Advertorial Gezondheid en welzijn

Diepe ontspanning met Reiki Healing

In onze jachtige wereld waarin drukte de norm lijkt te zijn, raken we steeds verder verwijderd van onszelf. Ontdek hoe Reiki de weg terug naar innerlijke balans en welzijn kan banen. Het heft blokkades op, op fysiek, mentaal en emotioneel niveau waardoor je eigen energie meer kan stromen en je lekkerder in je vel gaat zitten en lichter voelt.

Een Reiki Healing sessie zorgt voor totale ontspanning, waardoor je minder in je hoofd zult zitten en meer in je lichaam kunt zakken. Het vermindert stress en brengt je meer in connectie met jezelf. De balans tussen lichaam en geest wordt hersteld. Reiki zorgt ervoor dat je leert te luisteren naar je intuïtie, het geeft inzicht in jezelf en brengt een groeiproces op gang om weer dichter bij jezelf te komen.

Wat is Reiki?

Een Reiki healingbehandeling is een energetische behandeling waarbij ik verschillende helingstechnieken gebruik om zo jouw eigen energie weer te laten stromen en blokkades op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau op te lossen. De behandelmethode die ik in essentie gebruik is de Usui Reiki Healingtechniek. Naast Reiki maak ik gebruik van mijn intuïtie om de blokkades in het lichaam te lokaliseren en de chakra's te balanceren. Tevens maak ik gebruik van essentiële oliën, edelstenen, klankschalen en stemvorken om de healing behandeling zo krachtig en efficiënt mogelijk te maken.

Reiki is een alternatieve geneeswijze die al eeuwenlang bestaat en toegepast wordt. Door Reiki wordt het zelfhelend vermogen van je lichaam extra gestimuleerd en wordt je lichaam weer in balans gebracht, doordat blokkades in je lichaam worden opgeheven en de energiepunten (chakra's) worden hersteld. Daarbij zorgt Reiki ervoor dat je jezelf weer goed leert kennen doordat je meer in contact komt met je eigen kern. Je komt uit je hoofd, zakt meer in je lichaam waardoor je weer de verbinding met je eigen lichaam kunt voelen.

Bij Reiki werken we met het energieveld rond je lichaam door middel van handopleggingen. Met de handopleggingen wordt de levensenergie gestuurd. De universele levensenergie (wat Reiki betekent), stroomt vanuit de kosmos door mijn handen naar jouw lichaam, wat er voor zorgt dat je eigen energie weer gaat stromen en blokkades worden opgeheven door hier meer levensenergie naar toe te sturen.

Blokkades

Blokkades kunnen ontstaan in het lichaam door diverse trauma's, zowel mentale en emotionele trauma's als fysieke trauma's (groot of klein). Doordat Reiki naar deze blokkades toe te sturen, worden deze blokkades in het lichaam opgelost en wordt de natuurlijke balans weer hersteld en kan jouw eigen energie weer meer gaan stromen. Klachten zullen hierdoor verminderd worden en je immuunsysteem krijgt weer een boost. Ook zonder klachten kun je een Reiki behandeling ondergaan. Het zal altijd een positieve uitwerking hebben op je lichaam en je geest.

Een mooie start van het nieuwe jaar om jezelf deze ontspanning te gunnen. Wil jij het komen ervaren? Stuur Monique gerust een mailtje via info@freespirithealing.nl of kijk op deze website voor meer informatie.


Meer nieuws

Advertorial Winactie Sport vandaag 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!

Politie en handhaving vandaag 15:17

Jongen mishandeld op de Willemstraat

Gisteren, rond 15:30 uur, kreeg de politie Alphen aan den Rijn een melding van een mishandeling op de Willemstraat. Een jongen wilde daar gaan voetballen met zijn jongere broertje, toen een groep van tien jongens ook interesse toonde om mee te doen. Helaas namen zij echter de bal af en renden ermee weg. Toen de jongen zijn bal terug wilde halen, werd hij door vijf van deze jongens in elkaar geslagen.

Politie en handhaving vandaag 14:20

Politie onderzoekt inbraak op de Watermunt in Alphen aan den Rijn

Op vrijdag 19 april, omstreeks 20:15 uur, ontving de Politie Alphen aan den Rijn een melding van een inbraak op de Watermunt. De inbraak moet hebben plaatsgevonden tussen 15:00 uur en 20:15 uur. Bij aankomst bleek het hele huis overhoop te zijn gehaald, wat het op dat moment nog moeilijk maakte om precies vast te stellen wat er allemaal was weggenomen.

Overige vandaag 13:55

Teken zijn weer actief: verhoogd risico op tekenbeten

Met het stijgen van de temperatuur en de komst van het voorjaar, trekken mensen er weer op uit. Echter, deze tijd van het jaar brengt ook een verhoogd risico op tekenbeten met zich mee. Dit blijkt uit een alarmerende stijging van het aantal tekenbeetmeldingen op Tekenradar.nl.

Advertorial Kinderen vandaag 12:36

Kinderfilms met ontbijtbuffet in meivakantie

Parkvilla heeft drie mooie films op het programma voor verschillende leeftijden. Dieren staan centraal deze vakantie en een aantal zijn gebaseerd op populaire kinderboeken.