Alphens.nl
Blog Sport

Dinsdag 13 augustus ARC - Alphense Boys

Dinsdagavond 13 augustus speelt Alphense Boys op sportpark de Bijlen tegen ARC. Om 20.15 uur wordt er afgetrapt. 

Oorspronkelijk zou op dinsdag 13 en zaterdag 17 augustus het Frans Bahlmann toernooi worden gehouden met deelname van Alphense Boys zelf, ARC, Jodan Boys en Ter Leede. Toevalligerwijs plaatsten ARC, Jodan Boys en Ter Leede zich voor de voorronde van het toernooi om de KNVB-beker. En die voorronde wordt uitgerekend op 17 augustus afgewerkt.

De organisatie heeft in overleg met beide trainers besloten in ieder geval de wedstrijd Alphense Boys – ARC wel te spelen, al staat er geen beker op het spel. ARC zelf voetbalt op 17 augustus om 16.00 uur in Bussum tegen SDO, uit de Hoofdklasse A zondag, de klasse waarin ook Alphense Boys is ingedeeld.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek vandaag 18:42

Alphens Restaurantweek: Bowling Alphen - een culinaire strike

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Bowling Alphen.

Advertorial Winkels vandaag 14:46

Bieronline: een webshop met speciaalbieren

De afgelopen maanden hebben John en Maarten van Bier Online het steeds vaker gehad over het starten van een webshop met speciaalbieren. ‘’Tijdens de coronapandemie hebben wij besloten het risico te nemen en deze webshop te realiseren. Dit kon mede dankzij onze kennis, aangezien wij naast Bier Online allebei een fulltimebaan in de ICT hebben.’’

Overige vandaag 09:31

Ontsnapte pinguïn uit Avifauna gevonden

Eerder deze week is er een pinguïn ontsnapt uit vogelpark Avifauna. Na eerder gesignaleerd te zijn bij Nieuwveen werd het beestje gisteren eindelijk gevonden in Bodegraven.

Alphens Restaurantweek gisteren 17:35

Alphens Restaurantweek: Osteria La Piazza - waan je in ‘la dolce vita’

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 Augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Osteria La piazza!