Marius Roos Fotografie

Deze Alphense ondernemingen hebben een VOAWARD gewonnen

SEO & SEA (MKB), Vermeulen Groep (MKB XL), Bymip (ZZP), Imogen Productions (starters) en Maggie Blue (horeca & retail) zijn door Alphenaren gekozen als winnaars van de VOAWARDS 2022. Van harte gefeliciteerd!

Ook dit jaar nog geen uitreiking in Theater Castellum met 700 ondernemers bij elkaar, maar een coronaproof uitreiking die vanaf de bank te volgen was via een livestream en op TV via Studio Alphen. Alphenaren konden tijdens de uitzending hun stem uitbrengen op hun favoriete Alphense onderneming. De presentatie werd verzorgd door Gerard Ekdom.

De winnaars en genomineerden in elke categorie vind je hieronder.

Categorie MKB

Kliniek Alphen
MTH Lifttechniek
SEO & SEA 

Categorie MKB XL

Kasteel Metaal B.V.
Van der Laan Touringcar
Vermeulen Groep

Categorie ZZP

Bymip
Tijdvooruwbedrijf
Zin in Webdesign

Categorie starters

Be Pictured Fotografie
Eazie
Imogen Productions

Categorie horeca & retail

Maggie Blue
Proto Trattoria & Delicatessen
Zonneveld’s Bakkerij

Allemaal van harte gefeliciteerd!

Alle aanwezigen op locatie zijn voorafgaand aan de uitreiking preventief getest op corona.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Sport vandaag 10:23

ARC MO13-1 kampioen in Hoofdklasse C

Na een zwaarbevochten 0-1 overwinning op sportpark Ter Specke tegen regerend kampioen FC Lisse, zijn de meiden van ARC O-13 onder leiding van het trainers trio Kraaij, Janssen en Lagerweij op overtuigende wijze kampioen geworden in de Hoofdklasse C.

Advertorial Evenementen vandaag 09:17

Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen

Onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met misschien wel jouw nieuwe baan en collega’s. Het kan! Veldsink Advies organiseert op 15 juni 2023 het Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen. Tijdens dit evenement maken mensen kennis met het werk in de verzekeringsbranche en onderzoeken ze of het werk in deze sector bij hen past.

Sport vandaag 08:09

Alphia speelt ook volgend seizoen in de 2e klasse

Wat een ontknoping van het seizoen 2022-2023 werd het gisteren op De Bijlen. Het hele seizoen waren alle teams aan elkaar gewaagd en daardoor bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. De opdracht voor Alphia voorafgaand aan de wedstrijd tegen Esto was duidelijk. De Alphianen moesten winnen om een veilige plek in de ranglijst te behalen. 

Sport vandaag 08:06

ARC 1 sluit af met nederlaag

De belangen waren groot voor ARC. Als Nieuwenhoorn niet zou winnen en ARC wel dan zou de 3e periode een prooi zijn voor ARC. Het eerste gebeurde, maar ARC verloor met 1 - 0 van Capelle.

Sport vandaag 08:04

Boys 1 sluit af met zege en elfde plek

Alphense Boys sloot het seizoen ’22-’23 op Eerste Pinksterdag af met een 4-1 overwinning bij Alcides en - uiteindelijk – met een elfde plaats op de ranglijst. De doelstelling (vier of vijf clubs onder zich houden) werd daarmee behaald en ook in het nieuwe seizoen is Boys 1 dus Vierde Divisionist.