Josh Walet
Advertorial JA in de Horeca

Deborah (30) zegt JA in de Horeca: “De keuze om terug te keren was niet moeilijk”

Wie al in het vernieuwde Alle Hens is geweest, zal Deborah (30) ongetwijfeld gezien hebben. Als allround medewerker houdt zij alles op de vloer in de gaten. “Op het terras, achter de bar, in de keuken - ik doe echt alles. Door de vrijheid en ruimte die ik krijg zit ik hier helemaal op mijn plek!”

De deuren van Alle Hens zijn sinds deze maand weer geopend. Niet als kroeg, maar als hip en luxe borrel- en danscafé gericht op 30+’ers. Eén van de horecatoppers die daar sinds de opening rondloopt, is Deborah. Ze is echt een manusje-van-alles. “Ik doe echt alles. Het ene moment maak ik een praatje met gasten op het terras, daarna sta ik hapjes klaar te maken in de keuken, en niet veel later sta ik weer een biertje te tappen achter de bar. Die afwisseling vind ik geweldig.”

Terug in de horeca

Na een tijdje afwezigheid nam Deborah het besluit om terug te keren in de horecabranche. “In mijn studententijd heb ik altijd in de horeca gewerkt. Toen ik klaar was met mijn opleiding in de jeugdhulpverlening heb ik met pijn in mijn hart afscheid genomen van mijn toenmalige horecabaan. Van het werk dat ik daarna ging doen raakte ik overspannen. Ik heb daardoor maanden thuis gezeten. Toen besloot ik het roer om te gooien”, vertelt ze. Terug de horeca in leek haar wel wat. “Mijn vriend is mede-eigenaar van Alle Hens, dus dat was een mooie binnenkomer. En ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Ik zit hier helemaal op mijn plek!”

Meer dan een kroeg

Alle Hens staat bij veel gasten nog bekend als kroeg, maar sinds de opening zijn ze meer dan dat. “Het concept is helemaal vernieuwd. We hebben nu bijvoorbeeld ook pooltafels en spelletjes. Het is niet alleen meer voor ’s avonds, maar juist ook voor overdag. Vanaf de namiddag kun je prima bij ons terecht.” Ook evenementen voor 30+’ers maken daar onderdeel van uit. “Zo organiseren we op woensdag 13 juli onze eerste comedy show met Steven Brunswijk. Op de vrijdagen organiseren we de vrijdagmiddagborrel. In het weekend draait een DJ disco, soul, funk, 80’s en 90’s muziek. En op de zondagen willen wij live muziek organiseren. Genoeg leuke evenementen waar wij als team ook volop van genieten.”

Alles is dus gericht op 30+’ers. En daar komen zeker niet alleen dertigers op af. “Absoluut niet zelfs”, stelt Deborah. “Er komen natuurlijk veel dertigers, maar zeker ook gasten die wat ouder zijn. Van dertig tot honderd jaar oud, we hebben ze allemaal al voorbij zien komen. Laatst heb ik nog op de dansvloer staan swingen met een 70-jarige man. Hoe leuk is dat? Je merkt gewoon aan alles dat deze doelgroep behoefte heeft aan een plek waar ze samen kunnen komen. Een plek die ook echt ingericht is op hun wensen en behoeften. En die plek hebben wij voor ze gecreëerd.”

Trots gevoel

Dat het team van Alle Hens nieuw is, maakt volgens Deborah zeker geen verschil in hoe gezellig en hecht het team is. “We hebben met het vernieuwde Alle Hens echt iets unieks neergezet. Iedereen is blij om onderdeel uit te mogen maken van dit nieuwe avontuur. We krijgen veel energie van de positieve reacties van onze gasten, zowel van de vaste gasten als van de nieuwe gezichten. Als team zijn we onwijs trots om hier onderdeel van uit te mogen maken. Dat schept ook een band.”

Een oudere doelgroep betekent ook een ouder team. “Bij ons zie je geen 16-jarigen rondlopen, maar juist wat ouder personeel. Dat heeft alles te maken met aansluiting vinden bij onze doelgroep.” Lijkt dit je wel wat? Dan is er in ieder geval één ding belangrijk om in je achterhoofd te houden: “Je moet echt een muziekliefhebber zijn”, stelt Deborah. “Je staat hier tenslotte de hele avond en nacht in de muziek. Uiteraard kun je tijdens het harde werken zelf ook gewoon lekker dansen en meezingen. Dat maakt het wel zo leuk!”

Deborah zegt JA tegen werken in de Horeca. Word jij haar nieuwe collega? Solliciteer direct op één van de openstaande vacatures bij Alle Hens. Of neem een kijkje bij de andere horeca vacatures op JAindeHoreca.nl.

JAindeHoreca-deborah.png


Meer nieuws

Advertorial Evenementen gisteren 17:06

Doe mee! Win twee tickets voor de Alphense Oktoberfeesten

Eén groot feest! Op 6 en 7 oktober vinden de Alphense Oktoberfeesten plaats. Heb jij nog geen kaartjes bemachtigd? Niet getreurd. Alphens.nl mag twee tickets weggeven voor de vrijdagavond van de Oktoberfeesten.

Film gisteren 16:14

Alphense Kylian de Pagter (17) te zien in bioscoopfilm

Kylian (17) uit Alphen aan den Rijn heeft al jong zijn passie gevonden: toneelspelen. Heel Nederland heeft hem al kunnen zien in de televisieserie De verschrikkelijke jaren tachtig. Vanaf 21 september is de Alphenaar ook te zien in de bioscoopfilm Toen we van de Duitsers verloren.

Blog Sport gisteren 15:23

Iedereen gaat weer voetballen

Ook de clubs in de lagere klassen beginnen komend weekeinde aan de competitie 2023 / 2024. Alphia ontvangt zaterdag SVC’08 en Alphen gaat in Sassenheim voetballen tegen Teylingen, een club die wel eens tot de titelfavorieten kan gaan behoren.