Alphens.nl
Blog Sport

Dinsdag 13 augustus ARC - Alphense Boys

Dinsdagavond 13 augustus speelt Alphense Boys op sportpark de Bijlen tegen ARC. Om 20.15 uur wordt er afgetrapt. 

Oorspronkelijk zou op dinsdag 13 en zaterdag 17 augustus het Frans Bahlmann toernooi worden gehouden met deelname van Alphense Boys zelf, ARC, Jodan Boys en Ter Leede. Toevalligerwijs plaatsten ARC, Jodan Boys en Ter Leede zich voor de voorronde van het toernooi om de KNVB-beker. En die voorronde wordt uitgerekend op 17 augustus afgewerkt.

De organisatie heeft in overleg met beide trainers besloten in ieder geval de wedstrijd Alphense Boys – ARC wel te spelen, al staat er geen beker op het spel. ARC zelf voetbalt op 17 augustus om 16.00 uur in Bussum tegen SDO, uit de Hoofdklasse A zondag, de klasse waarin ook Alphense Boys is ingedeeld.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Overige vandaag 15:52

Gek van Fietsen is jouw nieuwe Qwic dealer

Sinds 1 oktober 2019 heeft Alphen aan den Rijn een nieuwe Qwic dealer. Met de sluiting van GABO Mobiliteitshuis is het dealerschap overgedragen aan Gek van Fietsen. Ook het onderhoud en het verzekeringswerk is overgenomen door het familiebedrijf. Huidige Qwic berijders hoeven zich dus geen zorgen te maken! Nog geen Qwic, maar wel interesse? Deze week zal de nieuwe collectie Qwic e-bikes in de showroom van Gek van Fietsen te zien zijn.  

Horeca vandaag 14:46

Restaurantweek: Tijsterman

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Dit keer de beurt aan Tijsterman.

Overige vandaag 13:45

Mamacafé wint prijs

Donderdagavond 17 oktober was de prijsuitreiking van 'Fonds Alphen trakteert' vanwege hun 25 jarig bestaan. Het Mamacafé was één van de blijde genomineerden en heeft een bedrag van € 5000 mogen ontvangen.

Advertorial Overige vandaag 12:38

Verenigingen vieren hun winst met in totaal € 70.000

Woensdagavond 16 oktober heeft Rabobank Groene Hart Noord tijdens een feestelijke bijeenkomst in theater Castellum een totaalbedrag uitgekeerd van € 70.000 aan 80 verenigingen uit de gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem, Nieuwkoop, Zoeterwoude en kern Stompwijk.

Overige vandaag 11:46

Oudshoornse Kerk gaat verbouwen

De Oudshoornse Kerk gaat verbouwen. Fonds Alphen en omstreken steunt de verbouwing met € 15.000.