Marius Roos Fotografie

Deze Alphense ondernemingen hebben een VOAWARD gewonnen

SEO & SEA (MKB), Vermeulen Groep (MKB XL), Bymip (ZZP), Imogen Productions (starters) en Maggie Blue (horeca & retail) zijn door Alphenaren gekozen als winnaars van de VOAWARDS 2022. Van harte gefeliciteerd!

Ook dit jaar nog geen uitreiking in Theater Castellum met 700 ondernemers bij elkaar, maar een coronaproof uitreiking die vanaf de bank te volgen was via een livestream en op TV via Studio Alphen. Alphenaren konden tijdens de uitzending hun stem uitbrengen op hun favoriete Alphense onderneming. De presentatie werd verzorgd door Gerard Ekdom.

De winnaars en genomineerden in elke categorie vind je hieronder.

Categorie MKB

Kliniek Alphen
MTH Lifttechniek
SEO & SEA 

Categorie MKB XL

Kasteel Metaal B.V.
Van der Laan Touringcar
Vermeulen Groep

Categorie ZZP

Bymip
Tijdvooruwbedrijf
Zin in Webdesign

Categorie starters

Be Pictured Fotografie
Eazie
Imogen Productions

Categorie horeca & retail

Maggie Blue
Proto Trattoria & Delicatessen
Zonneveld’s Bakkerij

Allemaal van harte gefeliciteerd!

Alle aanwezigen op locatie zijn voorafgaand aan de uitreiking preventief getest op corona.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Werken vandaag 11:56

Vacatureoverzicht week 16: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Advertorial Werken vandaag 09:29

Heftruck certificaat halen via Apics Flexjobs

Ontdek de sleutel tot een bloeiende carrière in de logistiek! Het behalen van een heftruck certificaat opent niet alleen deuren naar talloze mogelijkheden, maar verhoogt ook de veiligheid op de werkvloer aanzienlijk.

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.