Deze maand verhuizing woningen Prins Hendrikstraat

Als alles de komende weken volgens planning verloopt, worden nog deze maand de twee woningen in de Prins Hendrikstraat in Alphen aan den Rijn verplaatst. De twee-onder-een-kapwoningen moet plaats maken voor nieuwbouw en worden daarom als geheel verhuisd naar een nieuwe plek in dezelfde straat.

De woningen zijn inmiddels los van de fundering en staan ruim twee meter hoger dan voor de werkzaamheden. De komende dagen wordt de woning nog iets verhoogd, zodat de verplaatsingstrailers onder de woningen passen. 

De verhuizing stond eerder gepland in het najaar van 2018, maar door uitloop en tegenvallers bij diverse werkzaamheden is de verhuizing verplaatst naar januari. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 21:08

Geen nieuwe sociale huurwoningen in centrum van Alphen-Stad

In de plannen voor nieuwbouwwoningen in het centrumgebied aan de Lage Zijde is geen plaats voor nog meer sociale huurwoningen. Van de vijfhonderd geplande woningen zijn er namelijk al tweehonderd gebouwd in de sociale huursector.

Advertorial Overige gisteren 19:31

Geld inzamelen voor KiKa

Op zaterdag 21 september wordt er een benefietavond gehouden in Bar Amsterdam om geld in te zamelen voor KiKa. Iedereen is van harte welkom om de avond bij te wonen!  

Politiek gisteren 16:06

Bouwactiviteiten Aarkadekwartier stand van zaken

De nieuwbouw op en bij het Aarplein en De Vest in het stadshart van Alphen aan den Rijn verloopt voorspoedig. Naar verwachting worden de woningen in fase 1 en 2 begin volgend jaar opgeleverd.

Sport gisteren 15:52

Open Alphens Zaalvoetbalkampioenschap

Het Scala College organiseert in samenwerking met Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek op woensdagmiddag 9 oktober het Open Alphens Zaalvoetbalkampioenschap.  

Advertorial Overige gisteren 15:07

Jaarmarkt bij Soos aan den Rijn

Natuurlijk doet Soos aan den Rijn iets leuks voor al hun bezoekers tijdens de Jaarmarkt op woensdag 18 september!