Algemeen

Defecte trein op spoorwegovergang bij Kerk en Zanen

Een defecte trein houdt het treinverkeer en wegverkeer op in Alphen aan den Rijn. Deze staat stil op de spoorwegovergang in Kerk en Zanen.

Wat de oorzaak is van het defect is nog niet bekend, de storing zal tot ongeveer 18.00 uur duren meldt de NS. Weggebruikers moeten omrijden omdat de overgang wordt versperd en de slagbomen naar beneden zijn.

Het treinverkeer tussen Alphen aan den Rijn en Leiden Lammenschans ligt stil. De passagiers worden door medewerkers uit de trein begeleid.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets
Advertorial Winkels gisteren 15:35

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets

Klanten van supermarkt Hoogvliet sparen vanaf 28 augustus 2019 voor het tweede kaartje gratis voor diverse theatervoorstellingen, geschikt voor de hele familie. De voorstellingen van onder andere Doornroosje De Musical, Peppa Pig, Brandweerman Sam Live en Fien & Teun zijn te boeken bij verschillende theaters in het marktgebied van Hoogvliet.

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport gisteren 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.