Van der Valk Avifauna
Advertorial Evenementen

Dinnershow Avifauna met gastartiest Déon Leon

Evenementen organiseren dat is iets wat Van der Valk Avifauna heel goed kan. Vrijdag 24 maart staat dan ook het volgende evenement weer op de agenda: Dinnershow Avifauna.

Jasper Taconis en Nicky van der Kuyp zijn de vertrouwde artiesten van de dinnershow. Elke editie zorgen zij weer voor een geweldig feest. Voor deze show hebben zij gastartiest Déon Leon uitgenodigd. Déon Leon werd bekend nadat hij het programma Popstars wist te winnen. Deze combinatie staat dan ook garant voor een fantastische show.

Tijdens deze avond zorgen de koks van restaurant Avifauna voor een heerlijk buffet, inclusief dessertbuffet. De drankjes (binnenlands gedestilleerd) zijn gedurende de avond inbegrepen. Deze avond word je helemaal in de watten gelegd, een evenement dat je dan ook niet moet missen.

Wees er snel bij want er zijn nog enkele tickets te reserveren via deze link


Meer nieuws

Advertorial Theater vandaag 09:22

De Dansers opent het nieuwe dansseizoen in Castellum

Ze staan op de voorkant van de brochure en trappen het dansseizoen van Theater Castellum af: De Dansers. Een gezelschap uit Utrecht dat bekendstaat om hun dansconcerten met energieke moderne dans en livemuziek. Op dinsdag 26 september komt de groep dansers en muzikanten naar Alphen aan den Rijn met hun nieuwste voorstelling ‘Hush’.

Sport vandaag 08:02

Droomstart voor Alphia in de 2e klasse C

Alphia heeft de droomstart van de nieuwe competitie in de 2e klasse C te pakken. De oranjehemden wonnen de eerste wedstrijd met 4-2 van het Wassenaarse SVC'08. 

Sport vandaag 07:56

Belangrijke overwinning ARC 1

Op het Jan Ory Voetbalcomplex heeft ARC 1 een belangrijke 0-1 overwinning behaald op AFC'34. Uiteindelijk was in minuut 72 Yassin Kaabouni de gevierde man.