Castellum
Advertorial Film

Deze week te zien in Bioscoop Castellum

De Ladies Night was woensdag 13 september weer een groot succes in Castellum. Gelukkig laat de volgende niet lang op zich wachten, want woensdag 11 oktober staat de voorpremière van Net als in de film op het programma. Noortje Benja Bruijning spelen de hoofdrollen in deze nieuwe Nederlandse musicalfilm, met allerlei hits uit de oude doos én met nieuwe muziek. Niemand minder dan MEAU heeft de titelsong geschreven. Kaarten voor de Ladies Night zijn nu te koop.

De tekst loopt door onder de afbeelding

Afbeelding1 cast.png


Schitter Net als in de film op de rode loper
In de jaren 80 ontdekken twee compleet verschillende mensen een gedeelde passie voor muziek wanneer ze samen in de schoolband terechtkomen. In de 90's kruisen hun paden opnieuw en beginnen ze een dance-act. Het succes dat volgt, stelt hun loyaliteit aan elkaar en aan henzelf op de proef.

MEER INFO/TRAILER/TICKETS

Nieuw deze week

De tekst loopt door onder de afbeelding

Afbeelding2 cast.png


Girls Night: After EverythingStraal zaterdag 16 september als een ware ster op onze roze loper en kom erachter hoe het verhaal over Tessa en Hardin tot een einde komt. Met een verfrissend drankje in de hand maken we er een gezellige AfterParty van! Na afloop krijg je een leuke goodiebag mee naar huis.

MEER INFO/TRAILER/TICKETS

De tekst loopt door onder de afbeelding

Afbeelding3 cast.png


Dans naar de bioscoop en scoor de laatste kaarten
Ga terug in de tijd en herbeleef vanuit een bioscoopstoel de hoogtijdagen van ABBA en de discomuziek in de jaren 70. Met tijdloze hits als 'Dancing Queen', zeldzame backstage beelden en briljante optredens.

MEER INFO/TRAILER/TICKETS

De tekst loopt door onder de afbeelding

Afbeelding4 cast.png


(Her)beleef de magie van twee klassiekers
Castellum viert het 100-jarige bestaan van Disney met de terugkeer van Ratatouille en Frozen. Bekijk deze vrolijke films dit najaar opnieuw op het grote doek en ontvang een klein presentje (op=op). Ga jij op zondag 17 of 24 september mee op culinair avontuur met ratje Remy of zing je liever mee tijdens de Frozen Sing-A-Long op zondag 15 of 22 oktober?

MEER INFO/TRAILER/TICKETS

De tekst loopt door onder de afbeelding

Afbeelding5 cast.png


Quand Tu Seras Grand biedt zowel vuurwerk als humor
Warme komedie waarin twee werelden samenkomen als de bejaarde bewoners van een woonzorgcentrum opeens gedwongen worden hun eetzaal te delen met de kinderen van de lokale school.

MEER INFO/TRAILER/TICKETS

Deze week in CinePlus

De tekst loopt door onder de afbeelding

Afbeelding6 cast.png


Omvergeblazen door fantastisch camerawerk
Oppenheimer laat zich het best omschrijven als een visueel spektakelstuk over de 'vader van de atoombom'. Naast magnifieke special effects biedt dit meesterwerk subliem acteerwerk van o.a. Cillian Murphy en Robert Downey Jr. Nu ook in de CinePlus op 19 september en 4 oktober.

MEER INFO/TRAILER/TICKETS

De tekst loopt door onder de afbeelding

Afbeelding7 cast.png


Glansrol voor de 77-jarige Charlotte Rampling
Familiedrama Juniper gaat over een rebelse tiener die noodgedwongen voor zijn alcoholistische oma moet zorgen. Ondanks hun strijd leert hij het leven weer te omarmen en ziet zij haar sterfelijkheid onder ogen.

MEER INFO/TRAILER/TICKETS

Bekijk HIER het complete filmaanbod van Castellum.


Meer nieuws

Werken vandaag 11:45

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 39

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Advertorial Voorkeuren van bezoeker vandaag 09:11

Dansen: "Quality time" voor twee!

Dansen is plezier voor twee was jarenlang de slogan van de Nederlandse dansscholen. Het was in een tijd dat werkelijk iedereen wekelijks danslessen bezocht bij zo'n 500 dansscholen in het hele land, het was in een tijd dat de discomuziek letterlijk uit de radio schalde en dat je op vrijdagmiddag de Top-40 volgde voor de belangrijkste verschuivingen in de hitparade. Platen (vinyl) in singles en lp's gingen grif over de toonbank want je wilde die muziek ook echt graag in huis hebben.

Blog Opinie gisteren 20:34

MINERVA Ongehinderd

Volgende week is er een evenement in het Alphense Stadshart. Op het Thorbeckeplein is een hindernisbaan ingericht met obstakels om het mensen die slecht zien, in rolstoelen zitten of met rollators lopen moeilijk te maken. Iedereen mag de uitdaging aangaan op donderdagmiddag 5 oktober.