Ingezonden
Advertorial Evenementen

Dinnershow Avifauna met gastartiest Tony Neef

Van der Valk Avifauna organiseert ieder jaar diverse muziekevenementen in Parkrestaurant 'Casa Havana'. Het eerstvolgende evenement is de Dinnershow van Van der Valk Avifauna op vrijdag 23 september.

Over een aantal weken is het zover en staan Jasper Taconis en Nicky van der Kuyp weer op het podium in Avifauna. Samen zorgen zij voor een geweldige show met daarbij als verrassing een gastoptreden van Tony Neef. Tony is bekend van vele musicals zoals Miss Saigon, Chicago, Titanic en Saturday Night Fever. Deze combinatie staat garant voor een geweldige avond.

Tijdens deze avond zorgt Van der Valk voor een heerlijk buffet, inclusief dessertbuffet. De drankjes van het binnenlands gedistilleerde assortiment zijn inbegrepen. Alles wordt weer verzorgd zoals je van Van der Valk gewend bent.

Tickets zijn te reserveren via de volgende link: Dinnershow - Van der Valk Avifauna

Wacht niet te lang want dit muziekspektakel wil je niet missen.


Meer nieuws

Sport vandaag 10:23

ARC MO13-1 kampioen in Hoofdklasse C

Na een zwaarbevochten 0-1 overwinning op sportpark Ter Specke tegen regerend kampioen FC Lisse, zijn de meiden van ARC O-13 onder leiding van het trainers trio Kraaij, Janssen en Lagerweij op overtuigende wijze kampioen geworden in de Hoofdklasse C.

Advertorial Evenementen vandaag 09:17

Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen

Onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met misschien wel jouw nieuwe baan en collega’s. Het kan! Veldsink Advies organiseert op 15 juni 2023 het Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen. Tijdens dit evenement maken mensen kennis met het werk in de verzekeringsbranche en onderzoeken ze of het werk in deze sector bij hen past.

Sport vandaag 08:09

Alphia speelt ook volgend seizoen in de 2e klasse

Wat een ontknoping van het seizoen 2022-2023 werd het gisteren op De Bijlen. Het hele seizoen waren alle teams aan elkaar gewaagd en daardoor bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. De opdracht voor Alphia voorafgaand aan de wedstrijd tegen Esto was duidelijk. De Alphianen moesten winnen om een veilige plek in de ranglijst te behalen. 

Sport vandaag 08:06

ARC 1 sluit af met nederlaag

De belangen waren groot voor ARC. Als Nieuwenhoorn niet zou winnen en ARC wel dan zou de 3e periode een prooi zijn voor ARC. Het eerste gebeurde, maar ARC verloor met 1 - 0 van Capelle.

Sport vandaag 08:04

Boys 1 sluit af met zege en elfde plek

Alphense Boys sloot het seizoen ’22-’23 op Eerste Pinksterdag af met een 4-1 overwinning bij Alcides en - uiteindelijk – met een elfde plaats op de ranglijst. De doelstelling (vier of vijf clubs onder zich houden) werd daarmee behaald en ook in het nieuwe seizoen is Boys 1 dus Vierde Divisionist.