Verkeer en vervoer

Dit weekend werkzaamheden aan spoor rond Alphen

Tussen Leiden Centraal en Alphen aan den Rijn rijden er zaterdag en zondag geen treinen vanwege werkzaamheden. Ook rijden er in de nacht van 5 op 6 oktober geen treinen tussen Alphen en Gouda.

Reizigers die van Alphen naar Leiden of andersom willen reizen, kunnen gebruik maken van de bussen die worden ingezet. Ook kunnen zij omreizen tussen Leiden Centraal en Utrecht Centraal via Den Haag Centraal of Amsterdam Zuid. De extra reistijd kan oplopen van een kwartier tot een half uur. 

Tussen Alphen en Gouda vinden nachtelijke werkzaamheden plaats. Dit gaat in om 00.30 uur. Ook hier zet de NS bussen in tussen de stations. Hierbij kan de extra reistijd een kwartier tot een uur bedragen.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport vandaag 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild
Sport gisteren 17:04

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild

Dit weekend vindt het NK Wakeboarden plaats bij Wet ’n Wild Wakepark. De beste Nederlandse wakeboarders zullen zich op zaterdag 24 en zondag 25 augustus verzamelen bij Wet ‘n Wild om te strijden om de titel ‘beste wakeboarder van Nederland’.