Districtskampioenen Ritmische Gymnastiek Wilskracht

Ritmische gymnasten Femke Barhorst, Cecile Bouman, Minous Bouman en de seniorengroep van Wilskracht hebben afgelopen weekend de titel Districtskampioen 2020 veroverd van het district Zuid-Holland in de eerste divisie.

Bij de junioren 2007 werd Femke kampioen, terwijl Cecile zich de sterkste toonde bij de junioren 2005. Minous voegde daar een derde individuele titel aan toe bij de senioren 2002+. Bij de groepen ging de titel bij de senioren eveneens naar Wilskracht. Naomi Barbier-Cuesta (pre-junioren 2009), Lisa Oosterom (junioren 2007) en Maaike van Leeuwen (senioren 2004-2005) mochten het zilver in ontvangst nemen en Annika Helder (pre-junioren 2009) won een bronzen medaille. Romy van Vliet greep net naast het eremetaal met een vijfde plaats bij de junioren 2007. "Een mooie aftrap van het nationale wedstrijdseizoen 2020!" laat de vereniging weten.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Romeinen vandaag 12:02

ROMEINEN Textiel

Onder een bepantsering draagt elke soldaat een tunica. Oneerbiedig gezegd: een ruimvallende jurk die boven de knie eindigt. Elke burger en elke slaaf draagt ook een tunica. Net als alle vrouwen. De kleurrijke Romeinse tunica’s worden meestal gemaakt van wol en ook wel van linnen.

Politiek vandaag 10:15

Gemeenteraad wil buurtbus in hele gemeente

Vooral de dorpen hebben geen of slecht openbaar vervoer. De reguliere buslijnen van Arriva rijden in de gemeente Alphen aan den Rijn niet overal. Daarom heeft de raad een initiatiefvoorstel voor het instellen van een buurtbus gemaakt.

Politiek gisteren 18:49

Parkeerbeleid voor hele gemeente is vastgesteld

Het beleid rond het parkeren in de hele gemeente Alphen aan den Rijn is donderdag 24 september door de gemeenteraad gewijzigd. Daarmee is het beleid gemoderniseerd. Een belangrijke wijziging is de norm die wijzigt van prijsklasse naar oppervlakte.

Cultuur gisteren 16:35

Het moment is daar: de ‘huiskamer van de stad’ is officieel geopend

Genodigden kwamen op zaterdagochtend bijeen voor de officiële opening van de nieuwe bibliotheek. Met een tot in de puntjes geregisseerde performance en speeches van directeur Hester van Beek en wethouder Kees van Velzen, was het moment vandaag eindelijk daar: de opening van de ‘huiskamer van de stad’.