Ski & Snowboard Xperience
Advertorial Evenementen

Dit weekend open dagen bij Ski & Snowboard Xperience

Op zaterdag 23 september en zondag 24 september vinden de jaarlijkse open dagen weer plaats. Ski & Snowboard Xperience ontvangt je graag om de winterse sfeer te proeven in Alphen aan den Rijn.

Het wintersportseizoen gaat weer beginnen. Kom langs tussen 10:00 en 17:00 uur voor een gezellig drankje en maak gratis de eerste meters van het nieuwe seizoen!

Wat kun je verwachten

  • Hoge korting op wintersportkleding
  • Maak kennis met de arrangementen in de Lodge Alphen
  • Springkussen voor de kids
  • Gratis les bij aanschaf van een cursus
  • Een hoop gezelligheid
  • Gratis skiën en snowboarden

De boekingen voor skilessen en snowboardlessen gaan hard dus reserveer snel je favoriete dag en tijdstip. Als je nu je cursus aanschaft ontvang je een gratis extra les. Daarnaast scoor je je nieuwste winter(sport)outfit bij de winkel en kan je kennismaken met dé locatie voor feesten, partijen en (zakelijke)arrangementen, Lodge Alphen.

Lessen kun je eenvoudig aanschaffen via: https://www.s2x.nl/shop/.


Meer nieuws

Advertorial Film vandaag 09:21

Film in Castellum: kom in de kerstsfeer met Love Actually!

De feestmaand staat voor de deur en hoewel Sinterklaas nog in het land is, kan Castellum niet wachten om helemaal in de kerstsfeer te komen. En hoe kan dat nu beter dan met een echte filmklassieker? Ter ere van het 20-jarig jubileum vertoont de bioscoop Love Actually opnieuw op het witte doek!

Advertorial Gezondheid en welzijn gisteren 17:07

Ga mee op zorgexpeditie: "Jouw avontuur in de zorg"

In de regio Zuid-Holland Noord groeit de vraag om naar nieuwe opleidingsmogelijkheden te kijken en hoe we de zorg voor onze ouderen kunnen blijven bieden. Een van de projecten binnen Avant is gericht op het opleiden van (nieuwe) zorgprofessionals door middel van landelijk erkende mbo-certificaten. Begin 2024 zijn nieuwe collega’s welkom in de zorg waarbij vooral rekening wordt gehouden met het welzijn van onze ouderen in de regio. Door een beroepsgericht onderdeel van een mbo-opleiding te volgen, kunnen werkenden en werkzoekenden met een mbo-certificaat direct aan de slag in een van de zorgorganisaties.