Josh Walet

Derde weekendafsluiting N11 op vrijdagavond 5 juni

De N11 in de richting van Leiden en Bodegraven wordt de komende periode meerdere keren afgesloten. Op vrijdagavond 5 juni zal de N11 om 21:00 uur dichtgaan in verband met werkzaamheden. In juni en augustus volgen er nog drie afsluitingen.

De afsluiting geldt van vrijdag 5 juni 21:00 uur tot maandag 8 juni 05:00 uur. Dan wordt er gewerkt aan de N11 in de richting van Leiden naar Bodegraven tussen de Burgemeester Smeetsweg en de Goudse Schouw. De werkzaamheden bestaan uit frees- en asfalteringswerkzaamheden, het aanbrengen van voegovergangen en het repareren van viaducten.

Omleidingen wegwerkzaamheden N11

  • Vanuit Leiden: verkeer vanaf de snelweg A4 richting Alphen aan den Rijn – Bodegraven – Utrecht wordt via het Prins Clausplein naar de snelweg A12 omgeleid.
  • Vanuit Hoofddorp – Schiphol – Amsterdam: verkeer vanaf de A4 richting Alphen aan den Rijn – Bodegraven – Utrecht wordt omgeleid via de N207.
  • Vanuit Hazerswoude-Rijndijk en Koudekerk aan den Rijn: verkeer richting Alphen aan den Rijn – Bodegraven – Utrecht wordt omgeleid via de N209 en de A12.

Andere afsluitingen

De N11 wordt ook in de juni en augustus diverse weekenden afgesloten in verband met werkzaamheden:

  • Van vrijdag 12 juni 21:00 uur tot maandag 15 juni 05:00 uur is de N11 afgesloten tussen de aansluiting met de N207 en de aansluiting met de snelweg A4, in de richting Leiden. Daarnaast is de N11 ook afgesloten tussen de aansluiting met de snelweg A12 en de aansluiting met de N459, in de richting van Leiden.
  • van vrijdag 26 juni 21:00 tot maandag 29 juni 2020 05:00 uur is de N11 afgesloten tussen de aansluiting met de N207 en de aansluiting met de Burgemeester Smeetsweg, in de richting van Leiden.
  • Van vrijdag 14 augustus 21:00 tot maandag 17 augustus 2020 05:00 uur is de N11 afgesloten tussen de aansluiting met de Goudse Schouw en de aansluiting met de Burgemeester Smeetsweg, in de richting van Leiden.

Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 18:25

Kind aangereden door auto in Emmalaan

Op donderdag aan het einde van de middag vond er een incident plaats op de Emmalaan in Alphen aan den Rijn, waarbij een kind werd aangereden door een auto. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd.  

Advertorial Overige vandaag 17:43

Prachtige samenwerking Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn

Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn hebben afgesproken dat in het Brugwachtershuisje bij de Alphense Brug nieuwe kadopakketjes worden verkocht. Daarin speciale meelproducten van de Molen, aangevuld met enkele leuke dingen, zoals bijvoorbeeld een garde, een mini taartvorm, een mini deegrollertje, stroop, Hollandse snoep of theedoek etc.

Politiek vandaag 16:51

Gemeente gaat begrijpelijk communiceren

Donderdag 28 maart heeft wethouder Gert van den Ham de Direct Duidelijk Deal ondertekend. De deal is onderdeel van de landelijke campagne Direct Duidelijk. Doel is dat alle overheden, dus ook alle gemeenten, duidelijke informatie geven aan hun inwoners.

Calamiteiten vandaag 13:46

Paard gered nadat het te water raakte langs de Compierekade

Donderdag 28 maart, aan het begin van de middag, heeft zich een incident voorgedaan langs de Compierekade in de Rietveldse polder, waarbij een paard te water is geraakt. De lokale brandweer werd gealarmeerd en kwam snel ter plaatse om het dier te redden.

Advertorial Horeca-arrangementen vandaag 13:20

Geniet van een compleet avondje uit met het Diner & Film arrangement!

Wie houdt er nu niet van een etentje gevolgd door een avondje naar de bioscoop? Want zeg nou zelf, een etentje en de bioscoop gaan toch altijd lekker samen?! Of je nu met je vriend(in), broer, zus, moeder of opa komt of toch liever alleen geniet, dit is het perfecte arrangement voor een compleet avondje uit. Voor €42,50 per persoon kun je genieten van een 3-gangenmenu bij De Beren Alphen aan den Rijn met een bioscoopvoucher voor een film naar keuze.