Vakantiespel 2019 - Josh Walet

Deelnemersinschrijving VakantieSpel aankomend weekend van start

Aanstaande zaterdag, 15 april 2023, start de deelnemersinschrijving voor Het VakantieSpel. Het thema is dit jaar: Fuifjes Fuifje! Het VakantieSpel vindt plaats van 14 t/m 18 augustus 2023.

Het VakantieSpel bestaat dit jaar 65 jaar. Dat moet natuurlijk gevierd worden met een knalfuif! Het vijfdaagse programma vol sport- en spelactiviteiten staat dit jaar dus in het teken van Fuifje's Fuifje. Kinderen die in groep 3 t/m 8 van de basisschool zitten, kunnen meedoen aan Het VakantieSpel. Van maandag t/m donderdag is er een dagvullend programma. Op vrijdag is er een ochtend- en een avondprogramma. Op vrijdagavond wordt de VakantieSpelweek afgesloten met een Lichtjesparade en een show.

Inschrijven

De inschrijving verloopt voor het grootste deel hetzelfde als andere jaren, via de website. De organisatie laat weten dat er wel een verandering is in de manier waarop deelnemers aan elkaar gekoppeld worden om met maximaal vier deelnemers samen in een groepje geplaatst te worden. Alle informatie over de nieuwe manier van koppelen is te vinden op de website.

De reden om maximaal vier deelnemers aan elkaar te koppelen is meervoudig. Het VakantieSpel is een sociaal evenement dat nieuwe vrienden maken wil stimuleren. Ook een individuele deelnemer moet zich thuis voelen in een groepje. De organisatie is daarnaast op deze manier flexibeler bij het maken van de groepsindeling.

Vrijwilligers

Iedereen die helaas te oud is om nog mee te doen als deelnemer, maar in 2023 minimaal 15 jaar wordt, wordt door Het VakantieSpel opgeroepen om zich vooral in te schrijven als vrijwilliger. Zo kan organisatie zoveel mogelijk deelnemers blij maken met een plekje voor Het VakantieSpel. Inschrijven om mee te helpen kan ook via de website.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Film vandaag 16:14

Alphense Kylian de Pagter (17) te zien in bioscoopfilm

Kylian (17) uit Alphen aan den Rijn heeft al jong zijn passie gevonden: toneelspelen. Heel Nederland heeft hem al kunnen zien in de televisieserie De verschrikkelijke jaren tachtig. Vanaf 21 september is de Alphenaar ook te zien in de bioscoopfilm Toen we van de Duitsers verloren.

Blog Sport vandaag 15:23

Iedereen gaat weer voetballen

Ook de clubs in de lagere klassen beginnen komend weekeinde aan de competitie 2023 / 2024. Alphia ontvangt zaterdag SVC’08 en Alphen gaat in Sassenheim voetballen tegen Teylingen, een club die wel eens tot de titelfavorieten kan gaan behoren. 

Advertorial Evenementen vandaag 11:52

Inspiratie rondom afscheid en verlies op de uitvaartmarkt

Zaterdag 7 oktober organiseert Ammoniet Uitvaartbegeleiding een ‘uitvaartmarkt’. Hier kun je ontdekken dat er, naast de noodzakelijke dingen die geregeld moeten worden, veel interessante en prachtige mogelijkheden zijn die de periode van afscheid nemen, rouw en gemis, bijzonder en troostrijk maken.