Dikke Banden Race voor kinderen tussen de 2 en 12 jaar oud

Hou jij van lekker hard racen op je fiets? Vind je het leuk om een wedstrijdje te doen en ben je daarnaast tussen de 2 en 12 jaar oud? Doe dan met andere leeftijdsgenoten mee aan de Dikke Banden Race op zondag 14 april in Alphen aan den Rijn.

Op het wielerparcours van WV Avanti krijg je de kans om met jouw eigen fiets de strijd aan te gaan. De race staat open voor fietsers van 2 tot en met 12 jaar, verdeeld in verschillende leeftijdscategorieën. Dus roep je vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes, neefjes en nichtjes bijeen voor een onvergetelijke dag vol fietsplezier!

Programma:

  • Start Loopfietsen Race (2 – 4 jaar): 12:30 uur
  • Start Dikke Banden Race (5 & 6 jaar): 12:51 uur
  • Start Dikke Banden Race (7 & 8 jaar): 12:50 uur
  • Start Dikke Banden Race (9 & 10 jaar): 13:11 uur
  • Start Dikke Banden Race (11 & 12 jaar): 13:10 uur

En het beste nieuws? Deelname is helemaal gratis!

Naast de Dikke Banden Race wordt er ook een KNWU-wedstrijd georganiseerd voor de jeugd. Locatie: Amerikalaan 163, 2408TX Alphen aan den Rijn. Wil je meer informatie of je direct aanmelden? Bezoek dan snel de website via deze link.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Evenementen gisteren 16:47

Koningskermis: dit zijn de openingstijden

Koningsdag is in optocht en dat betekent dat de kermis weer wordt opgebouwd! Van dinsdag 23 tot en met zondag 28 april 2024 is er weer een Koningskermis in het Europapark en aan de Evenaar.

Blog Opinie 20 apr. 2024 18:54

MINERVA Doorgeslagen samenleving

Van de week was er een grote AI-bijeenkomst, want Alphen aan den Rijn moet de eerste AI-gemeente worden van heel Nederland. Het doel is om artificial intelligence (AI) een prominente plek te geven in de gemeente. Op zichzelf is het altijd een loffelijk streven om de eerste te worden, maar of dat met AI moet?

Advertorial Voorstelling 20 apr. 2024 16:40

Beleef Japan in Castellum!

Al zin in vakantie? Met de voorstelling Hinotori – De vleugels van de Feniks, brengt YAMATO, bekend als de "Taiko-drumgroep die de wereld rondreist", Japan naar Castellum.

Evenementen 20 apr. 2024 14:07

Dit is er in Alphen aan den Rijn te doen op Koningsdag

Op 27 april viert heel Nederland de verjaardag van de koning, en ook in Alphen aan den Rijn belooft het een feestelijke dag te worden! Benieuwd naar wat er te doen is? Lees snel verder!