Pixabay

Diede de Groot genomineerd voor Laureus World Sports Awards

Rolstoeltennisster Diede de Groot, speelster bij Tennis- en squashcentrum Nieuwe Sloot in Alphen, is genomineerd voor de Laureus World Sports Awards, een prestigieuze prijs in de sportwereld.

De Groot is genomineerd in de categorie ‘Laureus wereldsporter van het jaar met een handicap’. In 2019 wist de rolstoeltennisster drie Grand Slam titels te winnen (enkelspel), en samen met Aniek de Groot wist ze alle vier de dubbels te winnen.

De Nederlander Jetze Plat, handbiker, is ook genomineerd. De andere genomineerden waar De Groot het tegenop moet nemen zijn zwemster Alice Tai, rolstoelracer Manuela Schär en langlaufer Oksana Masters. De winnaar van de twintigste Laureus Sports Award wordt op 17 februari bekendgemaakt in Berlijn.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek gisteren 18:42

Alphens Restaurantweek: Bowling Alphen - een culinaire strike

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Bowling Alphen.

Advertorial Winkels gisteren 14:46

Bieronline: een webshop met speciaalbieren

De afgelopen maanden hebben John en Maarten van Bier Online het steeds vaker gehad over het starten van een webshop met speciaalbieren. ‘’Tijdens de coronapandemie hebben wij besloten het risico te nemen en deze webshop te realiseren. Dit kon mede dankzij onze kennis, aangezien wij naast Bier Online allebei een fulltimebaan in de ICT hebben.’’

Overige gisteren 09:31

Ontsnapte pinguïn uit Avifauna gevonden

Eerder deze week is er een pinguïn ontsnapt uit vogelpark Avifauna. Na eerder gesignaleerd te zijn bij Nieuwveen werd het beestje gisteren eindelijk gevonden in Bodegraven.

Alphens Restaurantweek 8 aug. 2020 17:35

Alphens Restaurantweek: Osteria La Piazza - waan je in ‘la dolce vita’

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 Augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Osteria La piazza!