La Bodega '87
Advertorial Horeca

De wijnbar van La Bodega ’87 is weer open!

We mogen weer genieten in de wijnbar van La Bodega ’87! Na ruim een maand kan er in de gezellige wijnbar weer worden genoten van een goed glas wijn of de heerlijke wijnproeverijen. De wijnbar opent haar deuren op vrijdag- en zaterdagavond van 16:00 – 22:00 uur.

“Wij zijn ontzettend blij dat we onze gasten weer mogen ontvangen in de wijnbar”, aldus eigenaar Dennis van Veen. “De winkel was gelukkig wel geopend, dus tijdens de sluiting hebben we mensen blij gemaakt met wijnproeverijen voor thuis. Ook kwamen veel klanten langs voor een lekkere wijn voor bij het diner, om toch dat gevoel van een uitje thuis te creëren.”

Vrijdag & zaterdagavond

De wijnbar van La Bodega ’87 is geopend op vrijdag en zaterdag, van 16:00 – 22:00 uur. Iedere maand wisselt de wijnkaart en kan je weer andere wijnen proeven. “Deze wijnen kan je ook in de winkel kopen, als je er eentje hebt gevonden die je heel lekker vindt. Of juist andersom! Een wijn uit de winkel, proeven in de wijnbar. Je betaalt dan kurkgeld, dat betekent dat je de fles wijn koopt plus € 15 extra. Dit gebeurt in landen als Spanje heel veel. Je kiest een bijzondere wijn uit en geniet er volop van in gezelschap in onze wijnbar. Een heerlijke borrelplank erbij en je hebt gegarandeerd een geslaagde avond!”

Wijnproeverijen

De DUO proeverijen kunnen ook weer worden gereserveerd. “Wil je op een informele manier kennismaken met verschillende soorten wijnen? Probeer dan eens onze DUO proeverij”, legt Karin uit. “Je proeft dan zes wijnen en je krijgt er een heerlijke borrelplank bij. De kosten zijn € 29,95 per persoon en deze is te reserveren vanaf twee personen.”

Geen enkele wijnproeverij is hetzelfde. Geef bij je reservering aan of je al eerder proeverijen hebt gevolgd of als je een voorkeur hebt, bijvoorbeeld voor alleen rood of wit. Reserveren kan door een mail te sturen naar info@labodega87.nl.


Meer nieuws

Straatraadsels gisteren 13:56

Waar komt de naam van het ‘Rooie Dorp’ vandaan?

Het is misschien wel één van de meest bekende wijken in Alphen aan den Rijn: het Rode Dorp, in de volksmond ook wel ‘Rooie Dorp’ genoemd. Maar hoe komt deze Alphense wijk eigenlijk aan zijn naam?

De sfeer van het Zomerspektakel gisteren 12:31

Van Koninginnedag tot slot-act op het Zomerspektakel: het verhaal van Helemaal Top

In 2017 stond Helemaal Top voor het eerst op het podium van het Zomerspektakel aan het Meer, een hele eer voor het trio. Nu, zes jaar later, mag de band de zondagavond afsluiten. We spreken Toine Kremer over de essentie van Helemaal Top, hun optredens bij het Zomerspektakel en de voorbereiding op het komende festivalseizoen.

Advertorial Activiteiten voor kids gisteren 10:58

Ontmoet Bob de Bouwer bij winkelcentrum De Aarhof

Het succes van Bob de Bouwer kent geen grenzen en is razend populair bij kinderen zowel in Nederland als in de rest van Europa. Overal waar Bob de Bouwer verschijnt loopt het storm. De televisieheld zal ook in Alphen komen. Op 3 juni komt Bob de Bouwer naar winkelcentrum De Aarhof.