Marius Roos Fotografie

Deze Alphense ondernemingen hebben een VOAWARD gewonnen

SEO & SEA (MKB), Vermeulen Groep (MKB XL), Bymip (ZZP), Imogen Productions (starters) en Maggie Blue (horeca & retail) zijn door Alphenaren gekozen als winnaars van de VOAWARDS 2022. Van harte gefeliciteerd!

Ook dit jaar nog geen uitreiking in Theater Castellum met 700 ondernemers bij elkaar, maar een coronaproof uitreiking die vanaf de bank te volgen was via een livestream en op TV via Studio Alphen. Alphenaren konden tijdens de uitzending hun stem uitbrengen op hun favoriete Alphense onderneming. De presentatie werd verzorgd door Gerard Ekdom.

De winnaars en genomineerden in elke categorie vind je hieronder.

Categorie MKB

Kliniek Alphen
MTH Lifttechniek
SEO & SEA 

Categorie MKB XL

Kasteel Metaal B.V.
Van der Laan Touringcar
Vermeulen Groep

Categorie ZZP

Bymip
Tijdvooruwbedrijf
Zin in Webdesign

Categorie starters

Be Pictured Fotografie
Eazie
Imogen Productions

Categorie horeca & retail

Maggie Blue
Proto Trattoria & Delicatessen
Zonneveld’s Bakkerij

Allemaal van harte gefeliciteerd!

Alle aanwezigen op locatie zijn voorafgaand aan de uitreiking preventief getest op corona.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 18:29

Burgemeester Spies voor opening horeca en cultuur

Burgemeester Liesbeth Spies steunt de oproep van burgemeester Henri Lenferink van Leiden om horeca en cultuurinstellingen te openen. "Deze sectoren worden te zwaar en te exclusief getroffen door de coronamaatregelen", aldus Spies.

Politiek vandaag 17:42

Alphense Hondenbezitter moet nog even wachten

De Alphense Hondenbezitter moet nog dit jaar het tijdelijke losloopgebied aan de Steekterweg verlaten. De gemeenteraad van Alphen aan den Rijn zal binnenkort spreken over een voorstel voor een nieuw losloopgebied.

Politiek vandaag 16:55

Onderzoek naar komst grote sporthal in De Bijlen

De gemeente Alphen aan den Rijn heeft een locatieonderzoek uitgevoerd voor de bouw van een nieuwe grote sporthal. Uit het onderzoek blijkt dat de vrachtwagenparkeerplaats plus het gebouw van stichting MAX samen groot genoeg zijn om een dubbele sporthal te kunnen bouwen.

Advertorial Onderwijs en opvang vandaag 14:45

Het Scala College is klaar voor de start

Een heel docententeam van het Scala College stond maandag in de startblokken om tasjes te gaan bezorgen bij basisschoolleerlingen die zich hebben aangemeld voor de voorlichtingsactiviteiten op donderdag 20 of vrijdag 21 januari. Ook vandaag en morgen zijn ze onderweg om de aanstaande brugklassers te verrassen.

Vraag bij het nieuws vandaag 13:50

Van deze 50 km/u-wegen wil de Alphense Fietsersbond 30 km/u-wegen maken

De Alphense Fietsersbond maakt er geen geheim van dat ze de maximumsnelheid binnen de bebouwde kom willen verlagen van 50 naar 30 km/u. Het gaat om wegen waar geen sprake is van vrijliggende fietspaden. Maar over welke wegen in Alphen aan den Rijn hebben we het dan eigenlijk?