Josh Walet

Dit weekend hinder op het spoor tussen Bodegraven en Utrecht Centraal

Van plan om dit weekend met de trein te reizen? Let dan op, want er vinden werkzaamheden plaats op het spoor in de richting van Utrecht Centraal.

Tussen Bodegraven en Utrecht Centraal rijden door werkzaamheden op het spoor van zaterdag 14 mei 04:00 uur tot en met maandag 16 mei 02:00 uur geen treinen. Vanuit Alphen aan den Rijn kun je dus nog met de trein richting Bodegraven, maar daarna zul je verder moeten reizen met de bus.

NS adviseert reizigers op het traject Utrecht-Leiden om met de bus of via Schiphol Airport te reizen. De extra reistijd kan oplopen tot 30 minuten. Plan je reis in de reisplanner voor het meest actuele reisadvies.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 13:52

Grote file door verkeersongeval op de N11

Op de N11 is woensdag aan het begin van de middag een ongeval gebeurd tussen een vrachtwagen en een personenauto. Dit heeft een grote file veroorzaakt.

Wonen en bouwen vandaag 13:41

Bewoners Rode Dorp vieren de afronding van fase 1

Dinsdag werd in het Rode Dorp de oplevering van de nieuwbouwwoningen van Woonforte en de vernieuwde straten door de gemeente gevierd. Het feest startte in de Jan Nieuwenhuijzenstraat bij de onthulling van de nieuwe gevelsteen en eindigde met een gezellige barbecue in de speeltuin Kindervreugd.

Blog Opinie vandaag 12:02

Het zal je kind maar wezen

Nederland werd recent weer opgeschrikt door het zoveelste incident met een verward persoon. En weer wordt er moord en brand geschreeuwd hoe het zover heeft kunnen komen. 

Advertorial Kunst en Cultuur vandaag 10:19

Cultuurcoaches verbinden inwoners Alphen aan den Rijn

De cultuurcoaches van Parkvilla en Kwadraad maatschappelijk werk hebben de handen ineen geslagen om samen het project ‘Mijn Beeldende Ik’ te ontwikkelen. In vier creatieve workshops beeldende vorming zijn deelnemers aan de slag gegaan met het thema zelfbeeld.