Archieffoto Josh Walet

Deze week nachtelijke wegwerkzaamheden op de Oostkanaalweg (N207)

Gedurende drie nachten en een weekend vinden er wegwerkzaamheden plaats op de Oostkanaalweg (N207). Er worden asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd. Verkeer wordt omgeleid.

De Oostkanaalweg (N207) wordt tussen de Oranje Nassausingel en de rotonde bij de Nieuwkoopseweg (N231) gedurende drie nachten en een weekend afgesloten in verband met asfalteringswerkzaamheden.

Het gaat om de nacht van woensdag 13 op donderdag 14 oktober tussen 20:00 en 06:00 uur, donderdag 14 op vrijdag 15 oktober tussen 20:00 en 06:00 uur en het weekend van vrijdag 15 oktober 20:00 uur tot en met maandag 18 oktober 06:00 uur.

Verkeer wordt omgeleid middels gele bebording. Het advies is om te rijden via de N446, A4 en N11.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige gisteren 17:57

Erfgoedfonds verleent subsidie voor herstel Gebouw Nabij

Onlangs is voor het Gebouw Nabij aan het Lauraplein 2 door de gemeente Alphen aan den Rijn een subsidie toegekend uit de pot van het Erfgoedfonds. De stad en de omgeving heeft er belang bij het aanzien van het gebouw in oude glorie te herstellen en te behouden voor het nageslacht, zo luidde het argument. 

Advertorial Overige gisteren 16:35

Vrijwilligersmarkt op 26 oktober in het gemeentehuis

Op dinsdagavond 26 oktober organiseert Tom in de buurt samen met het nieuwe Vrijwilligerspunt een Vrijwilligersmarkt in het gemeentehuis Alphen aan den Rijn. Organisaties brengen hier hun vrijwilligersvacatures onder de aandacht. Inwoners worden uitgenodigd om mogelijkheden te verkennen en vrijwilliger te worden. Komen dus! 

Dronefotografie gisteren 15:18

Alphen vanuit de lucht: een oase van groen in het Prinses IreneBos

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Dit keer het Prinses IreneBos, een natuurgebied van maar liefst 24 hectare groot.

Alphens Restaurantweek 2021 gisteren 12:53

De beste Argentijnse gerechten eet je bij El Caballo

Van donderdag 28 oktober t/m zondag 7 november organiseren wij de najaarseditie van de Alphens Restaurantweek. Elf dagen lang serveren restaurants de lekkerste meergangen menu’s. Bij El Caballo geniet je van de lekkerste authentieke Argentijnse gerechten.

Politiek gisteren 11:46

Voortaan ook kiezen voor ja/ja sticker

De brievenbussen kunnen, als het aan de Alphense gemeenteraad ligt, voortaan worden voorzien van een ja/ja sticker. Daarmee geeft de bewoner aan graag al het drukwerk te ontvangen.