Castellum Theater & Film
Advertorial Film

Deze zomer: De beste films met korting in Castellum

De zomervakantie staat voor de deur en daarmee nadert ook het einde van het theaterseizoen. Gelukkig hoef je de bioscoopbezoeken niet te missen! Bovendien krijg je van 13 juli tot en met 25 augustus 50% korting op elk tweede filmkaartje bij Castellum. Geniet van de nieuwste releases zoals ‘Binnenstebuiten 2’, die lovende recensies ontvangt voor zijn animatie en verhaal. Deze film wordt geprezen als een van de beste animatiefilms van het jaar en wordt gezien als dé perfecte film voor ouders & kinderen om emoties beter te begrijpen.

Disney en Pixar’s Binnenstebuiten 2 neemt je opnieuw mee naar het brein van Riley, die inmiddels een tiener is geworden, net op het moment dat het hoofdkantoor plotseling wordt gesloopt om plaats te maken voor iets geheel onverwachts: nieuwe emoties! Vreugde, Verdriet, Woede, Angst en Afkeer, die al jarenlang het hoofdkantoor succesvol runnen, weten niet hoe ze moeten omgaan met de plotselinge verschijning van Onzekerheid. En het lijkt erop dat zij niet de enige nieuwe emotie is. De film verkent diepgaande thema's zoals zelfontdekking en tienerangst op een toegankelijke manier.

Ook voor de ouderen

Ook voor de ouderen staan er mooie films klaar. Zo kan je genieten speciaal geselecteerde kwaliteitsfilms tijdens de CinePlus. Denk aan ‘Maria Montessori’, de documentaire ‘Nice Ladies’ en ‘Treasure’. Bovendien word je ontvangen met een kopje koffie of thee en wat lekkers voor maar €8,50.

Zet ook alvast zondag 15 september groot in je agenda! Dan vieren we de feestelijke opening van het nieuwe theaterseizoen met diverse liveoptredens. Proost op het nieuwe seizoen onder het genot van een hapje en een drankje.

Kaarten zijn te koop via www.castellum.nl/film of bij de theaterbalie (di t/m za: 12:00 - 14:00 uur).


Meer nieuws

Advertorial Algemeen gisteren 18:12

De hele zomervakantie de beste kinderfilms bij Castellum!

Vier je zomervakantie met Tante Rita! De familie Dubbel doet mee aan een chocoladewedstrijd, maar door problemen in de chocolaterie moeten ze verhuizen naar een camping. Wanneer de kakkineuze Ria Bakzeil hoort van hun deelname, gebeuren er vreemde dingen en lijkt het alsof de familie gesaboteerd wordt.

Algemeen gisteren 14:02

Veiligheidsdag 2024: Kom naar Fort Alpha voor een spannende uitdaging

Op zaterdag 31 augustus 2024 staat Alphen aan den Rijn in het teken van de jaarlijkse Veiligheidsdag. Dit evenement vindt o.a. plaats bij Fort Alpha en biedt tussen 11:00 en 14:00 uur tal van activiteiten voor jong en oud. Een van de hoogtepunten is de uitdagende stormbaan, waar deelnemers de kans krijgen om de snelste tijd neer te zetten en een bijzondere prijs te winnen.

Algemeen gisteren 12:03

Jeugdleden Castellum doen verdienstelijk mee aan NK Beachvolleybal

In het weekend van 6 en 7 juli vond het NK Jeugd Beachvolleybal plaats bij Irene Beach in Bilthoven en Zomerkade in Huizen. In totaal streden 136 teams in diverse leeftijdscategorieën om de felbegeerde titel: Nederlands Kampioen! Daarbij waren ook 3 jeugdleden van Castellum aanwezig die verdienstelijk meestreden om de medailles.

Algemeen 23 jul. 2024 13:36

Natuurmomenten doet oproep voor betere waterkwaliteit

In Nederland is de waterkwaliteit een toenemend probleem, en ook in Alphen aan den Rijn hebben wij te maken met de gevolgen van slechte waterkwaliteit. Natuurmonumenten roept inwoners daarom op om de petitie voor schoon water te tekenen.