Advertorial Economie

Diana Kuiper maakt therapie toegankelijk voor iedereen

Chronische pijn is zwaar. Mensen met deze klachten krijgen vaak ook nog eens te maken met onbegrip. Te meer daar er aan de buitenkant niets van te zien is. Diana Kuiper heeft dit zelf ook ondervonden. De 35-jarige Alphense is vorig jaar september gestart met Praktijk Limoniet. "Ik neem alle klachten van mijn cliënten serieus. Samen met de cliënt ga ik voor een optimaal eindresultaat", stelt Diana.

De uit Noord-Brabant afkomstige Diana is zelf chronisch pijnpatiënt. Ze heeft last van fibromyalgie en ook haar rug speelt steeds op. "Ik ben in de afgelopen jaren met heel veel therapieën behandeld, maar dat waren vaak pijnlijke behandelingen", geeft Diana aan. "Uiteindelijk heb ik daar een aantal goede en pijnloze therapieën aan overgehouden. Ik wil andere mensen daar graag kennis mee laten maken. Deze therapieën bied ik nu zelf aan."

Diana weet dat er (nog) geen behandelingen bestaan die zorgen dat haar klachten definitief overgaan. De combinatie van Andullatietherapie, Body Detox Voetenbad en het Body Sculpting Concept bood wel verlichting. "Twee jaar geleden heb ik een andullatiebed gekocht en dat werkt heel goed tegen chronische pijn. Ik gebruik dat bijna dagelijks. Daardoor kan ik tegenwoordig weer aardig uit de voeten. Ik voel me energieker en meer uitgerust."

Opleiding
In de afgelopen jaren heeft Diana zich verder verdiept in de materie. Ze heeft verschillende opleidingen gevolgd, waardoor ze nu bevoegd is om Andullatietherapie, Body Detox Voetenbad en Body Sculpting in haar praktijk aan te bieden. Op dit moment is Diana nog bezig om een opleiding tot orthomoleculair voedingsadviseur af te ronden.

"Alle behandelingen waar ik baat bij heb, wil ik in mijn praktijk aanbieden; tegen een redelijk tarief", zegt Diana. Hierin schuilt namelijk een probleem. Over het algemeen genomen kost een behandeling veel geld. Daarnaast worden niet alle behandelingen door de zorgverzekering gedekt. "Om het leuk te houden, probeer ik enigszins redelijke tarieven te rekenen, zodat het voor mensen met deze klachten een beetje betaalbaar blijft."

Over Praktijk Limoniet
Praktijk Limoniet staat voor alternatieve zorg voor een betaalbare prijs. Mensen met allerlei chronische klachten kunnen hier terecht. In haar praktijk combineert Diana Kuiper verschillende behandelingen om het leven van mensen met chronische pijn- en/of vermoeidheidsklachten dragelijker en energieker te maken. Meer informatie is te vinden via www.praktijklimoniet.nl.


Meer nieuws

Romeinen vandaag 11:59

ROMEINEN Zadel

De Romeinse cavalerie was niet in het minst zo succesvol, omdat de berijders van de pony’s uitstekende goed getrainde ruiters waren. Daarnaast werd een Romeins cavaleriepaard vakkundig opgezadeld met een stevig zadel en een degelijk hoofdstel.

Verkeer en vervoer gisteren 17:23

Bewoners in actie voor omstreden Ziendeweg

Is het kunst? Is het wetenschap? Is het activisme? Bewoners uit Zwammerdam en omgeving hebben zaterdag 642 witte kruisen langs de Ziendeweg tussen Alphen en Nieuwkoop geplaatst. Op poëtische wijze vragen ze hiermee aandacht voor de vele verkeerslachtoffers langs deze weg.