Josh Walet

Dit weekend werkzaamheden aan het spoor tussen Alphen en Leiden

Alphenaren opgelet! Er is hinder op het spoor tussen Alphen aan den Rijn en Leiden Centraal dit weekend. Dan vinden er namelijk werkzaamheden plaats.

Door werkzaamheden rijden er tussen Alphen aan den Rijn en Leiden Centraal geen treinen van zaterdag 22 januari 04:00 uur tot en met zondag 23 januari 02:00 uur. Er worden bussen ingezet om reizigers naar hun bestemming te brengen.

Tussen Bodegraven en Leiden Centraal rijden er van zondag 23 januari 04:00 uur tot en met maandag 24 januari 02:00 uur geen treinen door werkzaamheden. Er rijden dan bussen.

Alternatief reisadvies: tussen Woerden en Leiden Centraal reis je via Den Haag Centraal en tussen Utrecht Centraal en Leiden Centraal reis je via Schiphol Airport.

NS meldt dat de extra reistijd maximaal 30 minuten bedraagt. Plan je reis vanaf 10 dagen voor vertrek met de NS reisplanner voor het meest actuele advies.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Werken vandaag 15:27

Vijf goede redenen om te kiezen voor meer werkgeluk

Werkgeluk: een controversieel onderwerp waar zelden bij wordt stilgestaan. De combinatie van een leuke job, je privéleven, drie keer in de week sporten en het onderhouden van je sociale contacten vraagt om onwijs veel intrinsieke motivatie van jezelf, vind je niet? Je lichaam en geest zijn ervoor gebouwd. Maar is dat genoeg?

Politiek vandaag 14:34

Laatste optreden Van Velzen en De Jager

Kees van Velzen en Han de Jager nemen afscheid van de politieke arena in Alphen aan den Rijn. Beide CDA-wethouders keren niet terug in het college van burgemeester en wethouders. Zij stappen uit de actieve politiek en nemen donderdag 19 mei afscheid.

Calamiteiten vandaag 13:52

Grote file door verkeersongeval op de N11

Op de N11 is woensdag aan het begin van de middag een ongeval gebeurd tussen een vrachtwagen en een personenauto. Dit heeft een grote file veroorzaakt.

Wonen en bouwen vandaag 13:41

Bewoners Rode Dorp vieren de afronding van fase 1

Dinsdag werd in het Rode Dorp de oplevering van de nieuwbouwwoningen van Woonforte en de vernieuwde straten door de gemeente gevierd. Het feest startte in de Jan Nieuwenhuijzenstraat bij de onthulling van de nieuwe gevelsteen en eindigde met een gezellige barbecue in de speeltuin Kindervreugd.

Blog Opinie vandaag 12:02

Het zal je kind maar wezen

Nederland werd recent weer opgeschrikt door het zoveelste incident met een verward persoon. En weer wordt er moord en brand geschreeuwd hoe het zover heeft kunnen komen.