Koppes Makelaardij B.V.
Advertorial Wonen en bouwen

Dit jaar wordt nog gestart met de bouw van nieuwbouwproject SteekterOever

Nieuwbouwproject SteekterOever in Alphen aan den Rijn is zeer succesvol verkocht. Nog in 2023 zal worden begonnen met de bouw van de 25 ruime familiehuizen aan de Steekterweg. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar in deze ontwikkeling van Spacetolive. Op zaterdag 2 september is er een Open Huis bij de makelaar.

“Opvallend is het zeer hoge niveau van afwerking in combinatie met de energiezuinigheid van deze woningen” zegt Mirjam van der Ziel, directeur van Koppes Makelaardij, “dat maakt dit een uniek nieuwbouwproject.”

Woonklaar

“De woningen op SteekterOever zijn zeer luxe afgewerkt. Als onderdeel van de v.o.n.-koopsom stelt de ontwikkelaar onder andere een parketvloer en gladde wandafwerking op de begane grond voor, een SieMatic-keuken met 5 inbouwapparaten van Siemens en een Quooker en een mooie badkamer met royaal tegelwerk en sanitair van Villeroy & Boch” vertelt Van der Ziel. “Als koper kun je de binnenafwerking uitzoeken bij de projectshowroom en nog voor oplevering is alles aangebracht in de woning. Hoe fijn is dat! Niet zelf klussen, maar ook niet coördineren met vakmensen. Direct wonen na de sleuteloverdracht.”

A+++ energielabel

In basis krijgen de huizen een A+++ energielabel en door laten plaatsen van extra PV-panelen, bij de Kadewoningen, is zelfs nul-op-de-meter mogelijk! Met alle onzekerheid over energieprijzen is die zelfstandigheid wel heel plezierig. De toepassing van een lucht-warmtepomp (verwarmen en koelen) en vloerverwarming zorgt voor een zeer aangenaam binnenklimaat.

Beschikbaar

Er is nog een Kadewoning (184 m2) met een tuin aan de Oude Rijn en een Hofwoning (179 m2) beschikbaar. De Hofwoning, bouwnummer 16, ligt aan de zijde van de Steekterweg en is voorzien van een fraaie gemetselde berging met een garagedeur. Het huis heeft een kleine veranda aan de voorzijde, van de eerder genoemde berging kan optioneel ook een veranda worden gemaakt - zo kun je op meerdere plekken rond de woning lekker buiten zitten. Een ander opvallend onderdeel aan deze woning is de speelse woonkamer met een fraaie erker aan de zijkant. Dit familiehuis is voorzien van drie slaapkamers en er zijn meer kamers te creëren. Koopsom van de nog beschikbare woningen, vanaf € 669.000,- v.o.n. inclusief alle luxe binnenafwerking.

Open huis 

Heeft u interesse in de laatste woningen van SteekterOever? Neem dan contact op met Koppes Makelaardij via 0172-434561 of nieuwbouw@koppesmakelaardij.nl. Op zaterdag 2 september tussen 10.00 en 12.00 uur is het bedrijf speciaal voor het project SteekterOever geopend. Alle vragen kunnen dan in hun vestiging aan de Julianastraat 133 in het centrum van Alphen aan den Rijn worden beantwoord.

 

 

 

 

 


Meer nieuws

Politiek vandaag 15:50

Burgemeester en wethouders teleurgesteld in houding Rijksoverheid

Het college van burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn is niet blij met de Nederlandse politiek. De Rijksoverheid blijft vasthouden aan bezuinigingen op het Gemeentefonds. Daarom moeten alle gemeenten fors bezuinigen. Vanuit het Alphense college wordt geprobeerd om, samen met andere gemeenten, druk uit te oefenen op het Rijk om meer geld beschikbaar te stellen.

Politiek vandaag 14:34

Bezuinigen op sporthallen en zwembad

In de bezuinigingsplannen van het Alphense college van burgemeester en wethouders zit ook een aantal maatregelen voor de sportvoorzieningen. Er wordt vooralsnog maar één binnenhal aan De Bijlen gebouwd en zwembad De Hoorn wordt waarschijnlijk afgestoten.

Advertorial Muziek vandaag 13:18

Een tribute aan Steely Dan zoals nooit tevoren

In de wereld van Steely Dan-liefhebbers staat The Royal Dutch Scam hoog aangeschreven, zowel nationaal als internationaal. Met een tienkoppige band van topmuzikanten, onder leiding van frontman Lo van Gorp, weten ze de magie van Steely Dan's legendarische studio-albums zoals 'Gaucho' en 'Aja' moeiteloos tot leven te brengen op het podium.

Politiek vandaag 12:06

Gratis anderhalf uur parkeren in Alphens centrum wordt afgeschaft

De eerste anderhalf uur gratis parkeren in de grote parkeergarages, achter de slagboom, wordt afgeschaft. Voortaan is het eerste halfuur gratis en het uur erna kost 1 euro. Het algemene parkeertarief gaat na deze anderhalf uur met vijftig cent per uur omhoog naar 3 euro.

Overige vandaag 10:49

Veilig met de fiets de weg op

Alphen Vitaal organiseert in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland, fietsservice Totaal en een fysiotherapeut Djim Kromhout een tweedaagse fietscursus speciaal voor volwassenen en senioren die zich onzeker voelen op de fiets.

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 09:23

The Center of Beauty Institute wint prestigieuze Beauty Award

Na een ondernemersreis van bijna acht maanden heeft The Center of Beauty Institute de prestigieuze Beauty Award 2024 gewonnen voor Dé Beste Schoonheidssalon van Nederland. "Ik kan het bijna niet geloven. Wat begon als een droom, werd een plan en uiteindelijk een doel," aldus eigenaresse Carmen. "Het doel om mee te doen met de Beauty Award was om ervan te leren, mezelf verder te ontwikkelen en mijn bedrijf eens goed onder de loep te nemen."