KHABBAZ

Dit kun je aankomend weekend doen in Alphen aan den Rijn

Het is vrijdag, bijna weekend dus. Heb jij nog geen plannen? Alphens.nl helpt je uit de brand. Check hier wat je komend weekend in Alphen aan den Rijn kunt doen.

Het winkelcentrum De Baronie staat dit weekend in het teken van Pasen. Je kunt zaterdag 1 april namelijk paas(shoppen). Het winkelcentrum krijgt tussen 12:00 en 16:00 uur bezoek van een paashaas. Maar de paashaas komt niet alleen; de paashazenband zorgt voor de vrolijke noot. Kijk hier voor meer informatie.

Zin om dit weekend iets te ondernemen met je (klein)kind? Dan ben je op het juiste adres bij Bibliotheek Rijn en Venen. Zij geven op zaterdag 1 april een (groot)ouder-kind djembé- workshop. Tijdens deze djembé-workshop wordt er getrommeld op originele Afrikaanse trommels. Kijk hier voor meer informatie

Bij Parkvilla kun je dit weekend een avond vol muziek verwachten. Na vijf spannende voorrondes is het op zaterdag 1 april zover: de finale van Alphen on Fire. Tijdens de finale zullen de zes finalisten nog één keer van zich laten horen. “Het belooft een waanzinnige muzikale avond te worden met een veelzijdig programma”, aldus Parkvilla. De toegang is gratis. Kijk hier voor meer informatie.

Bij Theater Castellum kun je dit weekend ook terecht voor verschillende activiteiten. Zo kun je op zondag 2 april naar de documentaire Rock City: The Life We Live. Dit is een documentaire over muziek en de kunst van het ouder worden. Kijk hier voor meer informatie.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Politiek vandaag 13:38

Opkoopbescherming is juridische uitdaging voor gemeente

De Alphense gemeenteraad heeft eerder besloten een tijdelijke regeling  opkoopbescherming voor woningen in te voeren. Naar nu blijkt zitten hier haken en ogen aan. Er is namelijk twijfel over het nut van een opkoopbescherming.

Politiek vandaag 12:31

Alpherium stapelt containers definitief vier hoog

Het Alpherium, de Alphense overslagterminal, zal definitief containers vier hoog plaatsen. Er loopt al geruime tijd een proef waarvan de resultaten voldoen. De gemeenteraad gaat akkoord, maar heeft wel een verzoek neergelegd voor een ruimere groenvoorziening rond het complex.

Gezondheid en welzijn vandaag 10:19

Hecht GGD Hollands Midden ‘on tour’: HPV-prikbus bij treinstation Alphen aan den Rijn

Hecht GGD Hollands Midden gaat komende week op pad met een speciale HPV-prikbus. Van 5 tot en met 9 juni staat de duidelijk herkenbare blauwpaarse bus afwisselend bij treinstations Alphen aan den Rijn en Gouda. Dit in het kader van de ‘Mis ‘m niet’-campagne waarvoor staatssecretaris Van Ooijen op 31 mei het startschot gaf.