Sport

Derde keer winst op rij voor Alphen Eagles

De Alphen Eagles hebben de eerste thuiswedstrijd noodgedwongen in Amsterdam afgewerkt. Het veld in Alphen aan den Rijn werd afgekeurd. De AFBN besloot daarom om de wedstrijd op het veld van de Panthers te laten plaats vinden. 

Thuis of uit lijkt voor de Eagles echter niet uit te maken. Er werd vrij gemakkelijk gewonnen van de Amsterdam Panthers. Dit betekende niet dat de Eagles een geweldige wedstrijd speelden. Met name in de eerste kwart werd het spel gekenmerkt door fouten. Gelukkig voor de Eagles leverde dat alleen terreinverlies op. De Panthers wisten de fouten niet af te straffen door te scoren. Dat laat dan ook direct de kracht van de drievoudig landskampioen zien. De verdediging staat als een huis.

Ook deze wedstrijd werd de 0 gehouden. Dit seizoen hebben de Alpenaren nog geen tegen doelpunt te incasseren gekregen.

Aan het eind van het eerste kwart maakt Frank v.d. Neut een field goal. 3 - 0. Hierna kwam ook de aanval van de Eagles op dreef. Amir Anches en Jermaine Charles maakten beiden voor rust een touch down. De PAT’s werden door Frank v.d. Neut benut. Rust stand 17 - 0. In de tweede helft maakte Romano Vogels een touch down. Danny van Brussel wist de bal van de tegenstander te onderscheppen. (Interception) Met een lange rush maakte hij het zelf af met een touch down. Ook deze twee td’s werden verzilverd met PAT’s. De quarter back van de Panthers werd in zijn eigen end zone getackled. Deze safety leverde ook nog eens twee punten op.

De eindstand kwam daarmee op 33 - 0 in het voordeel van de regerend landskampioen.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie 23 aug. 2019 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.