Staat een rondreis door Jordanië op jouw bucketlist? Dan is dit je kans! Je maakt tijdens de Alphens Restaurantweek namelijk kans op een individuele 8-daagse rondreis door Jordanië voor twee personen. Wil jij kans maken op deze te gekke prijs? Lees dan vooral verder!

Tijdens de Alphens Restaurantweek kun je van 15 tot en met 25 mei genieten van heerlijke meergangendiners voor een smakelijk goede prijs. Zo dineer je al voor € 29,95 of € 34,95 bij één van de deelnemende restaurants. De zestien restaurants zullen elf dagen lang alles uit de kast halen om jouw bourgondische hart sneller te doen laten kloppen. 

Wat kun je winnen?

Een individuele 8-daagse rondreis naar Jordanië voor twee personen. Tijdens deze rondreis bezoek je samen met een vriend(in) of familielid alle hoogtepunten van het land. En dat zijn er nogal wat, want Jordanië is gezegend met een indrukwekkende historie. Daarnaast verblijf je een nacht in het prachtige, uitgestrekte zand- en rotslandschap van de woestijn Wadi Rum en drijf je een tijdje in de Dode Zee. Kortom een bijzondere, afwisselende rondreis.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken op deze bijzondere 8-daagse rondreis door Jordanië hoef je maar een paar dingen te doen: reserveer bij een restaurant naar keuze, geniet van een voortreffelijk meergangen keuzemenu, upload na jouw gezellige avond het bonnetje en duimen maar! Wie weet win jij deze reis voor jou en een vriend(in) of familielid. Deze reis wordt mede mogelijk gemaakt door 333travel.

De winactie wordt 27 mei bekend gemaakt. Houd Alphens.nl die dag dus goed in de gaten.