Dessous
Advertorial Winkels

Dessous Lingerie al 30 jaar een begrip in Alphen

Op zoek naar lingerie, bad-, nacht- of beenmode? Je bent voor deze – en andere – artikelen aan het juiste adres bij Dessous Lingerie. Kom je in oktober langs? Dan kun je profiteren van de kortingsactie!  

Meer dan lingerie
Bij Dessous Lingerie kun je terecht voor het aanschaffen van lingerie, bad- en nachtmode, in de ‘breedste’ zin van het woord: letterlijk én figuurlijk. Maar dat is nog niet alles. Beenmode van OROBLU, sportbh’s, zwangerschapskleding, speciaal uitgezochte sieraden en toilettassen... Je vindt het allemaal bij Dessous. Ook mannen kunnen bij Dessous aankloppen voor heerlijke badjassen en huispakken, en natuurlijk voor een uitgebreide collectie ondermode van diverse merken.

Iemand verrassen?
Bij Dessous helpen medewerkers je graag bij het uitzoeken van een passend cadeau om iemand te verrassen: voor een verjaardag, voor kerst of voor een andere speciale gelegenheid. Zit je krap bij tijd? Laat het cadeau dan voor je klaarzetten of zelfs opsturen. Het enige wat jij hoeft te doen is vertellen voor wie het cadeau is en de juiste maat doorgeven.

Advies, service en beleving
Advies, service en beleving staan bij Dessous Lingerie centraal, al 30 jaar. Ofwel: de klant staat centraal. Niets is fijner dan zelfverzekerd te zijn over je lijf. De juiste lingerie kan hier aan bijdragen. Maar wat is dan de juiste lingerie voor jouw lijf? Aan advies geen gebrek. “We beginnen altijd met het opmeten van de maat. Zo draagt 80% van de vrouwen de verkeerde bh-maat”, vertelt Annabelle van Dessous.  “Ook is het belangrijk om aandacht te besteden aan waar de klant zich lekker in voelt: kant, glad, voorgevormd... Het begint allemaal bij de ondermode.”

Actie
Kom je in oktober langs bij Dessous? Bij aanschaf van een product van € 75 of meer krijg je dan € 15 korting! Deze actie geldt tot eind oktober, dus wees er snel bij. Benieuwd wat de juiste lingerie voor jouw lichaam kan doen? Ontdek het bij Dessous!

Dessous Lingerie is centraal gelegen in de Julianastraat, in het centrum van Alphen aan den Rijn.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 15:10

Help Maarten naar huis

De afgelopen weken is de hele wereld in de ban geraakt van het coronavirus. Voor veel mensen staat de wereld even stil. Voor Maarten van den Bergh, woonachtig in Alphen, was dit al even het geval. Hij liep vorig jaar een hoge dwarslaesie op bij een ongeluk.

Coronavirus in Alphen vandaag 14:08

Nieuwe coronabesmettingen, totaal 35 in Alphen

Voor de vijfde dag op rij zijn er nieuwe coronabesmettingen gemeld in de gemeente Alphen. Het nieuwe aantal officieel gemelde besmettingen staat nu op 35.

Advertorial Horeca vandaag 11:24

Laat een dagschotel van De Zaak thuisbezorgen

Sinds vorige week is Grandcafé de Zaak begonnen het met thuisbezorgen van diverse dagschotels en driegangenmenu’s. De sfeer van De Zaak, maar dan thuis!

Coronavirus in Alphen vandaag 08:28

Op zaterdagmarkt alleen food-ondernemers aanwezig

Op zaterdag 28 maart en zaterdag 4 april zijn er op de zaterdagmarkt alleen food-ondernemers aanwezig. Deze kramen mogen op de zaterdagmarkt staan omdat food tot de eerste levensbehoeften hoort.

Coronavirus in Alphen gisteren 21:21

Campagne VRHM daagt jongeren en studenten uit

‘SLIMMER CHILLEN = CORONA KILLEN!’ Dat is de campagne die de Veiligheidsregio Hollands Midden start, gericht op jongeren en studenten. De boodschap? Houd 1,5 meter afstand van elkaar.