Josh Walet

Derde weekendafsluiting N11 op vrijdagavond 5 juni

De N11 in de richting van Leiden en Bodegraven wordt de komende periode meerdere keren afgesloten. Op vrijdagavond 5 juni zal de N11 om 21:00 uur dichtgaan in verband met werkzaamheden. In juni en augustus volgen er nog drie afsluitingen.

De afsluiting geldt van vrijdag 5 juni 21:00 uur tot maandag 8 juni 05:00 uur. Dan wordt er gewerkt aan de N11 in de richting van Leiden naar Bodegraven tussen de Burgemeester Smeetsweg en de Goudse Schouw. De werkzaamheden bestaan uit frees- en asfalteringswerkzaamheden, het aanbrengen van voegovergangen en het repareren van viaducten.

Omleidingen wegwerkzaamheden N11

  • Vanuit Leiden: verkeer vanaf de snelweg A4 richting Alphen aan den Rijn – Bodegraven – Utrecht wordt via het Prins Clausplein naar de snelweg A12 omgeleid.
  • Vanuit Hoofddorp – Schiphol – Amsterdam: verkeer vanaf de A4 richting Alphen aan den Rijn – Bodegraven – Utrecht wordt omgeleid via de N207.
  • Vanuit Hazerswoude-Rijndijk en Koudekerk aan den Rijn: verkeer richting Alphen aan den Rijn – Bodegraven – Utrecht wordt omgeleid via de N209 en de A12.

Andere afsluitingen

De N11 wordt ook in de juni en augustus diverse weekenden afgesloten in verband met werkzaamheden:

  • Van vrijdag 12 juni 21:00 uur tot maandag 15 juni 05:00 uur is de N11 afgesloten tussen de aansluiting met de N207 en de aansluiting met de snelweg A4, in de richting Leiden. Daarnaast is de N11 ook afgesloten tussen de aansluiting met de snelweg A12 en de aansluiting met de N459, in de richting van Leiden.
  • van vrijdag 26 juni 21:00 tot maandag 29 juni 2020 05:00 uur is de N11 afgesloten tussen de aansluiting met de N207 en de aansluiting met de Burgemeester Smeetsweg, in de richting van Leiden.
  • Van vrijdag 14 augustus 21:00 tot maandag 17 augustus 2020 05:00 uur is de N11 afgesloten tussen de aansluiting met de Goudse Schouw en de aansluiting met de Burgemeester Smeetsweg, in de richting van Leiden.

Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca gisteren 17:29

Een feestelijk mosselfestijn mét live muziek Bij Hen

Yes, er kan weer wat meer! En dat moet gevierd worden. Daarom organiseert Bij Hen een gezellig mosselfestijn mét live muziek. Geniet van de lekkerste mosselen met een heerlijk glas wijn of een biertje. Dat is pas écht zomers genieten.

Politiek gisteren 16:54

Drukke zomer verwacht voor jongerenwerk

Het jongerenwerk zal meer aanwezig zijn in de zomervakantie in verschillende wijken in de hele gemeente Alphen aan den Rijn. Daarom ontvangt BOOST een extra subsidie van een kleine 9.000 euro.

Calamiteiten gisteren 15:51

14-jarige jongen vermist

Op dit moment wordt er een 14-jarige jongen uit Hazerswoude-Rijndijk vermist. Hij is mogelijk richting Alphen vertrokken.

Politiek gisteren 15:33

Groot bedrag uit Steunfonds naar Theater Castellum

Het aantal toegewezen aanvragen voor financiële steun vanuit culturele, maatschappelijke en sport organisaties stijgt. Inmiddels zijn er ook aanvragen afgewezen, of is een aanzienlijk kleinere bijdrage verstrekt. Een groot bedrag van 3 ton gaat naar Theater Castellum.

Winkels gisteren 14:58

WereldFood opent binnenkort in De Atlas

In de eerste helft van augustus opent een nieuwe winkel de deuren in winkelcentrum De Atlas: WereldFood. Met de komst van de winkel WereldFood zijn alle winkels in het winkelcentrum weer bezet en is er geen leegstand meer.