren 15:07

Film Onder het Maaiveld junior tijdens Bodemdierendagen

Tijdens de Bodemdierendagen Van 22 september tot en met 8 oktober is de film Onder het Maaiveld junior te zien bij Parkvilla op 1, 4 en 8 oktober. Minibeestjes op groot scherm. Een film voor kinderen van 7 tot 14 jaar met prachtige ondergrondse beelden van bodemdieren en een mooi verhaal over de relatie tussen boven- en ondergrondse diversiteit.

Blog Sport gisteren 13:15

Gunstige bekerloting Alphense clubs

De loting voor de eerste knock-out ronde van het bekertoernooi heeft voor de drie overgebleven Alphense clubs goed uitgepakt.

Overige gisteren 10:07

Opening High Side Burgers groot succes na emotionele dagen

Enkele dagen voor de officiële opening van het nieuwe restaurant van Paulos Dimitropoulos (28) in Alphen aan den Rijn ontstond er een tragische gebeurtenis. Het familierestaurant van van zijn vader, genaamd Olympia, werd op woensdag 20 september getroffen door een verwoestende brand. Het nieuws van deze ramp had een diepgaande impact op Paulos en zijn familie, maar ondanks de ontmoedigende situatie besloot hij vastberaden om de deuren van zijn nieuwe onderneming te openen.