Derby’s van het Groene Hart

Toen afgelopen zomer de indeling van de hoofdklasse A van het zaterdagvoetbal door de KNVB bekend werd gemaakt, stonden daar de namen van 3 toonaangevende amateurverenigingen uit het Groene Hart tussen: ARC, Sportlust ’46 en Jodan Boys.  

Vanuit de bestaande contacten tussen de verschillende business-clubs van deze verenigingen is het initiatief ontstaan om de onderlinge wedstrijden in deze competitie te benoemen als de ‘Derby’s van het Groene Hart’.

Rondom deze wedstrijden ontmoeten de leden van de business-clubs elkaar bij de wedstrijden in het sponsorhome van de thuisspelende vereniging. Op deze wijze proberen de 3 verenigingen een grotere verbinding te realiseren tussen sponsoren onderling. Daarnaast moet de naam ‘Derby’s van het Groene Hart’ bijdragen aan een betere herkenbaarheid en zichtbaarheid van lokale hoofdklasse wedstrijden bij het publiek.  

Het programma voor deze wedstrijden is als volgt:
 
26 oktober          ARC - Sportlust ‘46
14 december       ARC - Jodan Boys
18 januari           Jodan Boys - Sportlust ‘46
21 maart             Jodan Boys - ARC
25 april               Sportlust ’46 - ARC
23 mei                Sportlust ’46 - Jodan Boys


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 12:56

Afsluiting N11 tussen Alpherium en Bodegraven

Let op! Van vrijdagavond 15 tot en met zaterdag 16 november zal de N11 tussen het Alpherium en Bodegraven afgesloten zijn in verband met onderhoudswerkzaamheden.

Advertorial Cultuur vandaag 11:12

Sacha de Boer in Parkvilla

In 2013 stopte Sacha de Boer met haar werk als nieuwslezeres van het NOS-Journaal en besloot zij zich helemaal te wijden aan haar oorspronkelijke beroep van fotografe. Over dat werk komt zij op zondag 24 november op uitnodiging van Fotoclub Alphoto vertellen in het theater van Parkvilla in Alphen. Sacha de Boer laat daarbij tientallen foto's zien uit haar rijke oeuvre.

Overige vandaag 10:21

SERA neemt FD Gazellen Award in ontvangst

Op donderdagmiddag 14 november mocht SERA opnieuw een FD Gazellen Award in ontvangst nemen. Het Financieel Dagblad reikt deze prijs uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Politiek vandaag 08:53

Politiek steunt voorstel van SAT, TEAN en Nieuwe Sloot

De gemeenteraad van Alphen aan den Rijn wil dat wethouders Van Velzen en Schotanus variant 4 uitwerken om de Stichting Alphense Tennisparken (SAT) voor een faillissement te behoeden. De raad maakt in december een keuze tussen deze en de door de wethouders voorgestelde oplossing.