Ingezonden

Dennis: "Wat een lekkere week"

Een jaar lang, élke dag minimaal 5 kilometer hardlopen. Dat gaat Dennis van Veen, eigenaar van wijnzaak La Bodega, het komende jaar doen. Op Alphens.nl plaatst hij wekelijks een blog over zijn ervaringen.

Week vier, wat een lekkere week was het. In het begin nog een beetje regen, maar daarna zelfs een paar keer heerlijk in het zonnetje gelopen.

Mijn lichaam begint er ook aardig aan te wennen dat ik elke dag ren, want de pijntjes worden ook minder. Wel nog steeds passen en meten met privé en werk, maar gelukkig heb ik een vrouw die me heel erg steunt, waardoor ik dit kan blijven doen.

Dat de eerste maand erop zit, is ook wel een mooi en lekker gevoel. Nu nog 11 te gaan.

Heb jij al gedoneerd? Dit kan bij ons in de winkel met de QR-code of online via de link.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 11:37

Sloop gestart nieuwbouwlocatie SteekterOever Alphen aan den Rijn

Afgelopen week is de sloop gestart van de huidige opstallen op de SteekterOever-locatie aan de Steekterweg in Alphen aan de Rijn. Op deze plek zullen het komende jaar 25 luxe Oeverwoningen, Hofwoningen en Kadewoningen verrijzen. 

Advertorial Film vandaag 09:21

Film in Castellum: kom in de kerstsfeer met Love Actually!

De feestmaand staat voor de deur en hoewel Sinterklaas nog in het land is, kan Castellum niet wachten om helemaal in de kerstsfeer te komen. En hoe kan dat nu beter dan met een echte filmklassieker? Ter ere van het 20-jarig jubileum vertoont de bioscoop Love Actually opnieuw op het witte doek!

Advertorial Gezondheid en welzijn gisteren 17:07

Ga mee op zorgexpeditie: "Jouw avontuur in de zorg"

In de regio Zuid-Holland Noord groeit de vraag om naar nieuwe opleidingsmogelijkheden te kijken en hoe we de zorg voor onze ouderen kunnen blijven bieden. Een van de projecten binnen Avant is gericht op het opleiden van (nieuwe) zorgprofessionals door middel van landelijk erkende mbo-certificaten. Begin 2024 zijn nieuwe collega’s welkom in de zorg waarbij vooral rekening wordt gehouden met het welzijn van onze ouderen in de regio. Door een beroepsgericht onderdeel van een mbo-opleiding te volgen, kunnen werkenden en werkzoekenden met een mbo-certificaat direct aan de slag in een van de zorgorganisaties.