Josh Walet
Advertorial Winkels

Delicious new choices bij Subway!

Met de 24 nieuwe of verbeterde ingrediënten maak je jouw Sub, salade of wrap zoals jij hem wilt. Subway heeft geluisterd naar haar gasten en medewerkers en heeft het assortiment aangepast met nieuwe en verbeterde producten.  

Wraps en glutenvrij brood
Subway staat bekend om haar dagelijks vers gebakken brood, ook wel Subs genaamd. Het aanbod hiervan is onlangs uitgebreid met wraps en glutenvrij brood.

Wraps zijn in de smaken naturel en tomaat/basilicum verkrijgbaar. Het glutenvrij brood is van zichzelf 100% glutenvrij. “Doordat wij het brood zelf bakken komen er gluten voor in onze werkomgeving. Wij kunnen dan ook niet garanderen dat het glutenvrije brood na bereiding glutenvrij is maar doen er alles aan om dit te voorkomen”, vertelt eigenaar Nico van Rijn van Subway Alphen.

“Al iets langer geleden is er ook meer aandacht gegeven om elke Sub als salade te bestellen. Zeker in de zomerperiode een aanrader!’

Veganistisch
“Voor de veganisten hebben wij onlangs de Vegan Supreme geïntroduceerd. Een heerlijke nieuwe vegan Sub voor iedereen, zelfs als je niet altijd vegetarisch of vegan eet”, aldus Nico. Deze patty is gemaakt van kikkererwten omhult met quinoa. Daarnaast vind je nu ook een Vegan Patty in het aanbod. Een volledige vegan pittige groenteburger.

Andere wijzigingen
Aan de sandwich unit is een flavourstation toegevoegd met heerlijke toppings, sauzen en smaakmakers. Denk hierbij aan chilivlokken, Feta kaas en gebakken uitjes.

Kom snel proeven bij Subway in de Baronie en maak de lekkerste combinatie.

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie vandaag 19:59

MINERVA Vakantie

Hoewel de grenzen opengaan en de vliegtuigen worden afgestoft, denk ik toch dat er veel meer mensen dan andere jaren gewoon thuis vakantie gaan vieren. Dat mag geen probleem zijn, want er is een mooie warme zomer voorspeld.

Evenementen vandaag 18:14

Na regen komt zonneschijn… in 2021 weer naar Zomerspektakel

“Alsof het zo heeft moeten zijn dat de weergoden het dit weekend laten afweten”, zegt Stanley de Looze ondertussen kijkend naar een bewolkte en grauwe lucht. Het is voor nu goed dat het Zomerspektakel aan het Meer is doorgeschoven naar volgend jaar, doelend op de bak regen die vrijdagmorgen uit de lucht kwam vallen. Maar het blijft wel een gemis. 

Advertorial Horeca vandaag 14:42

Sportsbar Alphen opent de deuren

Ouderwets gezellig sport kijken met vrienden en een drankje. Een sporthonk vol gezelligheid en lawaai, het mag weer! De Sportsbar Alphen gaat open, daar hebben ze lang op moeten wachten.

Wonen en bouwen vandaag 13:53

110 leerlingen ontwerpen hun eigen duurzame wijk

Ruim 110 leerlingen van twee scholen uit de regio zijn dit jaar de uitdaging aangegaan om een duurzame wijk te ontwerpen. Na een online kick-off in maart van dit jaar gingen de leerlingen in teams aan de slag. Zij bedachten creatieve oplossingen voor een toekomstbestendige wijk in de polder Gnephoek. Op 11 juni wordt tijdens de online finale het winnende team bekendgemaakt.

Overige vandaag 13:10

Vrouwelijke DJ’s verbreken wereldrecord langste female DJ-marathon

Op donderdag 4 juni hebben 137 vrouwelijke DJ’s het wereldrecord van langste female DJ-marathon verbroken. Ze hebben 7 dagen lang, 24 uur per dag non-stop muziek hebben gedraaid in DJ School Alphen. Met deze wereldrecordpoging wilden de organisatoren onder andere benadrukken dat er genoeg ‘DJane’s’ zijn die het DJ-vak verstaan.