Beauty Boutique Josien
Advertorial Overige

Direct een gladdere huid met minder lijnen

Dat huidveroudering onomkeerbaar is, is helaas een feit. Gelukkig is er ook goed nieuws. Je kunt dat proces namelijk flink vertragen met innovatieve anti-aging technologieën. De Tripollar is daar één van. Dit apparaat verstrakt en vernieuwt de collageenvezels met behulp van radiofrequenties. En het effect? “Dat zie je meteen!”, vertelt Josien Toorenaar van Beauty Boutique Josien enthousiast.

Zichtbaar resultaat

“Radiofrequenties worden al 75 jaar lang toegepast in de medische wereld, met veilige en goede resultaten. De Tripollar verwarmt zowel de opperlaag van de huid als de dieper gelegen huidlagen. Hierdoor worden de collageenvezels strakker, wat je direct terugziet aan een gladdere huid en een verzachting van bestaande rimpels en lijntjes. Bovendien worden de jonge collageencellen aangezet tot snellere vernieuwing, waardoor de stevigheid van de huid toeneemt. Deze gecombineerde werking maakt de behandeling niet alleen geschikt voor anti-aging, maar ook voor pre-aging. Wanneer je ingrijpt voordat de veroudering optreedt, kun je dit natuurlijke proces nog uitstellen. Dat maakt het ook voor jonge mensen aantrekkelijk om voor de Tripollar te kiezen.”

Alles uit de kast

De Tripollar werkt met gecontroleerde verhitting, dus het apparaat meet voortdurend wat de huid aankan en nodig heeft. "Cliënten ervaren het daardoor als een aangename, prettige behandeling, waarbij sommigen zelfs even in slaap vallen. In mijn praktijk combineer ik de Tripollar vaak met een zuurstofbehandeling van OxyGeneo of met een natural faceliftmassage. Of ik bied de Tripollar in kuurvorm aan, met tussenpozen van een tot twee weken. Je werkt dan op verschillende manieren aan de elasticiteit en de weerbaarheid van de huid en dat geeft een optimaal resultaat. Eigenlijk is dat nog steeds het allerleukste moment van mijn vak, dat je na de behandeling de spiegel voor houdt en dat een cliënt dan blij en verrast naar zichzelf kijkt. Gewoon ouder worden op jouw mooiste, leukste en prettigste manier: daarvoor haal ik alles uit de kast.”

De salon is gevestigd op de Lupinesingel 434 in Alphen aan den Rijn. Josien werkt uitsluitend op afspraak. Hiervoor kun je haar bellen via 0172-533268, mailen of online zelf een afspraak inplannen. Volg Beauty Boutique Josien op Instagram.

Actie: Februari is de ideale maand om jouw kuur te starten. Start je kuur vandaag nog en ontvang 5% extra korting. Bij een Tripollar kuur ontvang je tijdelijk zelfs 10% extra korting ter introductie van deze geweldig nieuwe anti-aging en pre-aging behandeling. Vraag in de salon naar de voorwaarden.


Meer nieuws

Advertorial Voorstelling vandaag 09:34

Hans Klok speelt zijn nieuwe show als eerste in Alphen

Hans Klok heeft woensdagavond bij RTL 4 talkshow BEAU bekendgemaakt dat hij met zijn magische voorstelling Face the Future door Nederland gaat toeren. Vanaf 3 augustus reist de snelste illusionist ter wereld langs de grootste theaters en zal hij het publiek verbluffen met nog nooit eerder vertoonde illusies die voor het publiek onbegrijpelijk zijn, geïnspireerd op Artificial Intelligence en Virtual Reality. De allereerste shows zijn zaterdag 3 en zondag 4 augustus 2024 te zien in Castellum. Kaarten zijn vanaf nu te koop!

Advertorial Theater gisteren 16:57

Een laatste staande ovatie voor Van de Veerdonk!

Het is jammer maar waar. Mark van de Veerdonk, de virtuoze cabaretier uit Brabant, maakt zich klaar om zijn carrière in de schijnwerpers af te sluiten. Na bijna 40 jaar op de planken, waarin hij het publiek trakteerde op 17 briljante cabaretprogramma's, vindt hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. "Herenkapper in Boekel, astronaut, filemelder op Schiermonnikoog. Ik zie wel," grapt hij.

Rechtszaak gisteren 15:40

Man krijgt werkstraf voor smokkelen hasj in Alphense gevangenis

Een 21-jarige man uit Schiedam is door de rechter in Den Haag veroordeeld tot een werkstraf van veertig uur voor het binnensmokkelen van hasj in de Penitentiaire Inrichting in Alphen aan den Rijn. De veroordeling volgde op een incident tijdens het bezoekuur, waarbij de man iets aan een gedetineerde overhandigde. Een oplettende bewaker merkte het verdachte gedrag op, wat leidde tot de ontdekking van het smokkelwaar.

Maatschappelijk gisteren 11:49

Praxis Alphen aan den Rijn schenkt hout voor Stadstuin De Schittering

Op 10 maart werd Stichting Help Anders aangenaam verrast door een gulle donatie van hout door Praxis Alphen aan den Rijn. Het ging om kromme delen die niet meer verkocht konden worden, maar die nu zijn omgetoverd tot een prachtige bank voor stadstuin De Schittering, gelegen in de Edelstenenbuurt.