Deze zomer gratis voetbaltoernooien in de gemeente Alphen aan den Rijn

Gratis meedoen aan een voetbaltoernooi in de zomervakantie? Wie wil dat nou niet! Deze zomervakantie organiseert De Complete Techniek maar liefst tien toernooien in de gemeente Alphen aan den Rijn. 

In de zomervakantie organiseert De Complete Techniek in opdracht van Vitaliteitsbedrijf Het Groene Hart en Alphen Vitaal iedere woensdag op twee verschillende locaties een nieuw voetbaltoernooi. De toernooien zijn toegankelijk voor zowel leden van de vereniging als leden van andere voetbalverenigingen in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar. Ook kinderen die niet op voetbal zitten, zijn van harte welkom.

Honderd procent voetbalplezier

"Vanuit een veilige en sportieve omgeving zorgen wij ervoor dat alle kinderen met heel veel plezier kunnen voetballen", laat Cris Zwanenburg van De Complete Techniek weten. "Wij vervullen enerzijds de wens van de enthousiaste voetballer/-ster en anderzijds die van de ouder(s)/verzorger(s) die een veilige, sportieve en vooral leuke activiteit zoeken voor hun kind."

Door in groepen te werken, rekening houdend met leeftijd en niveau, is de activiteit geschikt voor iedereen en is iedereen winnaar. Naast voetbalplezier en voetbalontwikkeling zullen de trainers de spelers stimuleren en uitdagen in het nemen van initiatief, verantwoordelijkheid en creativiteit.

Locaties

Tijdens dit voetbaltoernooi worden alle verenigingen uit de gemeente Alphen aan den Rijn aangedaan en is het mogelijk om iedere woensdag op een nieuwe locatie deel te nemen. Alle data en locaties hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet. 

Woensdag 21 juli 09:30-12:30 SV ARC
Woensdag 21 juli 14:30-17:30 VV Zwammerdam
Woensdag 28 juli 09:30-12:30 Alphense Boys
Woensdag 28 juli 14:30-17:30 BSC’68
Woensdag 04 augustus 09:30-12:30 VV Alphia
Woensdag 04 augustus 14:30-17:30 Hazerswoudse Boys
Woensdag 11 augustus 09:30-12:30 AVV Alphen
Woensdag 11 augustus 14:30-17:30 SV Bernardus
Woensdag 18 augustus 09:30-12:30 VV BGC Floreant
Woensdag 18 augustus 14:30-17:30 VV Koudekerk

Inschrijven

Om deel te kunnen nemen aan één of meerdere voetbaltoernooien moeten kinderen vooraf individueel worden ingeschreven via www.decompletetechniek.nl. Zonder inschrijving kun je niet meedoen aan het toernooi. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Kunst vandaag 16:16

Alphense kunstenaar VijfB tovert oude silo om tot blikvanger

De Alphense kunstenaar Joost Zwanenburg oprichter van VijfB heeft de oude voersilo van Uilen-dierenpark de Paay in Beesd onherkenbaar omgetoverd tot een waanzinnige blikvanger. Op de silo zijn nu prachtige kamelen weiden te zien.

Overige vandaag 15:32

Gezocht: maatjes voor mensen met dementie

Winnie is dit voorjaar dementiemaatje geworden van dhr. Fraterman. Iedere week fietsen of wandelen ze middag samen. Hoewel hij last heeft van dementie bedenkt dhr. Fraterman altijd zelf de tochten. Onderweg vertelt hij haar over vogels in de polders, waar Winnie veel van leert. 

Advertorial Eten en drinken vandaag 14:55

Verhalen uit Champagne: ontdek de champagnestreek bij La Bodega ’87!

Eigenaar Dennis van Veen reed tijdens zijn vakantie langs de Franse wijngaarden en de champagnestreek, waar hij uiteraard een tussenstop maakte. “Als echte wijnliefhebber en eigenaar van een wijnwinkel, voel je je als een kind in een snoepwinkel bij een champagnehuis in Frankrijk.”

Algemeen vandaag 12:04

Rondleidingen over Zwammerdamschepen weer mogelijk

Je kan je weer aanmelden voor een gratis rondleiding over Romeins Zwammerdam, op dinsdagmiddagen! Dit is de locatie waar het Romeinse vrachtschip, dat in Museumpark Archeon ligt, is gevonden.