Josh Walet
Advertorial Winkels

Delicious new choices bij Subway!

Met de 24 nieuwe of verbeterde ingrediënten maak je jouw Sub, salade of wrap zoals jij hem wilt. Subway heeft geluisterd naar haar gasten en medewerkers en heeft het assortiment aangepast met nieuwe en verbeterde producten.  

Wraps en glutenvrij brood
Subway staat bekend om haar dagelijks vers gebakken brood, ook wel Subs genaamd. Het aanbod hiervan is onlangs uitgebreid met wraps en glutenvrij brood.

Wraps zijn in de smaken naturel en tomaat/basilicum verkrijgbaar. Het glutenvrij brood is van zichzelf 100% glutenvrij. “Doordat wij het brood zelf bakken komen er gluten voor in onze werkomgeving. Wij kunnen dan ook niet garanderen dat het glutenvrije brood na bereiding glutenvrij is maar doen er alles aan om dit te voorkomen”, vertelt eigenaar Nico van Rijn van Subway Alphen.

“Al iets langer geleden is er ook meer aandacht gegeven om elke Sub als salade te bestellen. Zeker in de zomerperiode een aanrader!’

Veganistisch
“Voor de veganisten hebben wij onlangs de Vegan Supreme geïntroduceerd. Een heerlijke nieuwe vegan Sub voor iedereen, zelfs als je niet altijd vegetarisch of vegan eet”, aldus Nico. Deze patty is gemaakt van kikkererwten omhult met quinoa. Daarnaast vind je nu ook een Vegan Patty in het aanbod. Een volledige vegan pittige groenteburger.

Andere wijzigingen
Aan de sandwich unit is een flavourstation toegevoegd met heerlijke toppings, sauzen en smaakmakers. Denk hierbij aan chilivlokken, Feta kaas en gebakken uitjes.

Kom snel proeven bij Subway in de Baronie en maak de lekkerste combinatie.

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 21:08

Geen nieuwe sociale huurwoningen in centrum van Alphen-Stad

In de plannen voor nieuwbouwwoningen in het centrumgebied aan de Lage Zijde is geen plaats voor nog meer sociale huurwoningen. Van de vijfhonderd geplande woningen zijn er namelijk al tweehonderd gebouwd in de sociale huursector.

Advertorial Overige gisteren 19:31

Geld inzamelen voor KiKa

Op zaterdag 21 september wordt er een benefietavond gehouden in Bar Amsterdam om geld in te zamelen voor KiKa. Iedereen is van harte welkom om de avond bij te wonen!  

Politiek gisteren 16:06

Bouwactiviteiten Aarkadekwartier stand van zaken

De nieuwbouw op en bij het Aarplein en De Vest in het stadshart van Alphen aan den Rijn verloopt voorspoedig. Naar verwachting worden de woningen in fase 1 en 2 begin volgend jaar opgeleverd.

Sport gisteren 15:52

Open Alphens Zaalvoetbalkampioenschap

Het Scala College organiseert in samenwerking met Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek op woensdagmiddag 9 oktober het Open Alphens Zaalvoetbalkampioenschap.  

Advertorial Overige gisteren 15:07

Jaarmarkt bij Soos aan den Rijn

Natuurlijk doet Soos aan den Rijn iets leuks voor al hun bezoekers tijdens de Jaarmarkt op woensdag 18 september!