Josh Walet

Dit is het programma voor de Jaarmarkt 2023

Op woensdag 20 september vindt de Alphense Jaarmarkt plaats. Het programma voor die dag lees je hier.

Rijnplein

Op woensdag 20 september 2023 wordt het Rijnplein omgetoverd tot een bruisende hub van entertainment, met een divers scala aan artiesten voor jong en oud.

12:00 uur

Koor Summertime

12:45 uur

Dansact

13:00 uur

Koor Summertime

13:45 uur

Dansact

14:00 uur

Een exclusieve preview van theater Castellum

14:15 uur

Clowns Googelshow

15:00 uur

Feestband Klaar!

15:45 uur

Robert Sand

16:00 uur

Feestband Klaar!

19:00 uur

Winnaar Straattheaterfestival 2022 Alphen aan den Rijn

19:30 uur

Release (coverband)

20:15 uur

Vieze Jack

20:45 uur

Release (coverband)

21:30 uur

DJ Jordiz

22:30 uur

Marco Schuitmaker

23:00 uur

Senna

23:30 uur

Frans Duijts

Burgermeester Visserpark

Van 09:00 – 12:00 uur is de welbekende kleedjesmarkt er weer.

10:00 – 16:00 uur:

  • Schminken voor kinderen door de Schminksalon
  • Adembenemende Bike Trial demo's gegeven door Patrick Smit.

Thorbeckeplein

Het Thorbeckeplein staat in het teken van 'Heel Alphen Danst'. Onder begeleiding van meester salsa danser Piet van Leeuwen wordt het plein omgetoverd tot een dansparadijs. Tijdens 'Heel Alphen Danst' krijgen dansscholen uit de omgeving de kans hun danstalent aan het publiek te tonen.

Daarnaast biedt de Alphense Jaarmarkt nog een unieke ervaring: de Escape Caravan. Stap in en laat je verrassen door dit mobiele avontuur.

Paradijsplein

12:00 – 16:00 uur:

  • Optreden van Rock&Roll zanger Andre Sharon
  • Walk the Plank
  • Straattheater

Kermis

De kermis is te vinden bij het ARC-terrein van 15 tot en met 20 september. Met onder andere een 40 meter hoog reuzenrad en de enorme Speed Booster.

Houd de websiteFacebook- en Instagram-pagina van de Jaarmarkt in de gaten voor aanvullende informatie over de artiesten en activiteiten. Kom naar de Alphense Jaarmarkt 2023 en dompel je onder in een dag vol entertainment, plezier en samenzijn!

Download hier de app en blijf op de hoogte.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Wonen en bouwen gisteren 17:11

Feestelijke start bouw Watersportcentrum in Rijnhaven

Vandaag vond in de Rijnhaven een feestelijke bijeenkomst plaats ter viering van de start van de bouw van het toekomstbestendige watersportcentrum van Nova Watersport. Tijdens het evenement deelden eigenaren Floris en Rutger samen met Wethouder Gerard van As hun visie op de toekomst van het gebied en de rol van het nieuwe gebouw.

Evenement gisteren 16:59

Laatste kans! Beleef het EK Voetbal in Park Rijnstroom

Oranjefans, pak je kans! Morgen, op 21 juni, transformeert Park Rijnstroom in dé plek waar je moet zijn voor een onvergetelijke avond vol oranjegekte, live muziek en natuurlijk de spannende wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk, live te volgen op een reusachtig scherm.

Sport gisteren 15:37

Maxime Takken wint zilver op NK Tijdrijden

De 14-jarige Maxime Takken uit Alphen heeft gisteren een knappe prestatie geleverd door de zilveren medaille te winnen op het Nederlands Kampioenschap Tijdrijden in Steenbergen. Over een winderig parcours van 18,9 kilometer wist Maxime in de categorie Nieuweling-meisjes (U17) een gemiddelde snelheid van ruim 38 km/u te behalen, wat haar een tweede plaats opleverde.

Calamiteiten gisteren 15:05

Zwaarbewapende politie-eenheid rijdt verdachte klem op N207

Donderdag is de auto van een verdachte klemgereden door een gespecialiseerde, zwaarbewapende eenheid van de politie. De N207, de provinciale weg tussen Alphen aan den Rijn en Boskoop, werd speciaal voor de arrestatie in beide richtingen afgesloten.

Politiek gisteren 14:28

Bezwaren tegen komst AZC aan Genielaan Alphen aan den Rijn

De voorgenomen vestiging van een asielzoekerscentrum (AZC) aan de Genielaan in Alphen aan den Rijn stuit op bezwaren van omwonenden. Op woensdag 19 juni vond een belangrijke hoorzitting plaats, voorafgaand aan de aankomende beslissing over de omgevingsvergunning.

Evenement gisteren 13:02

Romeinse Dag in Alphen aan den Rijn volledig uitverkocht

De Romeinse Dag op vrijdag 28 juni in het Alphense stadshart is volledig uitverkocht. Op deze dag wordt Alphen-Stad omgetoverd tot een levendig Romeins dorp voor alle leeftijden, met een gevarieerd programma dat onder andere een speurtocht en Romeinse vaartochten omvat. Helaas zijn alle beschikbare tijdsloten voor de Romeinse vaartochten volgeboekt.