Derby’s van het Groene Hart

Toen afgelopen zomer de indeling van de hoofdklasse A van het zaterdagvoetbal door de KNVB bekend werd gemaakt, stonden daar de namen van 3 toonaangevende amateurverenigingen uit het Groene Hart tussen: ARC, Sportlust ’46 en Jodan Boys.  

Vanuit de bestaande contacten tussen de verschillende business-clubs van deze verenigingen is het initiatief ontstaan om de onderlinge wedstrijden in deze competitie te benoemen als de ‘Derby’s van het Groene Hart’.

Rondom deze wedstrijden ontmoeten de leden van de business-clubs elkaar bij de wedstrijden in het sponsorhome van de thuisspelende vereniging. Op deze wijze proberen de 3 verenigingen een grotere verbinding te realiseren tussen sponsoren onderling. Daarnaast moet de naam ‘Derby’s van het Groene Hart’ bijdragen aan een betere herkenbaarheid en zichtbaarheid van lokale hoofdklasse wedstrijden bij het publiek.  

Het programma voor deze wedstrijden is als volgt:
 
26 oktober          ARC - Sportlust ‘46
14 december       ARC - Jodan Boys
18 januari           Jodan Boys - Sportlust ‘46
21 maart             Jodan Boys - ARC
25 april               Sportlust ’46 - ARC
23 mei                Sportlust ’46 - Jodan Boys


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Gemeente vandaag 14:47

Kinderen worden wel gecontroleerd op het hebben van een vispas in onze gemeente

Zowel de gemeente Nieuwkoop als de gemeente Kaag en Braassem hebben laten weten niet te zullen handhaven op kinderen onder de 14 jaar die hun hengel uitgooien zonder in bezit te zijn van een vispas. Maar de gemeente Alphen aan den Rijn volgt dit besluit niet: “Wij volgen de landelijke regels.”

Heel Alphen Beweegt vandaag 13:58

Vereniging in het zonnetje met #HeelAlphenBeweegt: TeHaDo

Verenigingen hebben in deze tijden te maken met veel uitdagingen en zoeken naar manieren om toekomstbestendig te blijven. Om de verenigingen extra te steunen zet Alphen Beweegt regelmatig een willekeurige vereniging in het zonnetje. Deze keer: TeHaDo.

Politiek vandaag 13:09

Woningen bij Bospark pilot voor woonzorgcomplex

De gemeente Alphen aan den Rijn wil voor senioren een woonomgeving scheppen waardoor zij veilig langdurig zelfstandig kunnen wonen. In zo’n woonzorgcomplex zijn voorzieningen voor zorg, welzijn, ontmoeting en ondersteuning aanwezig. Hiervoor wordt locatie Bospark als pilot ingericht.

Calamiteiten vandaag 12:24

Nieuwe balkonplaat uit hijskraan bij Lauwers gevallen

Momenteel zijn de werkzaamheden voor het renoveren van 56 woningen aan de Lauwers druk aan de gang. Maar tijdens deze werkzaamheden ging het aanbrengen van een nieuw balkon niet helemaal goed. Vlak voor plaatsing is namelijk een nieuwe balkonplaat uit de hijskraan gevallen. “Er is niemand gewond en de materiële schade is beperkt”, aldus Woonforte.

Gemeente vandaag 12:11

Parkeren van aanhangwagen, caravan, camper of trailer

De zomervakantie komt er bijna aan. Ben je van plan om weg te gaan met een aanhangwagen, caravan, camper of trailer? Let er dan op dat je dit voertuig in de gemeente Alphen aan den Rijn maximaal drie aaneengesloten dagen op de openbare weg of een parkeerplaats mag laten staan binnen de bebouwde kom.