Focus Features
Advertorial Overige

Deze week te zien in Bioscoop Castellum

Koningsdag is achter de rug, maar gelukkig komt de 'Koning van de Wals' nog naar Bioscoop Castellum deze zomer! 

Op zaterdag 26 en zondag 27 augustus is het namelijk weer feest met André Rieu's Maastricht Concert: Love Is All Around. Een kaartje voor dit hartverwarmende bioscoopconcert is inclusief een heerlijke punt Limburgse vlaai, wat het ook een perfecte cadeautip maakt voor Moederdag!

Nieuw deze week

Voorpremières  Book Club: The Next Chapter

Vier vriendinnen van de boekenclub gaan voor het eerst van hun leven op een echte meidentrip. Als de boel ontspoort en er geheimen boven water komen, verandert de ontspannen vakantie in een avontuur kriskras door Italië. Met Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen en Mary Steenburgen. Meer informatie/trailer en tickets. 

Tekst loopt door onder de afbeelding.

Castellum

Snijdende onmacht in waargebeurd drama

Till vertelt het indrukwekkende verhaal van Mamie Till Mobley, die streed voor gerechtigheid na de brute lynchpartij van haar 14-jarige zoon in 1955. De film laat de kracht van een moeder zien die een beweging tegen racisme in gang zette en is een historisch drama dat (helaas) nog altijd actueel is. Meer informatie/trailer en tickets. 

Tekst loopt door onder de afbeelding.

Afbeelding1.png

Bijzonder oorlogsverhaal over de strijd tussen eer en geweten

In Grenzenloos Verraad volgen we de Duits-Nederlandse officier Ludwig Mengelberg, die steeds grotere moeite krijgt met de verschrikkingen van de oorlog. Hij wordt vanuit het oostfront overgeplaatst naar Nederland en neemt het drastische besluit te helpen bij het verbergen van onderduikers. Ook in de CinePlus op woensdag 10 en 24 mei! Meer informatie/trailer en tickets.

Bekijk hier het complete filmaanbod van Bioscoop Castellum.


Meer nieuws

Gemeente gisteren 17:30

Gespannen sfeer bij bijeenkomst tijdelijke huisvesting Steekterweg

Woensdagavond vond een informatiebijeenkomst over tijdelijke opvang voor Oekraïners aan de Steekterweg plaats. Dit omdat er onder bewoners onrust heerst over de locatie en de aantallen die opgevangen zullen worden. Het werd een verhitte avond.

Evenementen gisteren 16:23

Kaartverkoop Zomerspektakel gesloten: vrijdagavond volledig uitverkocht

Nog heel even en dan is het weer zover: het Zomerspektakel aan het Meer. Met elk jaar zo’n 70.000 bezoekers in één weekend belooft het ook dit jaar een knallende editie te worden. Dat Alphenaren er zin in hebben blijkt uit de kaartverkoop; de tickets voor de vrijdagavond zijn volledig uitverkocht.

Advertorial Sport gisteren 14:03

Padellen met jouw sportvereniging bij Sunset Padel

Het sportseizoen zit er voor veel sportclubs (bijna) op. Stilzitten doe je natuurlijk niet, dus probeer eens een andere toffe sport en blijf lekker fit. Kom padellen bij Sunset Padel met je teamgenoten! Sportverenigingen kunnen nu tot 1 juli gebruik maken van een speciale actie. 

Calamiteiten gisteren 12:52

Ambulancedienst waarschuwt voor valse meldingen: “Besef welke gevolgen het heeft”

Afgelopen weekend kreeg de ambulancedienst een melding van een vermeende reanimatie. Eenmaal aangekomen bij de desbetreffende woning bleek het om een valse melding te gaan. De ambulancedienst neemt je mee in hun belevenis van die dag. “Besef jij welke gevolgen het heeft als je denkt een grapje met iemand uit te halen?”

Evenementen gisteren 11:41

Alles wat je moet weten voordat je naar het Zomerspektakel aan het Meer gaat

Het Zomerspektakel aan het Meer staat voor de deur. De laatste 100 kaarten zijn gisteren in de verkoop gegaan en de organisatie verwacht vandaag uit te kopen. Om ervoor te zorgen dat jij goed voorbereid naar het festival kunt gaan, hebben we alle essentiële informatie voor je op een rijtje gezet.