Josh Walet

Deze Alphense ondernemingen maken kans op een VOAWARD

Het is zover. De 15 genomineerden voor de VOAWARDS 2021 zijn bekend. De jaarlijkse uitreiking van de VOAWARDS zal dit jaar niet met 700 ondernemers in Theater Castellum plaatsvinden, maar via een livestream. Jörgen Raymann zal de presentatie op zich nemen.

Leden van de VOA konden zelf stemmen op de bedrijven die volgens hen een VOAWARD verdienen in de categorie ZZP, Starters, Horeca & Retail, MKB en MKB XL. Na de check door een deskundig panel zijn onderstaande bedrijven als genomineerden uit de bus gekomen.

De genomineerden in de categorie MKB:

*Bezemer fitness
*Buro Toob reclame & media
*B&L Vastgoed

De genomineerden in de categorie starters:

*La Bodega ’87
*Lessgo
*Tim & Tom Producties

De genomineerden in de categorie zzp:

*Rogaar Administratie
*Steefig
*Travelcoach Claudia Wolswijk

De genomineerden in de categorie horeca & retail:

*Alfreds
*Van Keeken Schoenen
*MKC Moto

De genomineerden in de categorie MKB XL:

*Elysee Dental Solutions
*Bakkerij Visser
*Lieftink Geveltechniek

Hoe nu verder?

De verkiezing en uitreiking van de VOAWARDS vindt plaats op 4 februari 2021. Door de coronamaatregelen helaas niet met 700 gasten in theater Castellum, maar wel via een livestream. Jörgen Rayman verzorgt de presentatie en alle kijkers kunnen op de 4 februari van 19:00 tot 20:30 uur live stemmen op hun favoriet.

Het publiek kiest de uiteindelijke winnaar in elke categorie, zonder dat er een vakjury aan te pas komt. Dat maakt deze prijs een onderscheiding van leden, voor leden. De winnaars nemen hun felbegeerde VOAWARD op het podium van het parktheater in ontvangst; per categorie en geheel coronaproof. Alle aanwezigen worden op 3 en 4 februari getest op corona.

Op de foto: de uitreiking van de VOAWARDS begin 2020. 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Politiek vandaag 15:50

Burgemeester en wethouders teleurgesteld in houding Rijksoverheid

Het college van burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn is niet blij met de Nederlandse politiek. De Rijksoverheid blijft vasthouden aan bezuinigingen op het Gemeentefonds. Daarom moeten alle gemeenten fors bezuinigen. Vanuit het Alphense college wordt geprobeerd om, samen met andere gemeenten, druk uit te oefenen op het Rijk om meer geld beschikbaar te stellen.

Politiek vandaag 14:34

Bezuinigen op sporthallen en zwembad

In de bezuinigingsplannen van het Alphense college van burgemeester en wethouders zit ook een aantal maatregelen voor de sportvoorzieningen. Er wordt vooralsnog maar één binnenhal aan De Bijlen gebouwd en zwembad De Hoorn wordt waarschijnlijk afgestoten.

Advertorial Muziek vandaag 13:18

Een tribute aan Steely Dan zoals nooit tevoren

In de wereld van Steely Dan-liefhebbers staat The Royal Dutch Scam hoog aangeschreven, zowel nationaal als internationaal. Met een tienkoppige band van topmuzikanten, onder leiding van frontman Lo van Gorp, weten ze de magie van Steely Dan's legendarische studio-albums zoals 'Gaucho' en 'Aja' moeiteloos tot leven te brengen op het podium.

Politiek vandaag 12:06

Gratis anderhalf uur parkeren in Alphens centrum wordt afgeschaft

De eerste anderhalf uur gratis parkeren in de grote parkeergarages, achter de slagboom, wordt afgeschaft. Voortaan is het eerste halfuur gratis en het uur erna kost 1 euro. Het algemene parkeertarief gaat na deze anderhalf uur met vijftig cent per uur omhoog naar 3 euro.

Overige vandaag 10:49

Veilig met de fiets de weg op

Alphen Vitaal organiseert in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland, fietsservice Totaal en een fysiotherapeut Djim Kromhout een tweedaagse fietscursus speciaal voor volwassenen en senioren die zich onzeker voelen op de fiets.

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 09:23

The Center of Beauty Institute wint prestigieuze Beauty Award

Na een ondernemersreis van bijna acht maanden heeft The Center of Beauty Institute de prestigieuze Beauty Award 2024 gewonnen voor Dé Beste Schoonheidssalon van Nederland. "Ik kan het bijna niet geloven. Wat begon als een droom, werd een plan en uiteindelijk een doel," aldus eigenaresse Carmen. "Het doel om mee te doen met de Beauty Award was om ervan te leren, mezelf verder te ontwikkelen en mijn bedrijf eens goed onder de loep te nemen."