Defecte trein op spoorwegovergang bij Kerk en Zanen

Een defecte trein houdt het treinverkeer en wegverkeer op in Alphen aan den Rijn. Deze staat stil op de spoorwegovergang in Kerk en Zanen.

Wat de oorzaak is van het defect is nog niet bekend, de storing zal tot ongeveer 18.00 uur duren meldt de NS. Weggebruikers moeten omrijden omdat de overgang wordt versperd en de slagbomen naar beneden zijn.

Het treinverkeer tussen Alphen aan den Rijn en Leiden Lammenschans ligt stil. De passagiers worden door medewerkers uit de trein begeleid.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 01:33

Dode en gewonden bij steekpartij

In de Topaasplantsoen In Alphen aan den Rijn zijn in de nacht van zaterdag op zondag een dode meerdere gewonden gevallen bij een steekpartij. Het incident gebeurde rond de klok van 00:45 uur.

Gemeente gisteren 13:27

Start nieuw wijkteam Hoorn

Op donderdag 5 maart presenteert wethouder Leo Maat, wijkwethouder Hoorn, het nieuwe onderhoudsteam voor de openbare ruimte; het integrale wijkteam. Dit is een vast team van medewerkers dat aan de slag gaat om Hoorn schoon, heel en veilig te houden.

Evenementen gisteren 10:48

Deze sporters gingen er met een prijs vandoor op het Alphens Sportgala

Op vrijdagavond 21 februari werd het Alphens Sportgala gehouden in het Parkrestaurant van Avifauna. Voor het tweede jaar op rij werd Noussair Mazraoui uitgeroepen tot sportman van het jaar. De prijs van sportvrouw van het jaar ging naar baanwielrenster Amber van der Hulst.