Dineer tijdens de Alphens Restaurantweek en maak kans op een 8-daagse rondreis door Jordanië

Staat een rondreis door Jordanië op jouw bucketlist? Dan is dit je kans! Je maakt tijdens de Alphens Restaurantweek namelijk kans op een individuele 8-daagse rondreis door Jordanië voor twee personen. Wil jij kans maken op deze te gekke prijs? Lees dan vooral verder!

Tijdens de Alphens Restaurantweek kun je van 15 tot en met 25 mei genieten van heerlijke meergangendiners voor een smakelijk goede prijs. Zo dineer je al voor € 29,95 of € 34,95 bij één van de deelnemende restaurants. De zestien restaurants zullen elf dagen lang alles uit de kast halen om jouw bourgondische hart sneller te doen laten kloppen. 

Wat kun je winnen?

Een individuele 8-daagse rondreis naar Jordanië voor twee personen. Tijdens deze rondreis bezoek je samen met een vriend(in) of familielid alle hoogtepunten van het land. En dat zijn er nogal wat, want Jordanië is gezegend met een indrukwekkende historie. Daarnaast verblijf je een nacht in het prachtige, uitgestrekte zand- en rotslandschap van de woestijn Wadi Rum en drijf je een tijdje in de Dode Zee. Kortom een bijzondere, afwisselende rondreis.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken op deze bijzondere 8-daagse rondreis door Jordanië hoef je maar een paar dingen te doen: reserveer bij een restaurant naar keuze, geniet van een voortreffelijk meergangen keuzemenu, upload na jouw gezellige avond het bonnetje en duimen maar! Wie weet win jij deze reis voor jou en een vriend(in) of familielid. Deze reis wordt mede mogelijk gemaakt door 333travel.

De winactie wordt 27 mei bekend gemaakt. Houd Alphens.nl die dag dus goed in de gaten.


Meer nieuws

Evenement vandaag 09:42

Mis het niet: Scoor nu je tickets voor het ultieme Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor een fantastisch Hollands feest met topartiesten! Kom langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets zijn al uitverkocht! Voor vroege vogels is er een speciale Hollandse deal voor slechts €19,95!

Sport gisteren 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken gisteren 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.