Ski & Snowboard Xperience
Advertorial Evenementen

Dit weekend open dagen bij Ski & Snowboard Xperience

Op zaterdag 23 september en zondag 24 september vinden de jaarlijkse open dagen weer plaats. Ski & Snowboard Xperience ontvangt je graag om de winterse sfeer te proeven in Alphen aan den Rijn.

Het wintersportseizoen gaat weer beginnen. Kom langs tussen 10:00 en 17:00 uur voor een gezellig drankje en maak gratis de eerste meters van het nieuwe seizoen!

Wat kun je verwachten

  • Hoge korting op wintersportkleding
  • Maak kennis met de arrangementen in de Lodge Alphen
  • Springkussen voor de kids
  • Gratis les bij aanschaf van een cursus
  • Een hoop gezelligheid
  • Gratis skiën en snowboarden

De boekingen voor skilessen en snowboardlessen gaan hard dus reserveer snel je favoriete dag en tijdstip. Als je nu je cursus aanschaft ontvang je een gratis extra les. Daarnaast scoor je je nieuwste winter(sport)outfit bij de winkel en kan je kennismaken met dé locatie voor feesten, partijen en (zakelijke)arrangementen, Lodge Alphen.

Lessen kun je eenvoudig aanschaffen via: https://www.s2x.nl/shop/.


Meer nieuws

Advertorial Politiek plein gisteren 20:34

Minister Van Gennip en CDA-lijsttrekker Berendsen spreken op avond in Hazerswoude-Dorp

Met de verkiezingen voor het Europees Parlement voor de deur (op 6 juni aanstaande) organiseren de gezamenlijke CDA-afdelingen in het Groene Hart een verkiezingsavond op dinsdag 21 mei met lijsttrekker Tom Berendsen en een aantal kandidaten. Ook minister van Sociale zaken en werkgelegenheid Karien van Gennip zal tijdens de avond spreken, evenals de nieuwe regionale voorzitter van LTO, Kees Captein.

Advertorial Overige gisteren 14:16

De kracht van frequentie bij het SamenhuiS

Kanker kan je leven flink op z’n kop zetten. Het is onzeker wat je te wachten staat, hoe je toekomst eruit ziet. Door de hele rollercoaster kan je jezelf en het vertrouwen in je lichaam behoorlijk kwijt raken. Alles staat op ‘overleven’. Wat helpt jou om je beter te voelen?

Advertorial Evenement gisteren 09:54

Bestel snel je pre-order ticket voor Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni wordt het tijd voor een heerlijk Hollands feestje met topartiesten! Kom gezellig langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets vliegen de deur uit! Voor de vroege vogels is er een echte Hollandse deal voor slechts €14,95! Sla snel je kaartjes in, want hierna zijn alleen nog de early bird tickets beschikbaar voor €22,50.

Advertorial Winactie Actie 19 mei 2024 16:24

Win een zes weken afvalprogramma ter waarde van €330

Sport-zorg geeft aan twee gelukkige mensen de kans om een zes weken durend afvalprogramma te volgen ter waarde van €330! Lees hieronder wat je moet doen om kans te maken.

Romeinen 19 mei 2024 13:15

De Romeinse limesweg ligt nog altijd onder de grond

Gemeente Alphen aan den Rijn heeft veel Romeinse voorwerpen opgegraven. Er is echter geen enkele ruïne te zien. Maar, er is wel een Romeinse weg die onder de grond nog altijd gewoon bestaat. Het is deze limesweg die langs de Oude Rijn regelmatig tevoorschijn komt als er aan een modern bouwproject wordt begonnen.